-
- Konu Sahibi biraslankadini
Aynı benimde öyle. Mide bulantısı kusma yapıyor öksürük. Bol bol doğal takviyelerle geçecek insallah. Ihlamur,adacayi,bal sarımsak limon karışımı,pekmez tereyag..Bende ilaç kullanamıyorum ve sonu öğürme kusma ile sonlanıyor. Şimdiden bunalttı bu durum beni ateşim yok ama terliyorum ateş basıyor vücuduma
Olabildiğince sıcak şeyler içmeye çalışıyorum günlük bi bardak nane limon içiyorum burun akıntım başladı çekmekten baş ağrısı yapıyor parolla durmaya çalışıyorum. Bi an önce geçsin diye dua ediyorumAynı benimde öyle. Mide bulantısı kusma yapıyor öksürük. Bol bol doğal takviyelerle geçecek insallah. Ihlamur,adacayi,bal sarımsak limon karışımı,pekmez tereyag..
Çekmemek lazim aktikca iyice silerseniz boşaldikca ağrıda azalır sanki . Ben bugün iyiyim artık. Umarım tekrar gelmezOlabildiğince sıcak şeyler içmeye çalışıyorum günlük bi bardak nane limon içiyorum burun akıntım başladı çekmekten baş ağrısı yapıyor parolla durmaya çalışıyorum. Bi an önce geçsin diye dua ediyorum
Ufak tefek tıkanıklıklar yaşıyorum akmayı bıraktıÇekmemek lazim aktikca iyice silerseniz boşaldikca ağrıda azalır sanki . Ben bugün iyiyim artık. Umarım tekrar gelmez