• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakarmisiniz arkadaşlar.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz. Google play'dan kadınlar kulübü uygulamasını indirdim yalnız kullanamıyorum açılmıyor pembe bir ekran çıkıyo kk fotosu var ama devamı yok ne giriş yapabiliyorum ne başka birşey telefonum Galaxy S3 ne yapmam lazım açılması için şimdiden teşekkürler.

Valla canım normalde açılması gerek yükleme hatası yapıyor demek ki.Benim ki iPhone hiç yaşamadım bu sorunu hemen açılıyor.Sil tekrar yükle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Valla canım normalde açılması gerek yükleme hatası yapıyor demek ki.Benim ki iPhone hiç yaşamadım bu sorunu hemen açılıyor.Sil tekrar yükle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kaç kere denedim telefonun markasıyla alakali galibi.

Cnm sol ev tusuna basiyorsun orda secenekler cikiyor forum yaziyor.telefonun ev tusu soldaki ona bas.olunca haber ver

Benim telefonda samsung . Bende bazen acmaya calisiyorum siyah ekran geliyor oyle donup kaliyor. Yukleyip kaldirmaktan skldim artik. Tamamen kaldirmayi dusunuyorum..

Bu resimdeki menu tusuna basiyorsunuz.tabi kadinlar kukubunu acip:D

Eklentiler

• $111.JPG
    $111.JPG
    24,8 KB · Görüntüleme: 79
Cnm sol ev tusuna basiyorsun orda secenekler cikiyor forum yaziyor.telefonun ev tusu soldaki ona bas.olunca haber ver

Canim oldu giriş de yaptım şuan kadinlar kulübü uygulamasiyla gönderiyorum teşekkür ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar ayni sorunu bende yaşıyorum benim telefonum lg g2 uygulamayi iki uc kez yükleyip sildim bi değişiklik olmadi.acilmadan sunucuya bağlanıyor deyip direk atıyor uygulamadan arkadasin dedigi home.tusuda fayda etmedi bilen varsa yardimci olabilir mi

Back