• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakabilir misiniz?

Evde açığım sadece neyi kıskanıyor anlamadım. Ama evde durup dururken bir kıskanma geliyor. Evde eski bikinimi bulmuş bunu nasıl giydin çok kıskandım triplerine giriyo :KK70:d arada deliriyo sanırım :KK70:
Hahaha:)
Bi akşam o tv izlerken bikinini giy salona git ay sığmam diyordum sığdım he bikiniye de:KK53:
Niye giydin derse banyoda yüzcem de:D
Sonra surat ifadesine bakıp kıkırda(:

Benim sevgilim sarıya karşıydı peruk gibi duruyo koyult şunu derdi 2 sene sarı dolandım koyulttum sarı seviyodum ben yaa dedi döndüm alışmıştı yani sarıya :D hiçte bir şey demez beğenirse ben bakabilirim foto :KK76:

Atayım hemen. Aslında bir yandan size yazarken bir yandan ona laf atiyorum ve şey dedi.

Saçının kokusu değişecek şimdi. Ben memlekete gideyim 1 haftalığına ben gittiğim gün boya gelinceye kadar gitmiş olur dedi.

Bir de saçın yıpranır ne gerek var doğal da çok güzelsin falan dedi
Tamam bekliyorum:)Bence kizil cok cekici bi de makyaj yaparsin cok guzel olur.Koku bi gunde gecer o sorun degil.Ben olsam kesin boyardim.

Benim sevgilim sarıya karşıydı peruk gibi duruyo koyult şunu derdi 2 sene sarı dolandım koyulttum sarı seviyodum ben yaa dedi döndüm alışmıştı yani sarıya :KK70: hiçte bir şey demez beğenirse ben bakabilirim foto :KK76:
Tabi atayım fikirleri de merak ediyorum. :)
Ah erkekler ah ne istiyo onlar bile bilmiyo

Çok özür dileyerek sormak istiyorum; kapalı bir kadınsınız ve siteye erkek girebilir diye fotoğrafınızı koymuyorsunuz haklı olarak. Peki özelden mesaj attığınız insanların binde birde olsa erkek olma ihtimali ya da sizin fotoğrafınızı aynı ortamda bilgisayar başında duran bir erkeğin görme ihtimali sizi huzursuz etmiyor mu

Çok özür dileyerek sormak istiyorum; kapalı bir kadınsınız ve siteye erkek girebilir diye fotoğrafınızı koymuyorsunuz haklı olarak. Peki özelden mesaj attığınız insanların binde birde olsa erkek olma ihtimali ya da sizin fotoğrafınızı aynı ortamda bilgisayar başında duran bir erkeğin görme ihtimali sizi huzursuz etmiyor mu

Bunu da düşündüm ancak sitede hep gördüğüm üyeler bakmak istediği için onlarla paylaştım ancak güven vermeyen biri olursa paylaşmayı düşünmüyorum. Risk her zaman var mı evet var. Ama biraz da güvendim diyelim. Ben sizi anlıyorum yanlış da anlamadım. Uyari için teşekkür ederim

Yikayinca cikan yada 15 gun kalici boyalardan kullan? Ben yikayinca cikan boyalardan kullanmistim mavisinden.
Esim beni tanidiginda benim de sacim boyaliydi ama kendi sac rengimi gordugunde boyatmami istemedi. Cunku sacimin kendi rengini daha cok begendi. Belki esinizde sizin sacinizi begenmistir?

Ben yillarca boyattigima pismanim cunku gorenlerin boya mi kendi sacin mi diye sordugu guzel bir rengi var sacimin. Boyali sac orjinaline benzemez. :)

Yikayinca cikan yada 15 gun kalici boyalardan kullan? Ben yikayinca cikan boyalardan kullanmistim mavisinden.
Esim beni tanidiginda benim de sacim boyaliydi ama kendi sac rengimi gordugunde boyatmami istemedi. Cunku sacimin kendi rengini daha cok begendi. Belki esinizde sizin sacinizi begenmistir?

Ben yillarca boyattigima pismanim cunku gorenlerin boya mi kendi sacin mi diye sordugu guzel bir rengi var sacimin. Boyali sac orjinaline benzemez. :)

Kendi saçım simsiyah. Tenim de açık. Kızılı taşıyabiliyor. Hatta bayağı beyaz sayılırım. O yüzden istemistim ama haklisiniz. Düşünmediğim mantıklı bir bakış açısı oldu.

Back