• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakarsanız

Sen yanlış konu açtın T torarikar 'cuğum, zamanında restaurantta babanın alerjisi var diye dışarı attırdğın köpekten sonra (ki hayvanın tüyleri nasıl yukari yukarı döküldü de tabagınıza kılı girdi hala anlamadım ya neyse ;) ) kedi köpek için ayrı tavuk balık pisirdigine kim inanır? Sen bile kendine inanmazdın o derece . Olmamış, bizimle değilsin :olamaz:

Hadi biz banlanıp kurtuluyoruz, göz ardı etme seçeneğimiz var ama Allah seninle yaşamak zorunda kalanlara sabır versin zaten her konunda insanlara nasıl bir imtihan olduğunu belli ediyorsun.
Ne diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.

Ne diyorsun ya ağzını topla! Asıl sen kendine bak! Hayvansever filan değilsin adin gibi şovsun her şeyin gösteriş. Zavallı.
Zavallı olanın kim olduğu açtığı konulardan belli :D git ve şimdi falancanın oğlunun dayısının kaynının durumuna içerlen ve konu aç :D

Bu arada yeri gelmişken, nolur pismis tavuk kemiklerinizi kopeklere vermeyin. Mideleri sindiremiyor, fotograftaki gibi ameliyat gerektiriyor, sokakta hicbir kopegin basina bunun geldigini kimse farkedemez,iyilik yapcam derken kotuluk yaparsiniz.
Bu fotografi aklinizdan cikarmayin :(
D83C50C9-5A81-4A86-AEAC-756186197602.webp

Zorda kalmış aç ve susuz sokak hayvanlarına yemek su götürüyorum. Bakın dikkatinizi çekerim mama demedim. Yemek. Mamalara kesinlikle karşıyım. Hayvanlar için çok sağlıksız. Kendimizin yiyemeyeceği şeyleri, hayvanlara vermemeliyiz. Bizim sitede Allah razı olsun zorda kalmış sokak hayvanlarına yardımcı olunuyor, su ve yemek götürülüyor. Bizim siteye yeni taşınan benim yaşlarımda bir kız var, hazır mamalardan koyuyor, sinir oluyorum. O yapay mamaların içine tuzu basıyorlar, hayvanlar çok susuyor sonra su bulamıyorlar :KK43: Biz o gün ne yediysek ayırırız, komşular da öyle. Tavuk veririz, balık veririz, makarna, çorba, süt veririz. Fark ettim ki o kız hayvanları bilinçsizce beslemeye başladıktan sonra, özellikle kediler çok susamaya başladı. Ben bu kişiyi güzel dille nasıl uyarabilirim?

O mamalar zararlı siZin verdiginiz soğanlı baharahtlı yemekler zararsız mı şimdi?

Kimseyi uyarmayın bencede.
Bende hayvanlara mama dagıtıyorum aç kalmalarından iyidir, susuyolarsa suda koyun yapıcak bisey yok..

Dandik mama yerine imkan varsa taze et kullanilmasina kimse zararli demez hatta hayvanlarini cig etle besleyenler var barf deniliyor ama parazit acisindan cok dikkat edilerek yapiliyor bu.

Mama haric saglikli besleme sadece bu sekilde yapilabilir, ETLE.
Makarna ve corbaya ekmek dograyarak saglikli besleme yapilmaz ama herkes sokaktakilere barf diyeti uygulayamaz veya hergun kilolarca et alip 10-20- 30 kopegi besleyemez. Hayvanlarin kimi acliktan taş kemiriyor, bebek bezi yiyor. Su durumda sokaktakilere mama vermeyin demek sacmalik oluyor.

Ayrica icerigi belli, misir, pirinc vb abuk sabuk seyler bulundurmayan kaliteli mamalar da mevcut piyasa da ama yine onlar da sokak hayvanlari icin maliyetli oluyor sayica fazlalar cunku.

Siz 5-10 kediyi artiklarinizla besleyince dunyayi kurtardim saniyorsunuz kendinizi ama cokkkk fazla hayvan var. :) besleme noktalarina hayvanlarin toplu bulundugu alanlara buyrun gidin bakalim sizin yemek artiklarinizla kac tane doyurabileceksiniz.
Oyle 3-5 kediye ozel et ayirip konusmaya benzemiyor. Varsa o kadar durumunuz barinaklara organik et saglayin buyrun hadi hadi ????

Olmayan bölümün tatavası :KK70:
Bu gidişle zaten üniversite hayallerinde olur ancak böyle nasıl hazırlanacak sınava
Oturup ders çalışacağı yerde
Sahte bir hayvan sevgisi,fobiden hobiye dönüşen bir ne olduğu belirsiz işler
Mama veren kızı çekemedi mi ne oldu bilinmez

Yaşlı

yaşlı amca Ne ki
Ayy ben de uzun Zaman girmemiştim siteye neler kaçırmışım böyle
Biraz göz gezdirdim konularına nice’ın böyle bakıyorum şimdi:confused:
Bu arada site çok yavaşladı
Zorla kurabiye oylaması yaptırdı ya :sinirli:
Bana da yaptırdı oylama zorla :/
Un kurabiyesine verdim :-)

Konularında vardı kimsesiz bir yaşlı öylece kaldı.

Back
X