• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kıslar ben ilk once bu modeli cok begenmişitm[[ilk sıradaki mor olan]] ama taaaa kii bu altın sarısı elbiseyi gorene kadar..sizce hangisi daha guzel sade olmak istemıorum gosterişli bi elbise gymek istıorum sarı olan da bana daha gosterişli geldi..bide mor olanda bole olmıcak onunda boyundan asksı olcak yada tek omuz askılı olcak we ustundeki tulun gupurlerine abartmadan taslar işlencek.. sizlernde yorumlarını merak edıormm yazarsanız cooooookkk sewnırımopuyorumnanaktan
13700206.jpg

2010abiyeelbise7.jpg

2010abiyeelbise81.jpg

Eklentiler

• $13700206.jpg
    $13700206.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 148
  • $2010abiye-elbise7.jpg
    $2010abiye-elbise7.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 139
  • $2010abiye-elbise8_1.jpg
    $2010abiye-elbise8_1.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
yok yok bu deill
bunun altındakiydi sanırım koyu pembe
yada fusya reni bilmıorum

Ben beyaz elbise yi de beğendim, ama göğüs kısmı kötü
altı harika:)

Pembe elbise de hoş, kabarık bir model istemiyorsan ideal bence

Son düzenleme:
ewet cnm bu tskler eklediignz içnnn..bu nasıl ustu bole istemıorum boyundan askı olsa etegide okadar uzun olmasa tabi ole dekoltede olmıcak kına içn sade olur mu

kabarık elbiseyi sewmıorum ama etrafımdaki herkesde kabarık giydi bi ben bu tarz giycem herkes cok garip karsılıcak zaten :D

ewet kabarık bi model alsaydım eminm rahat edemıcektım içnde..modaewine goturdugumde bu modeli istersen içine tarlatan koyarız dedi ama gusel durcanı sanmıorum bence bole gayet ii..sadece ust ksımında deişklıkler yaparım

aynen ole cnm şimdi tek derdm inş dikldiginde yakısr we resmdeki gibi olur hayal kırıklıgı yasamam umarım

ne demek cnm benim bi sıkıntın olursa konuşucak birini arasan ben hep burdayım elimden geldiğince yardımcı olurum

cok saol cnmmmm gercekten..gelınlık modelleri baslıklı topigede bişi yazdım kıslaarrr die orayada bakarsan we yorum yazarsan sewnırıımmm :1hug:

Back