• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakar mısınız ?

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
38
26
Bu sorun beni delirtmek üzere. Doktora gitmeye de çekiniyorum olumsuz bir şey söyler diye. Benim sorunum adet düzensizliği. İlk zamanlarda normaldi fakat daha sonra 3-5 ayda bir olur oldum. Hatta bir keresinde 6 ay sonra oldugumu hatırlıyorum. En son zamanda tam zamanında oldum ama bu kez de çok çok azalmıştı. Bir sitede buna benzer bir şey okudum. Çocuğunuz olmaz vs yazmışlar. Ne yapsam bilemiyorum moralim bozuluyor 16 yasındayım bu arada :(

Bu sorun beni delirtmek üzere. Doktora gitmeye de çekiniyorum olumsuz bir şey söyler diye. Benim sorunum adet düzensizliği. İlk zamanlarda normaldi fakat daha sonra 3-5 ayda bir olur oldum. Hatta bir keresinde 6 ay sonra oldugumu hatırlıyorum. En son zamanda tam zamanında oldum ama bu kez de çok çok azalmıştı. Bir sitede buna benzer bir şey okudum. Çocuğunuz olmaz vs yazmışlar. Ne yapsam bilemiyorum moralim bozuluyor 16 yasındayım bu arada :KK43:
canım bunun nedenini anlamak için geç kalmadan doktora görün biz burdan teşhis koyamayız. bir çok nedeni olabilir yaşında genç daha yazanlara bakmadan direk doktora

Bu sorun beni delirtmek üzere. Doktora gitmeye de çekiniyorum olumsuz bir şey söyler diye. Benim sorunum adet düzensizliği. İlk zamanlarda normaldi fakat daha sonra 3-5 ayda bir olur oldum. Hatta bir keresinde 6 ay sonra oldugumu hatırlıyorum. En son zamanda tam zamanında oldum ama bu kez de çok çok azalmıştı. Bir sitede buna benzer bir şey okudum. Çocuğunuz olmaz vs yazmışlar. Ne yapsam bilemiyorum moralim bozuluyor 16 yasındayım bu arada :KK43:
Belirtileriniz pko gibi geliyo. Muhakkak bir jinekologa gidin bence..

Bana da pko gibi geldi. Açıkçası detayını bilmiyorum o hastalıgın sadece belırtılerınden haberdarım. Kısırlık gibi bir şey mi?
Hayir tatlm kisirlik degil sididen böyle seyler düşünüp kafani bulamdirma. En yakin zamanda adetinin 3.cu gunu git jinekologa hormon tahlilleri ni yaptir ve muayene ol. Kisirlik degil adet duzensizligi oldugu icin yumurtlama problemleri n olabiliuo ilerde tabi sen daha bekatsin ve yasin cok genc

Back