Bir babanın evlat sevgisi (video)

sonuna kadar izlemeye içim el vermedi. nasıl evlat sevgisi kavrayabilmiş değilim. tamam çocuk hoplatırı zıplatılırlda. oyuncak zannediyor sanırım çocuğunu. mübarek elastik mi buuuuuuuuu???????

adam manyak galiba :sm_confused:izlerken içim çok fena oldu:1shok: Allah korusun çocugun koluna bacağına bişey olacak :kızgın:Çok üzgünüm çoook

allahım deli bu adam deliii ilginc olanı cocuga neden bisey olmuyor nasıl bi alıştırmaysaa

:1shok::1shok::1shok:ayy yüreğim ağzıma geldi sinirlerim boşaldı nasıl baba o yaaa :kızgın: çocuğu nasıl çeviriyor biz dokunmaya kıyamıyoruz bir insan nasıl yapar böyle şeyleri çocuğuna Çok üzgünüm çoook annesi nerde o sırada acaba çok merak ettimCADIARZU

yazık o çocuğa manyak bi ailesi var.ALLAH bilir çekende annesi.belliki bunu sürekli yapıyolar.bebekte alışmış,psikopat adamda rahat rahat yapıyo.okadar döndülerki izlerken midem bulandı obebek naptı yaaaaaaa

Bi babanin evlat sevgisimi??, SAKAAAAAAAA. Ben bu videoya inanmiyorum, kesi montaj edilmis. O çocugun kesin ya bacaga ya kolu çikar beee!!!

ay bu benim kocam olsa ben bu adamı öldürüm ya manyak herif nasıl sallıyor ya bebek beyin kanaması geçirecek

garip bi sevgi anlayışı yaptıkları çok tehlikeli bende izleyemedim sonuna kadar bu kadar da olmaz yaaaa

ya adam çatlak kafadan krık herhalde.lastik bebek muamelesi yapmıs kol bacak bir yana beyin kalmaz bebekte.ama bebek bırak ağlamayı guluyor yahu.babasına cekmiş herhalde.

manyak herıf ay ıcım kotu oldu kolu bacagı elınde kalıcak sandım yazık bebege boyle babası var cook yazık...

:emir_bebek::eek:klava: allah seni kahretsin be adam, o çocuğun kolu bacağı çıkar ya. akli dengesinin bozuk olduğu belli annesininde öle galiba izin verdiğine göre, çocuğu top yerine koymuşalar ey allahım ama yakındır o çocuğun illaki bi tarafı çılkar beeeeeee!!!...:emir_bebek::eek:klava:

cocuklari yukari ziplatmak bile beyinleri icin ne kadar zararli...
kaldiki böyle aptalca cahilce bir davranis
bence o baba hemen bulunup gerekli ceza verilmeli
cocugu güldürmek ve onunla güzel eglenceli vakit gecirmek icin ne cok yöntem var
buna izin veren anneyede yuhlar olsun
kimi bulamaz kimi bilemez iste

X