• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aydır çözüm bulamadığım annemin evine de bulaşan fare

Member34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
80
22
88
38
Kusura bakmayın arkadaşlar bu konu hakkında Bir konu açmıştım ancak altta kalır diye başka bir forum da tekrar bir şey sormak istiyorum.1 aydır fare ile uğraşıyorum evde annemle altlı üstlü oturuyorum fare evimde gözüktüğünden beri evimde hiç kalmadım her şeyi denedik 2 defa ilaçlandı evim yapışkanlar ekstra tuzaklar kendim de bir çok ilaç aldım ama üst kata anneme kadar çıktılar.şimdi sizden bir şey öğrenmek istiyorum fare kovucu cihazlar var ultrasonik ses dalgaları yayan bu cihazlardan kullanıp memnun kalan oldu mu son çare ondan alacağım netten araştırıyorum ancak kimi iyi diyor kimi kötü diyor çok kararsız kaldım,yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yaptıysam kurtulamadım

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konu hakkında Bir konu açmıştım ancak altta kalır diye başka bir forum da tekrar bir şey sormak istiyorum.1 aydır fare ile uğraşıyorum evde annemle altlı üstlü oturuyorum fare evimde gözüktüğünden beri evimde hiç kalmadım her şeyi denedik 2 defa ilaçlandı evim yapışkanlar ekstra tuzaklar kendim de bir çok ilaç aldım ama üst kata anneme kadar çıktılar.şimdi sizden bir şey öğrenmek istiyorum fare kovucu cihazlar var ultrasonik ses dalgaları yayan bu cihazlardan kullanıp memnun kalan oldu mu son çare ondan alacağım netten araştırıyorum ancak kimi iyi diyor kimi kötü diyor çok kararsız kaldım,yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yaptıysam kurtulamadım
Farenin güzergahını takip etmeniz lazım. Muhtemelen bina boşluklarına bağlanan açıklıklarda bütün daireleri geziyor. Oraları çözmedikçe sizin bireysel olarak evi ilaçlatmanız bir işe yaramayacak

maalesef o kovucular çokta işe yaramıyor
profesyonel ilaçlama yaptırmanızı tavsiye ederim.
birde nereden geliyorlar onu bulmak lazım

Yapiskanin olduğu yere peynir de koyun bir de yapiskanlari kapı esiklerine duvar diplerine koyun karanlıkta daha çok hareket ederler ve duvar dibinden giderler. Bizim eski evimizde de vardı duvarı delip gelmişlerdi bu şekilde 4 5 tane yakaladık kısa sürede

Bende almistim sinek hasera kovsun diye kara sinekler etrafinda fink atiyordu hic bir ise yaramıyor

Geldigi bi delik vs var mi? Geldigi delik varsa bulasik teli var ya.. onunla tikayin geldigi yeri.. tek kemiremedigi bulasik teliymis

Diğer konunuzu okumadım ama profesyonel ilaçlama yaptırdınız mı ?
İki defa ilaçlama yapıldı evime,ekstradan ben kendim çok aldım ilaç,kapan,yapıştırıcı bir tane minicik fındık faresi 3 hafta gelmedi hiç birine en sonunda ölü bulundu minik fare ama ilaçlama ve herkes yavru olabileceğini ve evde yavrulamış olabileceğini söylüyor evi biz talan ettik ilaçlamadan önce pisliği dahi yoktu ilaçlama yapıldığı halde 10 gün sonra evde canlıydı ayrıca anneme de bulaştı üst katıma demek ki yavrulamış:((

Farenin güzergahını takip etmeniz lazım. Muhtemelen bina boşluklarına bağlanan açıklıklarda bütün daireleri geziyor. Oraları çözmedikçe sizin bireysel olarak evi ilaçlatmanız bir işe yaramayacak
Bugün bakılacak evime nerden girdiğine bakalım evde var mı Şuan bilmiyorum Bİle evime korkudan adım atamıyorum ki

Bildirdim evlere ilaçlama yapılmıyormuş,sokaktaki rögar’ı ilaçladılar gelip
Bir ara bizim sokağa da sıçanlar dadanınca belediye ilaçlama yapmış rögar kapaklarından içeri. Bu sefer de evlere daha fazla dadanmıştı. Neyse ki bizim apartmandaki dairelere girmedi. Terasta takıldı ve sanırım başka birinin çatısından geldi. Sonra ya öldüler ya gittiler. Birine ekmek vermiştim acıkmıştı diye :KK45: komşuya da tuvaletten girince o da metal tuvalet kapağı alıp takmıştı.

Geldigi bi delik vs var mi? Geldigi delik varsa bulasik teli var ya.. onunla tikayin geldigi yeri.. tek kemiremedigi bulasik teliymis
Öyle mi bugün delik vs varsa alçı yapılacak alçıdan önce o zaman içine bulaşık teli koydurup alçı ile kapattırırım,çok teşekkür ederim

Öyle mi bugün delik vs varsa alçı yapılacak alçıdan önce o zaman içine bulaşık teli koydurup alçı ile kapattırırım,çok teşekkür ederim
Rica ederim, alciyida yerler😐 ama tel koyarsaniz insallah gelmezler bir daha.. sonuc alirsan yazar misin buraya?

maalesef o kovucular çokta işe yaramıyor
profesyonel ilaçlama yaptırmanızı tavsiye ederim.
birde nereden geliyorlar onu bulmak lazı
Yapiskanin olduğu yere peynir de koyun bir de yapiskanlari kapı esiklerine duvar diplerine koyun karanlıkta daha çok hareket ederler ve duvar dibinden giderler. Bizim eski evimizde de vardı duvarı delip gelmişlerdi bu şekilde 4 5 tane yakaladık kısa sürede
Rica ederim, alciyida yerler😐 ama tel koyarsaniz insallah gelmezler bir daha.. sonuc alirsan yazar misin buraya?
Delik yoktu evde,ancak ben komple taşınır gibi döküp temizlemiştim onu fark edince evi hiç Bir izi yoktu evde pisliği dahi dün baktık koltuğumun içine girmiş pislemiş her tarafa ve evde iki çeşit pislik vardı anlamıyorum acaba teki büyük mü anlayan olur mu resimleri paylaşsam

Eklentiler

• 2CE83829-9F2A-4426-AD00-99FB606CF024.jpeg
    2CE83829-9F2A-4426-AD00-99FB606CF024.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 51F228E1-685F-4008-A7B8-4CED2B131A9A.jpeg
    51F228E1-685F-4008-A7B8-4CED2B131A9A.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 60
  • B9715A5D-25BF-4DB3-988E-C2FA7ED3C0CC.jpeg
    B9715A5D-25BF-4DB3-988E-C2FA7ED3C0CC.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 52
Delik yoktu evde,ancak ben komple taşınır gibi döküp temizlemiştim onu fark edince evi hiç Bir izi yoktu evde pisliği dahi dün baktık koltuğumun içine girmiş pislemiş her tarafa ve evde iki çeşit pislik vardı anlamıyorum acaba teki büyük mü anlayan olur mu resimleri paylaşsam
Son fotoğraftakiler fare pisliği bizim evdekiler de öyleydi büyük olanları bilmiyorum onlar da benziyor ama büyük fare olacağını sanmıyorum tarla faresidir muhtemelen bizdekiler küçük küçüklerdi yapiskanla kurtulduk hepsinden

Back