H Hanimhanmck Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Aralık 2019 266 355 26 Aralık 2019 Konu Sahibi Babygirl16 #21 FairyTale16 .!.: Bakıyorum da herhangi birşey yazmıyor bu konuda Genişletmek için tıkla... Gebe olma ihtimaliniz var mı? Aklıma direkt yerleşme kanaması geldi ve gebeyseniz tsh yükselmesi olağan bir durum
FairyTale16 .!.: Bakıyorum da herhangi birşey yazmıyor bu konuda Genişletmek için tıkla... Gebe olma ihtimaliniz var mı? Aklıma direkt yerleşme kanaması geldi ve gebeyseniz tsh yükselmesi olağan bir durum
B Babygirl16 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2018 1.999 2.430 10 Ocak 2020 Konu Sahibi Babygirl16 #22 Hanimhanmck .!.: Gebe olma ihtimaliniz var mı? Aklıma direkt yerleşme kanaması geldi ve gebeyseniz tsh yükselmesi olağan bir durum Genişletmek için tıkla... Yok valla canım gebe değilim adette oldum tsh değerim düştü zaten 1.19 oldu
Hanimhanmck .!.: Gebe olma ihtimaliniz var mı? Aklıma direkt yerleşme kanaması geldi ve gebeyseniz tsh yükselmesi olağan bir durum Genişletmek için tıkla... Yok valla canım gebe değilim adette oldum tsh değerim düştü zaten 1.19 oldu