İdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yokBelirtiler yaşamadınız mı hiç?
Kusma, mide bulantısı, koku hassasiyeti, idrara çıkma vs? Belirtiler önemli neticede.
O zaman hamile değilsinizdir diyeceğim ama herkeste belirtiler çok farklı gösterir. Kesinlikle hamile değilsiniz diyemem cünkü 9 ay hamile olduğunu bile anlamayan insanı gördü bu gözler.İdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yok
Ha bir de bel ağrısı varİdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yok
Pantolon giyinince karnım öne doğru çıkıyor hamile kadın karnı gibi görünüyor . Yani ben belki psikolojik olarak öyle hissediyorum .Hatta akşam bir tunik giydim . Kendimi hamile gibi hissettim . Normalde bekarken de ilk ayımda da karnım hep dümdüzdü.Kist olabilir. Sislik derken pantolon filanda skiyorsa ta
Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor yaO zaman hamile değilsinizdir diyeceğim ama herkeste belirtiler çok farklı gösterir. Kesinlikle hamile değilsiniz diyemem cünkü 9 ay hamile olduğunu bile anlamayan insanı gördü bu gözler.
Bence siz bi’ doktora görünün.
Bunu ben de çok merak ediyorum . Hic bir belirti olmuyor mu .Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor ya
Gördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor ya
Ha onu ben de biliyorum ben de sandım yakın çevrende varGördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.
Hatta çok merak ettim şişliktende mi anlaşılmıyor diye. Çok garip hikayeler var.
Bu hayatta hiçbir şeye imkansız diyemiyorum artık.
Gördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.
Hatta çok merak ettim şişliktende mi anlaşılmıyor diye. Çok garip hikayeler var.
Bu hayatta hiçbir şeye imkansız diyemiyorum artık.
Ay insallah kurgudur ya bunların yüzünden spor yapamaz hale geldim hoplayıp zıplarken çocuk bi tarafımdan düşmesin diye psikoloji bozuyorlarKurgu onlar canım. İçeride oynuyor ne biçim ondan da mı anlaşılmaz. Aklı yoktur anlamadıysa
TepiklerKurgu onlar canım. İçeride oynuyor ne biçim ondan da mı anlaşılmaz. Aklı yoktur anlamadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?