- 24 Haziran 2020
- 369
- 843
- 29
-
- Konu Sahibi biraslankadini
Şekerinize de baktırin muhakkak. Benim seker hastalığım 1 ay geçmeyen griple ortaya çıkmıştı. Ağız kuruluğu, sık idrara çıkma var miMerhabalar.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama çileden çıkaran bir durumun içerisindeyim. 1 aydan fazladır grip semptomları gösteriyorum ve biraz düzelsem iki günde başa sarıyor.
Doktora gittim ateşle, covid testi yapmadı. Bir araba ilaç yazıp yolladı, kullandım. Geçmedi. Trup şurubu, kozalak macunu, zencefilli Ihlamurlu çaylar neler neler denedim. Vicksle buhar banyoları falan yok bana mısın demiyor. Bir tek muska yazdırmadım herhalde.
Normalde rapor alırdım ama şuan eğitim sürecindeyim ve işi aksatmak istemiyorum.
Bunu yaşayan var mı? Nasıl geçer?
Bence farklı bir enfeksiyon gösterebilir bide grip aşısı olmanızı tavsiye ederim . Kan verdirip başka bir sorun varmı öğrenmelisiniz . Grip içinde önerim bol.bol.sarimsakli çorba tarhana çorbaina 2 dış sarımsak rendeleyip için limonlu falan çok iyi geliyorMerhabalar.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama çileden çıkaran bir durumun içerisindeyim. 1 aydan fazladır grip semptomları gösteriyorum ve biraz düzelsem iki günde başa sarıyor.
Doktora gittim ateşle, covid testi yapmadı. Bir araba ilaç yazıp yolladı, kullandım. Geçmedi. Trup şurubu, kozalak macunu, zencefilli Ihlamurlu çaylar neler neler denedim. Vicksle buhar banyoları falan yok bana mısın demiyor. Bir tek muska yazdırmadım herhalde.
Normalde rapor alırdım ama şuan eğitim sürecindeyim ve işi aksatmak istemiyorum.
İkisi de var. Mutlaka baktıracağım teşekkür ederim.Şekerinize de baktırin muhakkak. Benim seker hastalığım 1 ay geçmeyen griple ortaya çıkmıştı. Ağız kuruluğu, sık idrara çıkma var mi
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. DeneyeceğimBence farklı bir enfeksiyon gösterebilir bide grip aşısı olmanızı tavsiye ederim . Kan verdirip başka bir sorun varmı öğrenmelisiniz . Grip içinde önerim bol.bol.sarimsakli çorba tarhana çorbaina 2 dış sarımsak rendeleyip için limonlu falan çok iyi geliyor
Rica ederim. Geçmiş olsunİkisi de var. Mutlaka baktıracağım teşekkür ederim.
Cidden bir akşam da faydasını görürsünüz insaAllahTeşekkür ederim tavsiyeniz için. Deneyeceğim
Aynen biz de ailecek bu durumdayiz. Doktor bile soyledi bunu bize, adı konulmayan bir salgin var diye. Sanirim ayni belirtilerle cok fazla hasta var. Pis kuru bir oksurukle basladi 1 ayi gecti, iyilesir gibi oluyoruz basa sarıyor.Geçmiş olsun yaklaşık 1 aydır eşimle bizde aynı durumdayız kutu kutu ilaçlar c vitaminleri sürekli bitki çayları çorbalar yok geçmiyor özellikle boğaz yanma öksürük etrafımda da çok hasta var değişik bi salgın var bende takipteyim konuyu
Evet canım bu anlattığın bena çok tanıdık geliyor, ben bu belirtilerle ve geçmeyen grip şikayeti ile 4 yıl önce doktora gittim , şikayetimi anlatırken kullandığım tabir şuydu, ben bu ay içinde 6 kez peş peşe grip oldum . Doktor böyle bişeyin olmayacağını söyledi , detaylı incelendi kanda alerji testi ve normal alerji testi yapıldı, solunum fonksiyon testi yapıldı ve bu yaşta alerjik astım hastası olduğumu yeni öğrendim , şimdi raporlu ilaç kullanıyorum ve bir gece bile içmesem sabahı hapşırmaktan ve burun çekmekten başka bişeye fırsatım kalmıyorMerhabalar.
Çok geçmiş olsunEvet canım bu anlattığın bena çok tanıdık geliyor, ben bu belirtilerle ve geçmeyen grip şikayeti ile 4 yıl önce doktora gittim , şikayetimi anlatırken kullandığım tabir şuydu, ben bu ay içinde 6 kez peş peşe grip oldum . Doktor böyle bişeyin olmayacağını söyledi , detaylı incelendi kanda alerji testi ve normal alerji testi yapıldı, solunum fonksiyon testi yapıldı ve bu yaşta alerjik astım hastası olduğumu yeni öğrendim , şimdi raporlu ilaç kullanıyorum ve bir gece bile içmesem sabahı hapşırmaktan ve burun çekmekten başka bişeye fırsatım kalmıyor
Evet. Şirket içi bir eğitimdeyim ve kaçırmam söz konusu değil. İş yerimden bana bu konuda bir baskı yok ama doğum iznine çıkacak arkadaşımın görevini üstleneceğim o yüzden o gitmeden önce işini tam kavramam gerekiyor. Çok yorucu bir işim yok ama yollarda bile sürünüyor insan haklısınızGeçmiş olsun bence başka bir doktora gidin detaylı testler yapsın kan tahlili covid testi vs.ama dinlenmeden düzelmek zor siz sanırım calısmaya devam ediyorsunuz
Teşekkür ederimAynı durum bende de var her ay nerdeyse gribe yakalanıyorum bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bu bir salgın ya da mevsim geçişlerinden dolayı oluyor grip geçtikten sonra aşı olmanızı öneririm geçmiş olsun
Bir salgın bence. Etrafımda çok var. Bizde böyleyiz. Kuru öksürük,gıcık,bogazda kaşıntı. Bende emzirdigim için birsey kullanamıyorum ama devamlı boğazımda bir tahriş hissiArkadaşlar bu sorun ne böyle, gribi atlatamıyorum. Geçen ayda griptim çok ağır hemde antibiyotiklerle ancak durabildim. Bu haftada bi kuru öksürüğüm başladı başta balgamdan kaynaklı sandım ancak hiç durmuyor. Nefes almaktan çok öksürüyorum millet veremli gibi bakıyor suratıma. Hamilelikten dolayı ilaçta kullanamıyorum ama öksürmekten gıcık kaptım iyice
Bende ilaç kullanamıyorum ve sonu öğürme kusma ile sonlanıyor. Şimdiden bunalttı bu durum beni ateşim yok ama terliyorum ateş basıyor vücudumaBir salgın bence. Etrafımda çok var. Bizde böyleyiz. Kuru öksürük,gıcık,bogazda kaşıntı. Bende emzirdigim için birsey kullanamıyorum ama devamlı boğazımda bir tahriş hissi