• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Merhaba arkadaşlar bunu kozmetik bölümüne yazdım ama oradan sonuç alamadım malum oraya pek kimse bakmıyor
Ben la Roche posay in bir tonigini aldm az önce kullandım ama yuzumu yaktı size de kullandığınız tonikler böyle yapıyor mu 20 dakika oldu şu an yanma hissi geçti ama korktum acaba geri mi versem. Sağolun şimdiden

Eczacı kadın yüzüme baktı yüzün karma uygun dedi yüzümde yağ bezeleri olduğu için aldım ama kararsız kaldım

Nette araştırdım tonikler genelde yakiyormis ben niveanin almıştım tabi bitiremedim cnku çok geriyordu yüzümü ama yakmiyordu

Genelde hafif yakıyor benim de cildim hassas ama çok yakarsa kullanmayı bırakin
İçinde parfüm varmış kokusu ağır geldi sürerken göz cevreme yaklastiramadim belki de ben biraz pamuğu bastırdığım içinde olmuş olabilir sabah bir kez daha süreceğim baktım olmuyor geri götürürüm eczaciya

Tonikler yakar,yuz soyucu da aldim o markanin o da feci yakiyordu. Onemli olan kalici iz birakmamasi ve surekli yanmamasi. Kaliteli bir markadir. Cildiniz uzerindeki etkilerini bir sure daha takip edip buna gore kullanin derim

Tonikler yakar,yuz soyucu da aldim o markanin o da feci yakiyordu. Onemli olan kalici iz birakmamasi ve surekli yanmamasi. Kaliteli bir markadir. Cildiniz uzerindeki etkilerini bir sure daha takip edip buna gore kullanin derim
Haklısınız hemen ilk izlenim de bu kararı vermiyeyim diye düşünüyorum benim gözeneklerim açık olduğu için de yakmış olabilir biraz daha kullanayim sonucu burda paylaşacağım

Back
X