Tamamen aynı fikirdeyim..... Üstelik hayatında biri varmı bilmiyorsunuz bile.... Yazarak tanıyamazsınızda..... Kadın elbet duygularını açar lakin sizde sadece tanıma arzusu ve beğenme var yani çok bişey değil.... Karşıdan net sinyal gelse olabilir..... Boşanmış olmanızın durumla alakası bile yok bunu kafanızda konumlandırmayın sizi çok güvensiz ve kendi durumunuzu aşağılar gibi gösteriyor.... Ben okurken öyle algıladım...... Erkek de bunu bu şekil söylerseniz öyle algılar.... Siz bu konularda nasıl bir tavır gösterirseniz öyle davranıyor insanlar..... Yanlış anladınız diye yazabilirsiniz sadece başka kişilere bunu açıklarken olmadı bitti yeterli..... Nacizane önerim....Sevgilerle... Bide içinizde falan kalmaz 3 güne unutursunuz dikkat etmeyin yeter gözünüzün göreceği elinizin tutacağı somut tanıyabikeceğiniz insanlara şans verin derim
Açıkçası görüşmek isteyenlerin hiçbiri boşanmış olmamı onemsemedi. Ama bende böyle bir psikoloji bir tek bu beyefendi için var çünkü yaş faktörü de var 3 yaş küçük olması gibi kendimi aşırı geride hissettiriyor. Tek artı özelliğim beğenilen biri olmam ama Anadoluda yetişen biri için eksi yönlerim önemli diye düşündüm.