• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba kızlarına size hep cep telefonlarını ben aldım. Nankörsünüz der dururmu?

buket228

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
14
5
1
27
Annem babam ayrılalı 8 yıl oldu annem babam dan hem fiziksel şiddet psikolojik şiddet gördüğü için artık akıl sağlığını kaybetti. ikinci evliliği babamın eşi yurt dışında emekli olup öyle gelecek türkiye ye. 4 kardeşiz 2 kız kardeş olarak evde hem iş hem de oğlan kardeşimin ve babamın yemek çamaşır ev temizliği biz yapıyoruz . Biz daha işten gelmeden babam ben açım der iki yumurta kırmasını bilmez. 28 ben kız kardeşim 21 yaşlarımız. Bu durum canımızı çok sıkıyor fayans ustası daha önce de hiç sigortalı işte çalışmadığı için de emeklilik maaşı yok kız kardeşimin hem maaşını çoğunu alıp ve üstüne de kredi kartını kullanıp bize sizin için harcıyorum derdi. Şuan ikinci evliği kadına elbise alışverişi yaprdı kız kardeşimin kartından babam çalışan biri değil iş bulsada anlaşamadım diyip yapmaz hep bizim sırtımızdan geçiniyor. Ayrı eve çıkmaya karar verdik. Karşılıklı konuştuk. Size telefon larınızı ben aldım bu zamana kadar siz nankörsünüz dedi. Bende ona cevaben çocuk ların varsa onların eksiklerini karşılamak zorundasın. Ve kendi kullanıp sonra bize verirdi telefonuda düşük model di hepside. Bize karşı çok önyargılı ve hep fazlalık görüyor. Çok çabuk aklı bulanan dolduruşa çok çabuk gelen bir insan. Bu durum oldukça bizi yıprattı ben evin ablası olarak bu durum dan ötürü psikiyatri tedavi görüyorum. Ve bizi kötü biliyor herkes babam arayıp akrabalarını bizi kötülüyor.. haksız olduğumu düşünmüyorum ve durumla tek başıma mücadele ediyorum. Oğlan kardeşlerim kız kardeşim onlar hiç bir şekilde babama karşı kendilerini savunmuyor.

Annem babam ayrılalı 8 yıl oldu annem babam dan hem fiziksel şiddet psikolojik şiddet gördüğü için artık akıl sağlığını kaybetti. ikinci evliliği babamın eşi yurt dışında emekli olup öyle gelecek türkiye ye. 4 kardeşiz 2 kız kardeş olarak evde hem iş hem de oğlan kardeşimin ve babamın yemek çamaşır ev temizliği biz yapıyoruz . Biz daha işten gelmeden babam ben açım der iki yumurta kırmasını bilmez. 28 ben kız kardeşim 21 yaşlarımız. Bu durum canımızı çok sıkıyor fayans ustası daha önce de hiç sigortalı işte çalışmadığı için de emeklilik maaşı yok kız kardeşimin hem maaşını çoğunu alıp ve üstüne de kredi kartını kullanıp bize sizin için harcıyorum derdi. Şuan ikinci evliği kadına elbise alışverişi yaprdı kız kardeşimin kartından babam çalışan biri değil iş bulsada anlaşamadım diyip yapmaz hep bizim sırtımızdan geçiniyor. Ayrı eve çıkmaya karar verdik. Karşılıklı konuştuk. Size telefon larınızı ben aldım bu zamana kadar siz nankörsünüz dedi. Bende ona cevaben çocuk ların varsa onların eksiklerini karşılamak zorundasın. Ve kendi kullanıp sonra bize verirdi telefonuda düşük model di hepside. Bize karşı çok önyargılı ve hep fazlalık görüyor. Çok çabuk aklı bulanan dolduruşa çok çabuk gelen bir insan. Bu durum oldukça bizi yıprattı ben evin ablası olarak bu durum dan ötürü psikiyatri tedavi görüyorum. Ve bizi kötü biliyor herkes babam arayıp akrabalarını bizi kötülüyor.. haksız olduğumu düşünmüyorum ve durumla tek başıma mücadele ediyorum. Oğlan kardeşlerim kız kardeşim onlar hiç bir şekilde babama karşı kendilerini savunmuyor.
Canım en iyisi maddi durumunuz el veriyorsa başka bir eve çıkmak. Evleneciği kadın yanınıza geldiğinde işler belki daha iyi belki daha kötü olur bunu zaman gösterir ama o zamana kadar sen de kardeşinde çok daha kötü olabilirsiniz psikolojik olarak.

Bir anne veya baba evladina bisey aldiginda neden ben aldim ben aldim diye basina kalksin kalkacaksa almasin. Hic bir anne baba bunu yapmamali benimde telefonlarimi babam alirdi hep hic bir zaman duymadim böyle bisey. Alir ve konuyu kapatirdi

Canım en iyisi maddi durumunuz el veriyorsa başka bir eve çıkmak. Evleneciği kadın yanınıza geldiğinde işler belki daha iyi belki daha kötü olur bunu zaman gösterir ama o zamana kadar sen de kardeşinde çok daha kötü olabilirsiniz psikolojik olarak.
Evet bizde öyle yapmak istiyoruz başka çare yok 😣

Babanizla yasamayi birakmalisiniz ne hali varsa gorsun.
Artık bize başka çare bırakmadı
Bir anne veya baba evladina bisey aldiginda neden ben aldim ben aldim diye basina kalksin kalkacaksa almasin. Hic bir anne baba bunu yapmamali benimde telefonlarimi babam alirdi hep hic bir zaman duymadim böyle bisey. Alir ve konuyu kapatirdi
Doğrusu budur zaten

Kendinden 25 yaş büyük bir adamla evli iyi kötü geçiniyor lar oda napsın gidecek başka bir yeri yok

Annenizin hayatini örnek olarak alin. Onu böyle bir hayata mahkum eden babaniz. Ne yapin edin kendi hayatinizi bagimsiz kurun. Sizin ki nankörlük degil. Adam sükretsin ki simdiye kadar yaninda kaldiniz. Birde tekrar evleniyor haspam. O kadini da size güvenerek getiriyor sanirim

Bence annenizin gösterdiği cesareti gösterip babanızdan uzaklaşmalısınız, sizi de sindirmiş psikolojik şiddet uyguluyor ben annenizin yerinde olsam ksmeyle evlenmez sizle birlikte yaşardım babayla da görüştürmezdim , madem babanızı geçindircek maaşınız var tek başına ev tutup kendinizi de geçindirebilirsiniz, aslında psikolojik tedavide görüyorsunuz güçlü olmanız lazım adama karşı, ne hali varsa görsün , haspam telefon almışmış ,araba ev alan babalar var veya imknaı ölçüsünde kızlarının arkasında duran bissürü baba var ,manipüle etmesin sizi

Der durur mu diye sormussunuz... her seyi der durur emin olun hem de herkes her seyi der durur

En doğru kararı vermişsiniz ayrı eve çıkmakla sonra müsait bir zamanda telefon alıp verin babaniza.

Babanızla yaşanmaz ona birşey borçlu değilsiniz ekonomik ve fiziksel şiddetin olduğu evliliğe dört çocuk annenize geçmiş olsun fakat aile planlaması artık her sağlık ocağında öğretiliyor.Eve başka kadın gelmesi konudaki en önemsiz ayrıntı bakalım o kaç ay dayanacak tüm kardeşler Elele verip çıkın o evden.Sizleri kimse düşünmüyor siz kendinizi düşünün Annenizin akıl sağlığını kaybedene kadar ayrılmamış ayrilanamis olması size örnek olmalı zamanını geciktirmeden bir hal caresi bulun

Yani telefon degilki evleneceği kadının elbisesini kardeşinizin kartına borç yaptırarak alması kadının bunu biliyorsa bu karakterdeki kişiyle evlenmeyi kabul etmesi hepsi sıkıntılı karakter davranışları babaya bakarken birde kadinami bakacaksiniz size ne yahu inşallah kurtulun acı ama aile evinden kurtul demek sizinki öyle bı yer

Back