• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız?

Cokopremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.605
2.746
133
Merhaba hanımlar...

Böyle bir konu kime danışılır tabi ki aklıma siz geldiniz.
Sonrasında evlilik danışmanına da gidiyoruz ilk randevu da bu konuyu da konuşmayı düşünüyorum çünkü çok canımı sıkmaya başladı.

Eşimle yaklaşık beş ay öncesine kadar kendi içinde belli rutini düzeni olan bir cinsel hayatımız vardı. (Şu an için evliliğimizin 2. Yılını doldurmamıza az kaldı.)

Beş ay önce ne oldu peki? Ortak(!) Bir kararla çocuk yapmaya karar verdik ve ben doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım. Eşimin de özellikle üzerine gitmedim. Üzerinde baskı oluşsun istemedim. Normalde en fazla 2-3 günde bir birlikte okurken bu süre bir hafta 10 günlere kadar uzadı. Ben o zamanlar baya çocuk istiyorum tabi. Eşimin rahatlığına nasıl sinir oluyorum siz düşünün. Öyle böyle derken 3 ay geçti. Yumurtalama zamanları falan hep boşa gitti.

Sonra evliliğimizde biraz sorunlar yaşadık. Evlilik danışmanına da o dönemde gitmeye başladık. Şu an için birçok şeyi yoluna soktuk gibi. Ama ben çocuk fikrinden vazgeçtim en azından kısa bir süre de olsa erteleme kararı aldım. eşim ne hikmetse çocuk istemeye başladı.

Konuyu çok dağıttım özür dilerim ama dediğim gibi eşim bu dönemlerde çok isteksiz. Sarılır öper o konuda bir sıkıntı yok. Ben de kişisel bakımına dikkat ederim. Kaç seferdir de hep ben adım atıyorum.
Misal adet olmuştum bu gün bitti. 5 ay öncesine benim adetimin biteceği günü iple çeken adam şimdi hiç tepki vermiyor. İftardan sonra dışarı çıkmıştık. Geldik tv izledi telefonla oynadı ama en ufak bir girişimde bulunmadı.

Yaşlar 27 ve 32.
Evliliğimizde 2 yıl dolmadı.

Böyle olması normal mi?
Ben mi abarıyorum?
Yanlış birşey yapıyorum da ben mi farkında değilim?
Atladığım birşeyler mi var?
Sinirle eşimi üzecek kırıcak birşey de söylemek istemiyorum ama birşey yok gibi de davranamıyorum.

Çok karşılık anlattım kusura bakmayın. Konuyu fazla uzatmamak adına detaya girmedim. Eksik kısımlarımlr varsa sorarsanız cevaplarım.
Görüş öneri ve fikirlere açığım.
Şimdiden çok teşekkürler.

Sorumluluk altına girme korkusu var belki de...
Danışmana gitme sebebiniz neydi?

Çocuk fikrinden neden vazgeçtin canım
Eşinle eski cinsel hayatımız artık neden yok bende değişen bir durum sende ne değişti, eğer bendede birşey değiştiğini düşünüyorsan benimle paylaş diye konuşma yapmayı denedin mi
Zamanla cinsellik çoğu evlilikte azalıyor hep aynı tempoda devam eden evlilikler çok az

Sorumluluk altına girme korkusu var belki de...
Danışmana gitme sebebiniz neydi?
İletişim problemlerimiz vardı bizim. Cinsellikle ilgili değil gitme sebebimiz.
O zamanlar çocuk istemiyor ondan böyle yapıyor diyordum. Şimdi çocuk istediğini söylüyor ben istemiyorum. Yine uzak duruyor. Anlamıyorum.

Eşinle eski cinsel hayatımız artık neden yok bende değişen bir durum sende ne değişti, eğer bendede birşey değiştiğini düşünüyorsan benimle paylaş diye konuşma yapmayı denedin mi
Zamanla cinsellik çoğu evlilikte azalıyor hep aynı tempoda devam eden evlilikler çok az
Aslında hala çocuk istiyorum içten içe ama evliliğimiz kötü zamanlar geçirdi. Emin olamıyorum hiçbir şeyden. Bazı şeyler biraz daha yoluna girsin istiyorum.
Eşimle yarım yamalak bir kaç konuşma oldu ama bir yere varamadık daha ciddi bir konuşma gerekiyor galiba.
Cinsellik azalır ama biz daha 2 yıl olmadan böyle olduk. Normal gelmiyor

Aslında hala çocuk istiyorum içten içe ama evliliğimiz kötü zamanlar geçirdi. Emin olamıyorum hiçbir şeyden. Bazı şeyler biraz daha yoluna girsin istiyorum.
Eşimle yarım yamalak bir kaç konuşma oldu ama bir yere varamadık daha ciddi bir konuşma gerekiyor galiba.
Cinsellik azalır ama biz daha 2 yıl olmadan böyle olduk. Normal gelmiyor

Bence siz hiç seslenmeyin o gelsin sizinle ilişkiye. Çocuk istiyorum dedikce çocuk olması için ne lazim biliyosun de gül. Cinsellik ile ilgili arada takilabilirsin. Ama iyi anlamda. Sakin onu eleştirme gelmiyorsun deme. Espiri yap sadece
Ornek veriyorum

+Askim çocuğumuz olsa ne güzel olurdu severdik şimdi diyor eşiniz.
-siz de : " :D çocuğumuz olması için odamıza gitmemiz gerekmez mi gidelim " diyebilirsiniz.

Ben eşim gelmek istemese üremenin çocuğu olmaz der gülerim :D

Daha rahat davranın bence. Ama ilişkinin gerekliliğini tatlı tatlı hatirlatin.

Umarım iyi olursunuz :)

Cinsel açlık had safhada olmadığı sürece kişilerin duygusal sorunları,iletişim çatışmaları,içlerinde karşı tarafa yönelik biriktirdikleri ve ifade edemedikleri öfke cinsel hayatlarına yansiyabilir.Ben su an çocuk için değil birbirinize dokunmak,birbirinizi sevmek için seksi başlatın derim.

Bence siz hiç seslenmeyin o gelsin sizinle ilişkiye. Çocuk istiyorum dedikce çocuk olması için ne lazim biliyosun de gül. Cinsellik ile ilgili arada takilabilirsin. Ama iyi anlamda. Sakin onu eleştirme gelmiyorsun deme. Espiri yap sadece
Ornek veriyorum

+Askim çocuğumuz olsa ne güzel olurdu severdik şimdi diyor eşiniz.
-siz de : " :KK70: çocuğumuz olması için odamıza gitmemiz gerekmez mi gidelim " diyebilirsiniz.

Ben eşim gelmek istemese üremenin çocuğu olmaz der gülerim :KK70:

Daha rahat davranın bence. Ama ilişkinin gerekliliğini tatlı tatlı hatirlatin.

Umarım iyi olursunuz :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Çocuk istiyorum diyor da sanki leylekler getirecek :) gerçi ben onu gerçekten istediğine de inanmıyorum ya..
Biz o tatlı tatlı kısmı geçtik sanki. En son 10 gün önce birlikte olmuştuk. O da ben öyle biraz takılınca oldu. Çünkü onun öncesinde de bir 10 gün olmuştu.
Ben eşimi istisnai durumlar hariç hiç reddetmedim. Belki de ondan oldu. Her istediğinde elinin altında olunca ilgi çekici bir yanı kalmadı belki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Cinsel açlık had safhada olmadığı sürece kişilerin duygusal sorunları,iletişim çatışmaları,içlerinde karşı tarafa yönelik biriktirdikleri ve ifade edemedikleri öfke cinsel hayatlarına yansiyabilir.Ben su an çocuk için değil birbirinize dokunmak,birbirinizi sevmek için seksi başlatın derim.
Ben zaten şu an çocuk istemiyorum. Eşim sözde istiyor.
Biz normalde hep birbirimize sarmaş dolaş olan sürekli birbirini öpen bir çiftiz. Ama bir süredir bu seviyede kalıyor.
Ben ilk üç ay çocuk istiyordum ve eşim çocuk konusunda isteksiz olduğu için uzak davranıyor diye düşünüyordum. Şimdi 2 aydır istemiyorum ve eşime de söylüyorum. O da sözde çocuk istediğini söyleyor ama yine bir değişiklik yok.

Ben zaten şu an çocuk istemiyorum. Eşim sözde istiyor.
Biz normalde hep birbirimize sarmaş dolaş olan sürekli birbirini öpen bir çiftiz. Ama bir süredir bu seviyede kalıyor.
Ben ilk üç ay çocuk istiyordum ve eşim çocuk konusunda isteksiz olduğu için uzak davranıyor diye düşünüyordum. Şimdi 2 aydır istemiyorum ve eşime de söylüyorum. O da sözde çocuk istediğini söyleyor ama yine bir değişiklik yok.
İnsanın ağzının söylediği ile içinden geçirdiği her zaman aynı olmaz.Bu yalan söylemek ,dürüst olmamaktan değil kendi içinde hala çatısma yasamaktandir.Dusunsene bir gün çocuk istiyorsun,bir gün istemiyor...hergun bunu konusurmusun? Konusmaz ama küçük küçük uzaklaşarak bu ortamdan kacarsin

İnsanın ağzının söylediği ile içinden geçirdiği her zaman aynı olmaz.Bu yalan söylemek ,dürüst olmamaktan değil kendi içinde hala çatısma yasamaktandir.Dusunsene bir gün çocuk istiyorsun,bir gün istemiyor...hergun bunu konusurmusun? Konusmaz ama küçük küçük uzaklaşarak bu ortamdan kacarsin
Çocuk konusu şu an gündemimiz değil aslında. Hadi diyorum önceden çocik konusunda kararsızdı şimdi ben de istemiyorum işte neden bu uzaklık? Onun dışında gülüp eğlenen sarmaş dolaş güzel vakit geçiren bir çiftiz. 10 gün birlikte olmamak normal mi? Ben söylemesem belki uzar bu süre daha da

Çocuk konusu şu an gündemimiz değil aslında. Hadi diyorum önceden çocik konusunda kararsızdı şimdi ben de istemiyorum işte neden bu uzaklık? Onun dışında gülüp eğlenen sarmaş dolaş güzel vakit geçiren bir çiftiz. 10 gün birlikte olmamak normal mi? Ben söylemesem belki uzar bu süre daha da
Benim tavsiyem Sürekli istiyorum,istemiyorum beyanı vermeyin birbirinize ....sarılıp anın tadını çıkarın.Valla ben filmdeki bir yakınlaşma sahnesinde bile birseyleri başlatırim napıyorsunuz siz gençler tüm gece boş evde anlamıyorum ki:KK48:

Planlı devam etmemelisiniz? Spontane gelişmeli..
Yani Danışmanlık alırken belki her ikinizde kendi içinizde korkuyor olabilirsiniz.
Ya bir şeyler yoluna girmezse diye,

Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Çocuk istiyorum diyor da sanki leylekler getirecek :) gerçi ben onu gerçekten istediğine de inanmıyorum ya..
Biz o tatlı tatlı kısmı geçtik sanki. En son 10 gün önce birlikte olmuştuk. O da ben öyle biraz takılınca oldu. Çünkü onun öncesinde de bir 10 gün olmuştu.
Ben eşimi istisnai durumlar hariç hiç reddetmedim. Belki de ondan oldu. Her istediğinde elinin altında olunca ilgi çekici bir yanı kalmadı belki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Arada biz de 10 güne 15 güne bir yapıyoruz ama sonra düzeliyor tekrar 3-4 güne dönüyor. Acaba eşiniz teklifi sizden bekliyor olabilir mi? Bizimki bir ara hep ben yanasiyom sen istemiyo musun triplerine girmişti şimdi ben çağırıyorum hep :D

Arada biz de 10 güne 15 güne bir yapıyoruz ama sonra düzeliyor tekrar 3-4 güne dönüyor. Acaba eşiniz teklifi sizden bekliyor olabilir mi? Bizimki bir ara hep ben yanasiyom sen istemiyo musun triplerine girmişti şimdi ben çağırıyorum hep :KK70:
Bizim düzenlemedi bir türlü :)
İşte bir sorun var ama ne var onu bilmiyorum. Hiç adım atmıyor da değilim.

Back