• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız lütfen ?

Kaderbizedegulse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
43
23
3
30
Merhaba arkadaşlar. Bu durumu yaşayan var mı? 2 gün önce burun yanması ile güne başladım. Yani nezle olacakmısım gibi. O gün içinde dudağımda hafif ucuk gibi bir yara çıktı ama ucuk da değil. Daha sonra sabahında da damağımda bi şişlik oluştu ağrıyor da. Su kabarcığı gibi. Baktım boğazım da ağrımaya basladı burun yanmam yok ama artık. Simdi de kulağıma ve sanki beynime vuruyor ağrı. Dudağımda ve damağımda iki noktada su kabarcığı gibi kabarcık var. Basımın sağ kısmı kulağım da zonkluyor. Bu durumu yaşayan var mı. Doktora da gidemiyorum bu virüsten dolayı.

Merhaba arkadaşlar. Bu durumu yaşayan var mı? 2 gün önce burun yanması ile güne başladım. Yani nezle olacakmısım gibi. O gün içinde dudağımda hafif ucuk gibi bir yara çıktı ama ucuk da değil. Daha sonra sabahında da damağımda bi şişlik oluştu ağrıyor da. Su kabarcığı gibi. Baktım boğazım da ağrımaya basladı burun yanmam yok ama artık. Simdi de kulağıma ve sanki beynime vuruyor ağrı. Dudağımda ve damağımda iki noktada su kabarcığı gibi kabarcık var. Basımın sağ kısmı kulağım da zonkluyor. Bu durumu yaşayan var mı. Doktora da gidemiyorum bu virüsten dolayı.
Ya bu durumu yaşayan yok mu 😔

Solunum yolları enfeksiyonu olabilir .Bazen iltihap dışa atıyor dudakta uçuk kbarcik yapabiliyor. Fakat sonucta biz teshis koyamayiz sadece tahmin buraya gore hareket etmen dogru olmaz .

Maske takın gidin sağlık ocağına sorun. Dönünce de yıkanıp, her şeyinizi makineye atarsınız. Silersiniz çantanızı, telefonunuzu vs. Ben öyle yapıyorum.

Back