Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.Hadi biz banlanıp kurtuluyoruz, göz ardı etme seçeneğimiz var ama Allah seninle yaşamak zorunda kalanlara sabır versin zaten her konunda insanlara nasıl bir imtihan olduğunu belli ediyorsun.
Orada bir dursan. Açtığı konulardan kimin zavallı olduğu belli. Haddini bil artık.Ne diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.
Gerçekleri duymak zoruna mı gitti. Bir konunda zaten asperger sendromu olduğundan bahsetmişsin. Şimdi neden inkâr?Ne diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.
Zavallı olanın kim olduğu açtığı konulardan belliNe diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.
Şurda sarfettiğin eforu derslerinde kullansan keşkeNe diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.
Yok yahu nerde sıfır çalışmayla burda falanca şehirde okusam mı filancanın kızıyla eve çıksam mı diye konu açmaktan derslere sıra gelmiyorŞurda sarfettiğin eforu derslerinde kullansan keşke
Doğmamış çocuğa don biçmenin üniversite versiyonuYok yahu nerde sıfır çalışmayla burda falanca şehirde okusam mı filancanın kızıyla eve çıksam mı diye konu açmaktan derslere sıra gelmiyor![]()
Olmayan bölümün tatavasıDoğmamış çocuğa don biçmenin üniversite versiyonu![]()
Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlarBiz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?
Bu gidişle zaten üniversite hayallerinde olur ancak böyle nasıl hazırlanacak sınavaOlmayan bölümün tatavası![]()
Bana da yaptırdı oylama zorla :/Yaşlı
yaşlı amca Ne ki
Ayy ben de uzun Zaman girmemiştim siteye neler kaçırmışım böyle
Biraz göz gezdirdim konularına nice’ın böyle bakıyorum şimdi
Bu arada site çok yavaşladı
Zorla kurabiye oylaması yaptırdı ya![]()
ayyyy bayulacağummmmmOlmayan bölümün tatavası![]()