• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baksana ;)

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.716
81.714
798
Güvenilir,bilindik elimdeki sıfır ürünleri satabiliceğim bir site biliyormusunuz :eek:Ürünlerden aldığım para hayıra gidicek zekat ve fitre veren olmadığında böyle bir yol denedim ama satış yapabiliceğim site yok :/

Hep bilindik siteler var ya, benim dayım da oralardan satar hep elindekileri. Sahibinden, gittigidiyor, letgo falan.. Buralardan olmuyo mu bu işler ben mi yanlış biliyorum?

Hep bilindik siteler var ya, benim dayım da oralardan satar hep elindekileri. Sahibinden, gittigidiyor, letgo falan.. Buralardan olmuyo mu bu işler ben mi yanlış biliyorum?
Deniyeyim hiç bilmiyorum fikir almak için sordum teşekkürler

nettten satış yapmak biraz sıkıntılı.arkadaşıma,bir sapık dadanmıştı.

her mahallede kermesler oluyor,mayısın son haftasında,ben onların amacınıza daha çok hizmet edeceğini düşünüyorum.bu sene geçti gerçi,ama seneye düşünün derim.

Zebramo, gittigidiyor, sahibinden. Ama hepsi senden sattigin urun komisyon alacak. 5 10 liralik seylerse hic bulasma derim

Elinizdeki ürünlere fatura kesemeyecekseniz şikayet edilme durumunda sıkıntı yaşarsınız.
Kermesler daha iyi bir yol sizin için.

nettten satış yapmak biraz sıkıntılı.arkadaşıma,bir sapık dadanmıştı.

her mahallede kermesler oluyor,mayısın son haftasında,ben onların amacınıza daha çok hizmet edeceğini düşünüyorum.bu sene geçti gerçi,ama seneye düşünün derim.
Kermesler evet çok iyi olurdi
Zebramo, gittigidiyor, sahibinden. Ama hepsi senden sattigin urun komisyon alacak. 5 10 liralik seylerse hic bulasma derim
Biraz araştırdım dedigin gibi en iyisi hiç bulaşmamak

Kermesler evet çok iyi olurdi

Biraz araştırdım dedigin gibi en iyisi hiç bulaşmamak

kermeslerin zamanı geçti.mayısın son haftası yapılıyor genelde.elininizdekileri biriktirin,seneye,kermese verirsiniz.

bir de gelinimin mahallesinde bir kadın varmış,pazarlarda 2.el ürün satıyormuş.kazandığı parayla,çocuklarına bakıyormuş.ben bundan sonra ona vereceğim.çevreniz de böyle birileri olabilir,bir araştırın.

Instagramda direk iletisime gecersiniz. Önce bi sayfa açın. Herkesi takip edin. Ilk asamada geri dönüşüm yaoanlar dahi duyuru icin yeterli gelir. Fotograflarin ışık kalitesi güzel olursa daha cok satin alinir. Amaci yazarsiniz taleo artar.

Back
X