- 1 Şubat 2025
- 14
- 5
- 1
- 27
Annem babam ayrılalı 8 yıl oldu annem babam dan hem fiziksel şiddet psikolojik şiddet gördüğü için artık akıl sağlığını kaybetti. ikinci evliliği babamın eşi yurt dışında emekli olup öyle gelecek türkiye ye. 4 kardeşiz 2 kız kardeş olarak evde hem iş hem de oğlan kardeşimin ve babamın yemek çamaşır ev temizliği biz yapıyoruz . Biz daha işten gelmeden babam ben açım der iki yumurta kırmasını bilmez. 28 ben kız kardeşim 21 yaşlarımız. Bu durum canımızı çok sıkıyor fayans ustası daha önce de hiç sigortalı işte çalışmadığı için de emeklilik maaşı yok kız kardeşimin hem maaşını çoğunu alıp ve üstüne de kredi kartını kullanıp bize sizin için harcıyorum derdi. Şuan ikinci evliği kadına elbise alışverişi yaprdı kız kardeşimin kartından babam çalışan biri değil iş bulsada anlaşamadım diyip yapmaz hep bizim sırtımızdan geçiniyor. Ayrı eve çıkmaya karar verdik. Karşılıklı konuştuk. Size telefon larınızı ben aldım bu zamana kadar siz nankörsünüz dedi. Bende ona cevaben çocuk ların varsa onların eksiklerini karşılamak zorundasın. Ve kendi kullanıp sonra bize verirdi telefonuda düşük model di hepside. Bize karşı çok önyargılı ve hep fazlalık görüyor. Çok çabuk aklı bulanan dolduruşa çok çabuk gelen bir insan. Bu durum oldukça bizi yıprattı ben evin ablası olarak bu durum dan ötürü psikiyatri tedavi görüyorum. Ve bizi kötü biliyor herkes babam arayıp akrabalarını bizi kötülüyor.. haksız olduğumu düşünmüyorum ve durumla tek başıma mücadele ediyorum. Oğlan kardeşlerim kız kardeşim onlar hiç bir şekilde babama karşı kendilerini savunmuyor.