• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bir bakın, bir akıl verin kızlar ya..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
şekercım omuz hizanda arkalar kısa önler uzun cok hoş bir model bence moda olmaktan ziyade yakıştımı tam yakışıyor cnm sen ne düşünüyorsun

önler uzun arka kısa modelin modası geçti canım ..daha sonradan pişman olma.. düz saclılar hareketli katlar vererek saclarını monotonluktan kurtarabilirler bence :)

katılıyoruma.s!kızlaaaar nerdesiniz:sm_confused: karar verdin mi güzeller güzeli!....yerimseniben

Bence kat verme..Ya benimde saçım düzdü kat attırdım dalgalandı :kızgın:
İlla kat istersende kesinlikle makasla kesim yaptır..
Farklı bi model istiyosun inan benim saçımda seninkinin modelinden çok sıkıldım bende ama ne yapcam ben de bilmiyorum kaydirigubbakcemile4 Kelin ilacı olsa kendi başına sürer... -tatlicadiarzu-

önler uzun arka kısa modelin modası geçti canım ..daha sonradan pişman olma.. düz saclılar hareketli katlar vererek saclarını monotonluktan kurtarabilirler bence :)

evet doğru söylüyorsun hayatım ama ben bu katla hareketlendirmedende çok sıkıldım çünküü hep öyle yapıyo kuoförler ve benim saçımda uzun yıllardır hep öyle aşağı yukarı. Tek fark bazen uzun bazen kısa kestirmem olmuştur hep :1no2:

Bence kat verme..Ya benimde saçım düzdü kat attırdım dalgalandı :kızgın:
İlla kat istersende kesinlikle makasla kesim yaptır..
Farklı bi model istiyosun inan benim saçımda seninkinin modelinden çok sıkıldım bende ama ne yapcam ben de bilmiyorum kaydirigubbakcemile4 Kelin ilacı olsa kendi başına sürer... -tatlicadiarzu-

haklısın tatlım makas değilde ustura ile kat verdilermi çok kötü oluyor saç. Sanki yıpranmaya daha açık gibi geliyor bana, kırık gibi CADIARZU

ayyy napçam bilmiyom yaaa, daha karar vermedim ama artık bişey bulmak istiyorum kızlar. Hep kat hep kat böööööööööö geldi bana yaaaaaaaadelikafadulden

önlerden kısa kesilen saçlar var ya işte onlar. istersen hepsini önüne getirip kahkül gibi kullanırsın istersen yanlara dağıtır perçem olarak kullanırsın :jeyyar:

Bence sacın düzse mag rayne'nın eski sac modeli gibi yapabilirsin. köpükle elinle sekil verirsin. fön cektirip yıpratmazsın sacınıda.

Bence sacın düzse mag rayne'nın eski sac modeli gibi yapabilirsin. köpükle elinle sekil verirsin. fön cektirip yıpratmazsın sacınıda.

şeker dediğin modelin resmini koyabilirmisin bu konuya, bi görsem nasıl olduğunu. yad linkde yazabilirsin bu konuya, ben bakarım. teşekkürler tatlım

Back