Bir bakabilir misiniz?

Kendi saçım simsiyah. Tenim de açık. Kızılı taşıyabiliyor. Hatta bayağı beyaz sayılırım. O yüzden istemistim ama haklisiniz. Düşünmediğim mantıklı bir bakış açısı oldu.

Siyah sac beyaz teni ben cok begenirim. Hatta eskiden siyaha boyamak istemistim. Bende beyaz tenliyim ama niyeyse siyah sac yakismamisti. Boyamadan once siyah peruk denemistim öcü gibi olmustum. herkse yakismiyor. Bence esiniz siyah saclarinizi begenmis olabilir.

Evet belki de sadece beğendiği için istemiyordur.

Eşinizin beğenmesinden önce, kızıla boyadığınıza pişman olur musunuz onu düşünün bence. Kızıl malum zor bir renk. Sıkıldıktan sonra kurtulması uzun zaman alıyor. Yani siz gerçekten istediğinizi düşünüyorsanız da boyayın tabiki. Kendi vücudunuzla ilgili bir şey için başkasından onay almak zorunda değilsiniz.
Fakat boyatmayıp arada nostalji yapmak için peruk da alabilrsiniz:) ya da lorealin bir haftalık renkli boyaları var, onları deneyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bu arada güzel yorumlarınız için

1 haftalık olduğu için kuruyken akmasından korkuyorum. Kızıl en azından sadece yıkayınca akıyor. Benim saçım bir de boyayı tutar öyle aşırı akmamıştı

1 haftalık olduğu için kuruyken akmasından korkuyorum. Kızıl en azından sadece yıkayınca akıyor. Benim saçım bir de boyayı tutar öyle aşırı akmamıştı

Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum tabi kuruyken bulaşması konusunda. BELki küçük bir kısmında deneyip ona göre tümünü boyayabilirsiniz.

Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum tabi kuruyken bulaşması konusunda. BELki küçük bir kısmında deneyip ona göre tümünü boyayabilirsiniz.
Ev eşyalarım hep açık renk. Bayram temizliği de yeni yapıldı sayılır. Böyle bir riski almaya gönlüm razı değil

Sonunda boyadım kızlar. Eşim eskisi daha güzeldi falan dedi ama sorun çıkarmadı. Ben de çok umursamıyorum. Arkadaşlarım da begendi mutluyum ❤

Bende kızıl rengı severim ama eşim hiç sevmez.. Sanırım röfke yaptıracağım sac rengıme yakın.. Gerci boyatma dıyor ama yemezler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…