Yooo ben kapıyı da kitlememDoktora göründünüz mü? Bu kadar unutmak normal değil hiç değilse evden çıkarken kapı da mı kilitlemek aklınıza gelmiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo ben kapıyı da kitlememDoktora göründünüz mü? Bu kadar unutmak normal değil hiç değilse evden çıkarken kapı da mı kilitlemek aklınıza gelmiyor?
Senin sürekli anahtar unutmam anormol. Balkon kapısı nasıl kilitlenmesin ya. Kimin kimin evine hırsız giriyor sizinkine neden göremedim.daha denk gelmemiştd
Ahahah bir de haklıymış gibi açmışsınız konuyu herifler haklı, gidin bir tahlil falan yaptırın bu derece unutkanlık normal değil.Merhaba hanımlar umarım iyisinizdir.Fikirleriniz lazım.Gecmis konularıma bakarsanız eğer akut durumlarda konu açtığımı görürsünüz şu anda da 4 yetişkin bir masada oturuyoruz iki erkek iki kadın .şimdi olay şu ben lojmanda oturuyorum yani gayet güvenli bir yerde evim 1 katta. Ve Ben sık sık kapının anahtarını içeride unutan unutkan bir insanım. Bugün de yine o günlerden biriydi eşime her seferinde şöyle söylüyorum biz lojmanda hırsızın giremeyeceği bir yerde oturuyoruz ve 1 katta olduğumuza göre balkon kapısını kitlemezsen eğer böyle durumlarda ben balkondan girip evin anahtarına ulaşabilirim fakat her seferinde kendisi balkonu kitliyor ve şimdi masadaki iki erkek bu konuda benim incelenmesi gereken bir vaka olduğunu iddia ediyorlar bana sorarsanız da ikisi incelenmesi gereken sosyolojik vakalar çünkü bu durumda ben haksızmışım ve incelenirsem çok ilginç sonuçlar çıkarmış sizce benim anahtarı unutmam mı anormal yoksa balkon kapısını kitlenmesi mi anormal
Balkondan girilebiliyorsa evinize,mantıken o kapınında kilitlenmesi gerek tabi ki.Merhaba hanımlar umarım iyisinizdir.Fikirleriniz lazım.Gecmis konularıma bakarsanız eğer akut durumlarda konu açtığımı görürsünüz şu anda da 4 yetişkin bir masada oturuyoruz iki erkek iki kadın .şimdi olay şu ben lojmanda oturuyorum yani gayet güvenli bir yerde evim 1 katta. Ve Ben sık sık kapının anahtarını içeride unutan unutkan bir insanım. Bugün de yine o günlerden biriydi eşime her seferinde şöyle söylüyorum biz lojmanda hırsızın giremeyeceği bir yerde oturuyoruz ve 1 katta olduğumuza göre balkon kapısını kitlemezsen eğer böyle durumlarda ben balkondan girip evin anahtarına ulaşabilirim fakat her seferinde kendisi balkonu kitliyor ve şimdi masadaki iki erkek bu konuda benim incelenmesi gereken bir vaka olduğunu iddia ediyorlar bana sorarsanız da ikisi incelenmesi gereken sosyolojik vakalar çünkü bu durumda ben haksızmışım ve incelenirsem çok ilginç sonuçlar çıkarmış sizce benim anahtarı unutmam mı anormal yoksa balkon kapısını kitlenmesi mi anormal
İşte aradigim.yorum ben de asgari lojmandayim.yuksek.giris vallahi beni anladınız hırsız falan olmaz burdaBen askeri lojmanda oturdum yüksek girişte
Balkon kapısı hiç kitlemedim.
Senin kitlememe.sebebin zaten balkondan giremezsin kapıda kalırsan ama.benim.imkanim.varBalkondan girilebiliyorsa evinize,mantıken o kapınında kilitlenmesi gerek tabi ki.
Nerede oturduğunuzdan bağımsız bu. Güvenlikli sitede oturuyorum ,evime balkondan girilmesi mümkün değil ama kilitliyorum ki cam balkon balkonum. Lojmanda da olsam kilitlerim,disardan insan giremiyor belki ama oturanlar babamın oğlu değil en nihayetinde güvenemem acıkçası,biri meraktan girse sonra o evde ben oturamam,düşüncesi bile korkunç.
Balkona güvenip anahtarı evde unutmayı alışkanlık haline getirmek tuhaf sonuçta tüm hayatınızı o evde geçirmeyeceksiniz,anahtarı sürekli evde unutmaya bir çözümünüz olmalı bence. Başka bir yere taşınınca çözümünüz ne olacak? Şimdi ordan girer açarım kapıyı diyorsunuz ama hep orada olmayacaksınız. Haklılar.
Ben de kitlemiyorum, bi gün başımıza bişey gelecekYooo ben kapıyı da kitlemem
E tamam kilitlemeyin o zaman ne diyim. Girişte de olsam kilitlerim,balkondan girerim yeeeaaa ne olacak diyerek anahtarı evde bırakmam açıkçası. Bunu aliskanlık haline getirmek normal değil zira sonuçta hep o evde oturmayacaksınız diyorum bende size. Oradan çıkıp apartman dairesine geçseniz ne yapacaksınız? Hadi şimdi lojmandayım güvenli diyorsunuz. Başka bir yerde güvenli olmaz bu yaptığınız,haliyle uygunu kapıyi kilitleyip,anahtarı yanıniza alıp cıkmanız evden. Bunu alışkanlık haline getirmelisiniz.Senin kitlememe.sebebin zaten balkondan giremezsin kapıda kalırsan ama.benim.imkanim.var
Askeri ücret diyeni duymuştum da asgari lojman benim için bir ilk oldu.İşte aradigim.yorum ben de asgari lojmandayim.yuksek.giris vallahi beni anladınız hırsız falan olmaz burda
Asgari lojman diye bir lojman türü yok; "askeri" olur olsa olsa.İşte aradigim.yorum ben de asgari lojmandayim.yuksek.giris vallahi beni anladınız hırsız falan olmaz burda
Konu hırsızdan bağımsızİşte aradigim.yorum ben de asgari lojmandayim.yuksek.giris vallahi beni anladınız hırsız falan olmaz burda
Belki en düşük seviye lojman demek istemiştir, asgari şartları sağlayan lojmanAsgari lojman diye bir lojman türü yok; "askeri" olur olsa olsa.
Öncelikle niye hırsız giremiyor? Hırsızın giremeyeceği yer mi var?Merhaba hanımlar umarım iyisinizdir.Fikirleriniz lazım.Gecmis konularıma bakarsanız eğer akut durumlarda konu açtığımı görürsünüz şu anda da 4 yetişkin bir masada oturuyoruz iki erkek iki kadın .şimdi olay şu ben lojmanda oturuyorum yani gayet güvenli bir yerde evim 1 katta. Ve Ben sık sık kapının anahtarını içeride unutan unutkan bir insanım. Bugün de yine o günlerden biriydi eşime her seferinde şöyle söylüyorum biz lojmanda hırsızın giremeyeceği bir yerde oturuyoruz ve 1 katta olduğumuza göre balkon kapısını kitlemezsen eğer böyle durumlarda ben balkondan girip evin anahtarına ulaşabilirim fakat her seferinde kendisi balkonu kitliyor ve şimdi masadaki iki erkek bu konuda benim incelenmesi gereken bir vaka olduğunu iddia ediyorlar bana sorarsanız da ikisi incelenmesi gereken sosyolojik vakalar çünkü bu durumda ben haksızmışım ve incelenirsem çok ilginç sonuçlar çıkarmış sizce benim anahtarı unutmam mı anormal yoksa balkon kapısını kitlenmesi mi anormal
Sizin anahtarı unutmanız anormalMerhaba hanımlar umarım iyisinizdir.Fikirleriniz lazım.Gecmis konularıma bakarsanız eğer akut durumlarda konu açtığımı görürsünüz şu anda da 4 yetişkin bir masada oturuyoruz iki erkek iki kadın .şimdi olay şu ben lojmanda oturuyorum yani gayet güvenli bir yerde evim 1 katta. Ve Ben sık sık kapının anahtarını içeride unutan unutkan bir insanım. Bugün de yine o günlerden biriydi eşime her seferinde şöyle söylüyorum biz lojmanda hırsızın giremeyeceği bir yerde oturuyoruz ve 1 katta olduğumuza göre balkon kapısını kitlemezsen eğer böyle durumlarda ben balkondan girip evin anahtarına ulaşabilirim fakat her seferinde kendisi balkonu kitliyor ve şimdi masadaki iki erkek bu konuda benim incelenmesi gereken bir vaka olduğunu iddia ediyorlar bana sorarsanız da ikisi incelenmesi gereken sosyolojik vakalar çünkü bu durumda ben haksızmışım ve incelenirsem çok ilginç sonuçlar çıkarmış sizce benim anahtarı unutmam mı anormal yoksa balkon kapısını kitlenmesi mi anormal