bir bakar mısınız?

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
44
mrb kıslar 5 yılın ardından gelen 3 ay önce boş gebelik geçirdim reli tarihlerim hep 25 oldu bi hafta sürdü bu ay umudum var ama geçen ay da aynı şekilde oldu 3 de bitti yani 28 ini çektiği için ben tekrar 25 demi olcam ya bişi anlamadım yardımınıza ihtiyacım ar bu 3 ayım bu ay biraz çalıştık inşalh olmuştr biraz belirtiler yaşıyorum ama emin dilim teşekürler herkeseeeeeeea.s.a.s.

hamilemisin yoksa ben birkaç gün girmedim internete kafam karışıyor diye hadi inşallah hamilesindir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

canım benimm sağollllll inşşlahta tam regli tarihimi bilseydim daha mutlu olcaktımm

mrb kıslar 5 yılın ardından gelen 3 ay önce boş gebelik geçirdim reli tarihlerim hep 25 oldu bi hafta sürdü bu ay umudum var ama geçen ay da aynı şekilde oldu 3 de bitti yani 28 ini çektiği için ben tekrar 25 demi olcam ya bişi anlamadım yardımınıza ihtiyacım ar bu 3 ayım bu ay biraz çalıştık inşalh olmuştr biraz belirtiler yaşıyorum ama emin dilim teşekürler herkeseeeeeeea.s.a.s.

canım bencede 25 inde olman gerekiyo eğer 28 günde bir oluyosan bekle bakalım 3 gün kadar gelmesse tahlil yaparsın inşallah hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bencede 25 inde olman gerekiyo eğer 28 günde bir oluyosan bekle bakalım 3 gün kadar gelmesse tahlil yaparsın inşallah hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inallşlallhhhhhhh canımcım bebeklerimizi doya doya koklamak nasip olsun:emir_bebek::emir_bebek:

canım 3 regli tarihi olması gerek sanırım ama ben bu ayla birlikte 3 ay önce düşük yaptım yani 2 regli gördüm ondan olmuyooooooo

evet ama üçüncüyü ikisine göre bilgisayar tahmini belirliyor canım yani iki tanede yeter

canım sağol senin dediğin gibide oluyomuş yaptım 28 çıktı:KK43:

X