- 10 Ekim 2014
- 32.201
- 144.700
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Kendi saçım simsiyah. Tenim de açık. Kızılı taşıyabiliyor. Hatta bayağı beyaz sayılırım. O yüzden istemistim ama haklisiniz. Düşünmediğim mantıklı bir bakış açısı oldu.
Siyah sac beyaz teni ben cok begenirim. Hatta eskiden siyaha boyamak istemistim. Bende beyaz tenliyim ama niyeyse siyah sac yakismamisti.Boyamadan once siyah peruk denemistim öcü gibi olmustum. herkse yakismiyor. Bence esiniz siyah saclarinizi begenmis olabilir.
Saçımı boyamak istiyorum fakat esim boyamamı istemiyor. Ama ben sanki boyarsam beni daha çok beğenecek gibi hissediyorum. O beni uzaktan ilk gördüğü ve internette arayıp bulduğu zaman lensli ve kızıldım. O günlere dönmek iyi gelir mi?
Isteyen kişilere kızıl ve şimdiki halini mesajdan gösterebilirim. Buraya erkek girmeyeceğini bilsem yine atarim ancak kapalı olduğum için cekiniyorum.
Yakışmayacaksa hiç ellemeyeyim diyorum. Bizim adam sadece uzun takıntılı ama renge bisey demezdi. Şimdi boyama diye tutturdu anlamadım. Ama ben de çok bunaldim değişiklik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin kızlar.
Siyah sac beyaz teni ben cok begenirim. Hatta eskiden siyaha boyamak istemistim. Bende beyaz tenliyim ama niyeyse siyah sac yakismamisti.Boyamadan once siyah peruk denemistim öcü gibi olmustum. herkse yakismiyor. Bence esiniz siyah saclarinizi begenmis olabilir.
1 haftalık olduğu için kuruyken akmasından korkuyorum. Kızıl en azından sadece yıkayınca akıyor. Benim saçım bir de boyayı tutar öyle aşırı akmamıştıEşinizin beğenmesinden önce, kızıla boyadığınıza pişman olur musunuz onu düşünün bence. Kızıl malum zor bir renk. Sıkıldıktan sonra kurtulması uzun zaman alıyor. Yani siz gerçekten istediğinizi düşünüyorsanız da boyayın tabiki. Kendi vücudunuzla ilgili bir şey için başkasından onay almak zorunda değilsiniz.
Fakat boyatmayıp arada nostalji yapmak için peruk da alabilrsiniz:) ya da lorealin bir haftalık renkli boyaları var, onları deneyebilirsiniz.
1 haftalık olduğu için kuruyken akmasından korkuyorum. Kızıl en azından sadece yıkayınca akıyor. Benim saçım bir de boyayı tutar öyle aşırı akmamıştı
Ev eşyalarım hep açık renk. Bayram temizliği de yeni yapıldı sayılır. Böyle bir riski almaya gönlüm razı değilKullanmadığım için bir şey diyemiyorum tabi kuruyken bulaşması konusunda. BELki küçük bir kısmında deneyip ona göre tümünü boyayabilirsiniz.
Ev eşyalarım hep açık renk. Bayram temizliği de yeni yapıldı sayılır. Böyle bir riski almaya gönlüm razı değil
Profil resminden anladığım kadarıyla icin de bir heves var.Bende sarıdan kurtulamıyrm maalesef sırf bu yüzden
O kadar özledim ki böyle tatlı kahverenkleriniProfil resminden anladığım kadarıyla icin de bir heves var.
Ben de işte heveslendim ve her an boyayabilirim :))
O kadar özledim ki böyle tatlı kahverenklerini
Ah canım 1 yılda 4 renk değiştim illa sarı dedi yandı tutuştuAy ikna etmeye çalışsan hiç mi istemez. Istemiyorum diyip yapınca da beğeniyorlar
İlk siyah yaptım sonra küllü kumral sonra kızıl ve kahverengi yapıp en son komple açtırıp yine sarıya dönüşAh canım 1 yılda 4 renk değiştim illa sarı dedi yandı tutuştubukalemun gibi gezdim sürekli renk renk .. yine de beğendiremedik
İlk siyah yaptım sonra küllü kumral sonra kızıl ve kahverengi yapıp en son komple açtırıp yine sarıya dönüş
Bende kızıl rengı severim ama eşim hiç sevmez.. Sanırım röfke yaptıracağım sac rengıme yakın.. Gerci boyatma dıyor ama yemezler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?