• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakarsanız

O kedi avcı
Elbette avlanacak
Böcek, kuş, tavşan ne bulursa
Ağzından yemini alıp, sokakta döktük bak sana demek
İhanet değil mi?
İnsanda avcı sokakta çocuğun sapanla kuş avlasın sal madem. İhanet etme avcılık duygularına?
Her canlının yaşamaya hakkı var. Yaşatabiliyosam yaşatırım mantığındayım ben.

Cahil özgüveni, internet bilmişleri bunlar o yüzden oluyor.
Dönen tartışmalar kuru mama veröeyin barfla yada raw diyetle besleyin tartışmaları. Kuru mamanın onlara göre eksik ve sağlıksız yanlarından bahsediyor diğer akımı savunanlar.
Okumuş işte bişeyler ama ne okuduğundan haberi yok. Gelmiş burda kuru mama çok sağlıksız ev yemeği veriyorum diyo.
Kendimi yorup cevap veresim açıklayasım gelmiyor. Bilmiş bilmiş konuşmuyolar mı bide. Tam bir ergen kafası.
Ülkemizin şu an için en büyük sorunu bu zaten. Hiç bişeyden anlamayan 2 bilgiyle kendini ordinaryus sanıyor bide ahkam kesmeye kalkıyor. Azalarak biterler işalla
Hazır mamaların, kedilerde kanser yapmasını bende duydum.Ne kadar doğru bilemem ama.
Benim kedim,aşırı seçici bir hayvan.
Oğlu ne olsa onu yer.Anne ise, pişirip verdiğim,tavuk eti,kırmızı et, peynir,yumurta akı vs. gibi şeyleri asla yemiyor.Hazır mamayı bile seçiyor.Suçuk,salam,sosis yer.Yumurtanın sarısını yer.Eşim her gün 3 yumurta haşlıyor.1 kenndisine, diğer ikisi kedilere.Anne kedi sadece sarısını yiyor.Yavrusu,ayrım yapmadan hepsini yiyor.
Oysaki Anne kedi de, sokakdan gelme bir kedi.Ama çok fazla seçici davranıyor.
Anne kedi aşırı saldırgan.Elimi çok defa parçaladı. Kız kardeşimi hastanelik etti. ALLAHTAN Korkmasam, vicdanım elvermiş olsa, 1dakika bile evde tutmam diyorum. AMA içim el vermiyor sokağa atmaya da.

Ya aslında bende aynı durumdayım.Aşırı derece hayvan seviyorum.Ama apartman hayatında olup da, hayvan bakmak bir zulümmüş onu anladım.
Çocukluğum ve genç kızlığım dönemin de, kediler ile haşır neşir büyüdüm.Ama annemlerin evi müstakil evdi.Kediler dolaşır gezer gelirdi.Akşam koynumda yatardı.Patisini suratıma koyardı, yüz yüze yatardık.
Aynı şekilde kızlarımda, aşırı isteyince kabul ettim aldım ama, azda olsa pişmanım.Misafirlerim evde kedi olduğunu görünce huylanıyorlar.Kedileri odaya kapatıyoruz. her yer kıl olsa da,süpürünce geçiyor.
Koltuk takımımı, tırmalamaktan parça parça ettiler:KK70:
Bu kedilere bakıyorum ama, bir daha kedi bakmayı düşünmüyorum.Dediğim gibi, hem onların dogal hayattan koparıp,eziyet ettiğimzi düşünüyorum.Hemde apartman da, bakmak çok zor gerçekten de.:KK12:
Aynen öyle .bizimde evimiz mustakildi. Hatta unutmam bir gece uyuyorun kedi miyav miyav geliyor yanıma gidip kapuyi2tirmaliyor geliyor yüzüme patisini koyuyor ama nasıl derin uykudayim üşeniyorum. Pençesini resmen geçirdi boynuma. Aç ulan kapıyı der gibi bağırarak miyavladı aynı anda. Kapıyı açtığım gibi ışık hizi ile çıktı evden. Şimdi bizim zavallı muhtemelen asansörü sihirli bir kapı sanıyor. Koşarak giriyor içine ama inerken bir dikkatle bakıyor busefer nere getirdi acaba diye. Bak simdi2de vaya horluyor ya. Uykusunda al mıncıkla :) ayyy hep merak ediyorum böyle şimdi benim icim sevgisiyle dolu ya anlıyormudur acaba.

Hazır mamaların, kedilerde kanser yapmasını bende duydum.Ne kadar doğru bilemem ama.
Benim kedim,aşırı seçici bir hayvan.
Oğlu ne olsa onu yer.Anne ise, pişirip verdiğim,tavuk eti,kırmızı et, peynir,yumurta akı vs. gibi şeyleri asla yemiyor.Hazır mamayı bile seçiyor.Suçuk,salam,sosis yer.Yumurtanın sarısını yer.Eşim her gün 3 yumurta haşlıyor.1 kenndisine, diğer ikisi kedilere.Anne kedi sadece sarısını yiyor.Yavrusu,ayrım yapmadan hepsini yiyor.
Oysaki Anne kedi de, sokakdan gelme bir kedi.Ama çok fazla seçici davranıyor.
Anne kedi aşırı saldırgan.Elimi çok defa parçaladı. Kız kardeşimi hastanelik etti. ALLAHTAN Korkmasam, vicdanım elvermiş olsa, 1dakika bile evde tutmam diyorum. AMA içim el vermiyor sokağa atmaya da.
Şöyle söyleyeyim size kediler mama konusunda acayip seçici hayvanlardır. Hatta seçici olmayı kötü tecrübelerden yola çıkarak yaptıklarına dair bi görüş de var. Mesela tavuklu mama yiyor herşey güzel. Sonra ani mama değişimi olmuş sindirim sistemi kolay adapte olamıyor buna ve balıklı mamada ishal olmuş yada gaz olmuş, kedi diyoki ben balıklı mamadan hasta oldum o zaman sadece tavuklusunu yicem. Aç kalıcam günlerce yine yemicem bunu diyo. Olayın nedeni mamanın balıklı olması değil aslında aniden değişim olması ama hayvanın yorumlaması bu şekilde :) garip geliyor bana hala. O yüzden bebeklikten itibaren kedilere ek gıda değişik mamalar dikkatle verilmeli. Bende 3 kedi var ne versem yerler hiç sorun yaşamadım ama bi tanesi tavuğu çok sever öbürü balığı yine de ona çözüm yok.
Saldırma agresyon sizin davranışınızdan kaynaklanır genelde durup dururken gelip saldıran hayvan azdır. Yok değil ama az. Diyelim kedi tutulmak istemiyor yada köşeye sıkışmış hissediyor beden diliyle gösterir bunu. Üstüne gidildiğinde kimi az kimi çok tepki gösterir. Yine benden örnek vereyim. Elektrik süpürgesi evin canavarı bizde. Melek gibi olan hayvanları elektirik süpürgesi varken kucağıma alsam baştan aşağı kan revan içinde kalırım :) kedi kuyruğu vurmaya başlıyosa hemen salın hiç riske girmeye gerek yok.

Aynen öyle .bizimde evimiz mustakildi. Hatta unutmam bir gece uyuyorun kedi miyav miyav geliyor yanıma gidip kapuyi2tirmaliyor geliyor yüzüme patisini koyuyor ama nasıl derin uykudayim üşeniyorum. Pençesini resmen geçirdi boynuma. Aç ulan kapıyı der gibi bağırarak miyavladı aynı anda. Kapıyı açtığım gibi ışık hizi ile çıktı evden. Şimdi bizim zavallı muhtemelen asansörü sihirli bir kapı sanıyor. Koşarak giriyor içine ama inerken bir dikkatle bakıyor busefer nere getirdi acaba diye. Bak simdi2de vaya horluyor ya. Uykusunda al mıncıkla :) ayyy hep merak ediyorum böyle şimdi benim icim sevgisiyle dolu ya anlıyormudur acaba.
Hayvanlar,sevildiğini anlarmış.Bizim pencereler açık olduğu için, gidip gelmelerinde sıkıntı olmazdı.Kışında, dediğiniz gibi, kapıyı tırmaladıgın da,anlardık ve hemen kapıyı açardık.Şimdi benim kedi,kapıyı açmayı bile bilmiyor.Doğal hayatı unuttular hayvanlar.

Saldırma agresyon sizin davranışınızdan kaynaklanır genelde durup dururken gelip saldıran hayvan azdır. Yok değil ama az. Diyelim kedi tutulmak istemiyor yada köşeye sıkışmış hissediyor beden diliyle gösterir bunu. Üstüne gidildiğinde kimi az kimi çok tepki gösterir. Yine benden örnek vereyim. Elektrik süpürgesi evin canavarı bizde. Melek gibi olan hayvanları elektirik süpürgesi varken kucağıma alsam baştan aşağı kan revan içinde kalırım :) kedi kuyruğu vurmaya başlıyosa hemen salın hiç riske girmeye gerek yok.
Hayır bizim kedi çok cins.Durup duruken, sevdiğimiz yerde hemen saldırıyor.Hiç sevmeye bile gelmiyor.Bebeklikten beri böyledir.
Kuru mamayı,yumurta sarısını yemeye başladı başlayalı,az yer oldu.Acaba yumurta sarısını vermekle kötümü yaptık?

Hayvanlar,sevildiğini anlarmış.Bizim pencereler açık olduğu için, gidip gelmelerinde sıkıntı olmazdı.Kışında, dediğiniz gibi, kapıyı tırmaladıgın da,anlardık ve hemen kapıyı açardık.Şimdi benim kedi,kapıyı açmayı bile bilmiyor.Doğal hayatı unuttular hayvanlar.
Napalım seviyoruz hanımefendiyi. Tuyu2tuvaleti bana dert ama o en çok babasını seviyor. Eşimin dibinden ayrılmaz. Esim işten gelince miyav miyav dolaşıyor. Pisliğini ben temzileyim sen babaya sirinlik yap arsız. Geçen yemek yiyoruz oda kulağımıza çıkmak istiyor. Esime dedim ya şimdi bize misafir gelse sorun olcak. Herkesin keyfi bilir o bizim ailemizden artık dedi. Bizimde öyle çevremizde hayvan bakacak insan yok evinde. Daha geçen arkadaşımın ayy kokar o şimdi falan dedi. Yok kum aldık oraya yapiyor evde hiç koki hissetmiyorum disardan2gelince falan diyorum inatla kokar diyo. Baya sinir oldum sonra. Kedosumu sevmeyen gelmesin bir zahmet. Herkesin evi var onlar bizim evde misafirken rahat etsin diye Kedosumu sokağa atamam sonucta

Napalım seviyoruz hanımefendiyi. Tuyu2tuvaleti bana dert ama o en çok babasını seviyor. Eşimin dibinden ayrılmaz. Esim işten gelince miyav miyav dolaşıyor. Pisliğini ben temzileyim sen babaya sirinlik yap arsız. Geçen yemek yiyoruz oda kulağımıza çıkmak istiyor. Esime dedim ya şimdi bize misafir gelse sorun olcak. Herkesin keyfi bilir o bizim ailemizden artık dedi. Bizimde öyle çevremizde hayvan bakacak insan yok evinde. Daha geçen arkadaşımın ayy kokar o şimdi falan dedi. Yok kum aldık oraya yapiyor evde hiç koki hissetmiyorum disardan2gelince falan diyorum inatla kokar diyo. Baya sinir oldum sonra. Kedosumu sevmeyen gelmesin bir zahmet. Herkesin evi var onlar bizim evde misafirken rahat etsin diye Kedosumu sokağa atamam sonucta
Eşim ve kızlar, kokulu kumdan alıyorlar.Bende koku hissetmiyorum.Dışarıdan gelenler hissediyor demek ki.

Eşim ve kızlar, kokulu kumdan alıyorlar.Bende koku hissetmiyorum.Dışarıdan gelenler hissediyor demek ki.
Sizde hissediyor mu misafirler koku. Benim annem eşim gelince soruyorum yok diyorlar. Bazen gun içinde kumu balkona koyuyorum hava alsın diye. Ama bende çok koku almıyorum. Zaten kum topak oluyor küreği ile temizliyorum. Tetemiz oluyor. Birde banyoga otomatik oda spreyi koydum.
Aslında bu sıpa benim kalbimi banyo giderine tuvaletini yaparak kazanmıştı tamda deliği tutturuyordu. Sonra bıraktı bu huyu gitti temiz çamaşırlara yaptı. Kumla olayı çözdük ama şu klozete tuvaletini yapan kedilere de özenmiyor değilim

Hayır bizim kedi çok cins.Durup duruken, sevdiğimiz yerde hemen saldırıyor.Hiç sevmeye bile gelmiyor.Bebeklikten beri böyledir.
Kuru mamayı,yumurta sarısını yemeye başladı başlayalı,az yer oldu.Acaba yumurta sarısını vermekle kötümü yaptık?
İşte aslında benim demek istediğime geliyorsunuz. Durup dururken saldırmıyor siz sevmeye çalıştığınızda saldırıyor. Demek ki o sizin yanınıza gelmeden ona dokunmamanız lazım. Yanınıza geldi kendini sevdirmek istiyor diyelim elinizi gevşek bir yumruk yapıp burun tarafına doğru götürün. Yanaklarını sürtüyorsa sadece o kadar bölgeyi sevme izniniz var demektir. Tüm vücuduyla sürtünüyosa sırtını da sevebilirsiniz.
Her gün yumurta sarısı yiyorsa doğal olarak daha az yer kuru mamayı çünkü karnı doyuyor onu yiyince. Bence düzeninizi bozmayın sivilce vs olursa kesersiniz.

T torarikar başlayayım ?
Defalarca konuları doğru bölüme açmanız gerektiğini söylediğim halde bu konunun da BDV'ye açılmasından mı söz edeyim, içerikleri silmenizden mi?

Konuya dahil olup tartışan diğer hanımlar, sizlere de diyecek söz bulamıyorum, kötü içerikleri gördüm ama şöyle üstün körü göz ucuyla gördüğüm yorumlara bakarsak bu topik için yeterince kötü içerik yapılmamış olduğunu düşünüyorum, umuyorum okuyan birileri hakaret, üslup, polemik olan yorumları kötü içerik yapar.

Konu kavgalarınız sebebiyle kapatıldı, ki BDV dışında diğer bölümlerde böyle sebepler olmadıkça konu kapatmıyoruz.

Bu topik bu klibi hak etmiş bence.

Son düzenleme:
Back
X