Bir babanın evlat sevgisi (video)

televizyondada vermişti bakamamıştım.burdada sonuna kadar izleyemedim.son derece sağlıksız buldum.hiç hoş görüntüler değil.:mymeka:

koptu kopacak diye bekledik ama kopmadı:1shok:
öyle bebek seven oynatanda hiç görmemiştim bi yaşıma daha girdimbenneyaptımki

ben bu adamin yaptiklarini pekte baba sevgisi ile bagdastiramadim... bence adamin ruhsal bozuklugu var... yahu cocukla oynamak baska seydir... adam cocugu lastik gibi oraya buraya firlatio... geri zekalimi ne

Yorumların hepsini okudum tek tek sadece bir kişi çocuğun incinme olasılığını bir kenara bırakıp başka bir tarafdan bakarak babanın sirkde çalışıyor olmasına olasılık vermiş arkadaşı kutluyoruma.s.
Daha önce tv daha da uçuk görüntülerini izlemiştim ben önce çocukları buzunu kırdıkları gölün içine sokup çıkartıyorlar sonrada bu hareketlerin daha da ağırlaştırılmışlarını uyguluyorlar yeni doğmuş bebeklere
Benimde içim acıdı izlerken yüreğim ağzıma geldi:ecrin_bebek: kıyamam açıkcası
Ama.
O insanlarda bebeklerini bu şekilde geliştiyorlar hayata bu şekilde hazırlıyorlarmış
Zaten çocukların üzerine bir tek bizim halkımız bu kadar titrer bu kadar düşer
Bi inanç vardır bebeğin kırkı çıkmadan evden anne ve bebek çıkmaz hala da var bunlar
Ben bi trustle tanıştım bebeği 1 aylık 10 gündür İstanbuldalar yani 20 günlük bebeği alıp yurtdışına çıkmış kadın:1shok::1shok: herkes böyle şaşırırken ben taktir ettim açıkcası biz 29 günlük bebekle komşuya bile gitmezken insanlarda iyi cesaret ama bence öyle olmalı...
Tabi ki bebekleri alıp böyle sallayalım kol bacak demeyelim demiyorum çünkü onlar zaten bu konuda uzmanlar görüyorsunuz bebek ağlamıyor sersemlikden değil başka bir bebek olsa kendisini yırtar çırpınıp kendine zarar verir bu bebek alışmış buna dediğim gibi bu onlara göre bir eğitimyerimseniben
Çok basit bir örnek annem (canım benim ) ben küçükken kat kat giydirmiş üşümesin hasta olmasın diye böyle alışmışım.... Üşümeye gelemiyorum şimdi de hemen hasta oluyorum a.s
Karşı komşumuz 7 yaşlarındaki kızını inanılmaz yetiştirip alıştırmış kız karda kışda bi badyle dolaştı durdu sokada arkadaşlarıyla kar topu oynarken
Annem dayanamadı sordu üşür bu çocuk hastalanır diye kadının verdiği cevap şu
Biz doğuya göreve çok gidiyoruz abla soğuğa alıştırdım ki doğuda o soğukda dirençli olsun
Bunun gibi yani arkadaşlar .ok uzun yazdım ama Babanın niyeti kötü değil bence:1closedeyes::enbuyukkk:

bunun adina sevgi denmez bence
allah korusun ya el kadar bebege neler yapiyo ya basina bisey gelse
cocuk gülüyo olabilir o daha ne bilsinki babanin yaptiginin aslinda nekadar tehlikeli oldugunu yada olabilecegini....

yalnız, çocuk hareketler bittikten sonra sanki lunaparktan çıkmış gibi gülüyor :sm_cool:

ben buna sadece geri zekalı diyorum
aptal herif
yüreğime inecekti izlerken

tansiyonum düştü galiba :) izleyemedim sonuna kadar. ruslar çok yapıyo böyle minicik bebeklere. bu nedir ya sirkte mi çalıştırıcan o çocuğu.

çok tehlikeli... :1shok: ya çocuk babasının elinden kaysa düşünemiyorum daha çok da küçük kendini de koruyamaz... annesi nerede bu çocuğun yaa? :sm_confused: heralde bu adam karısını da böyle atıp tutmuş ve karısı kaçmış :teytey: sırnaşık şey delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…