Merhaba , ben 4 aylık evliyim. İlk günden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz . Çocuk istiyoruz . Fakat olmadı . Yalnız karnımda 1 aydan fazladır şişlik var inmiyor . Normalde hic öyle olmazdı . Adetime yakın biraz şişlik olurdu adet sonrası inerdi . Şimdi adetten sonra da inmiyor . Acaba gebelikle ilgili bir durum olabilir . Test de yaptım negatif çıktı anlamıyorum .Sizler böyle bir durum yaşayıp hamile kaldınız mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bir aydan fazla karnımda inmeyen şişlik var .Hamile miyim?
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2013
- 35.394
- 108.186
- 798
İdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yokBelirtiler yaşamadınız mı hiç?
Kusma, mide bulantısı, koku hassasiyeti, idrara çıkma vs? Belirtiler önemli neticede.
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
O zaman hamile değilsinizdir diyeceğim ama herkeste belirtiler çok farklı gösterir. Kesinlikle hamile değilsiniz diyemem cünkü 9 ay hamile olduğunu bile anlamayan insanı gördü bu gözler.İdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yok
Bence siz bi’ doktora görünün.
Ha bir de bel ağrısı varİdrara çıkma sık ama diğer belirtiler yok
Pantolon giyinince karnım öne doğru çıkıyor hamile kadın karnı gibi görünüyor . Yani ben belki psikolojik olarak öyle hissediyorum .Hatta akşam bir tunik giydim . Kendimi hamile gibi hissettim . Normalde bekarken de ilk ayımda da karnım hep dümdüzdü.Kist olabilir. Sislik derken pantolon filanda skiyorsa ta
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor yaO zaman hamile değilsinizdir diyeceğim ama herkeste belirtiler çok farklı gösterir. Kesinlikle hamile değilsiniz diyemem cünkü 9 ay hamile olduğunu bile anlamayan insanı gördü bu gözler.
Bence siz bi’ doktora görünün.
Bunu ben de çok merak ediyorum . Hic bir belirti olmuyor mu .Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor ya
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Gördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.Gördün mü cidden kanlı canlı olarak o kişiyi ve nasıl anlamıyor ya
Hatta çok merak ettim şişliktende mi anlaşılmıyor diye. Çok garip hikayeler var.
Bu hayatta hiçbir şeye imkansız diyemiyorum artık.
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Ha onu ben de biliyorum ben de sandım yakın çevrende varGördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.
Hatta çok merak ettim şişliktende mi anlaşılmıyor diye. Çok garip hikayeler var.
Tabi canım türlü türlü şey oluyor kesin konuşamayiz hiçbir şey hakkında
- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Gördü gözler derken çevre değil. Tv’da Tlc programında “Hamile olduğumu bilmiyordum” bölümlerinde çeşit çeşit var.
Kurgu onlar canım. İçeride oynuyor ne biçim ondan da mı anlaşılmaz. Aklı yoktur anlamadıysa
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Ay insallah kurgudur ya bunların yüzünden spor yapamaz hale geldim hoplayıp zıplarken çocuk bi tarafımdan düşmesin diye psikoloji bozuyorlarKurgu onlar canım. İçeride oynuyor ne biçim ondan da mı anlaşılmaz. Aklı yoktur anlamadıysa
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
TepiklerKurgu onlar canım. İçeride oynuyor ne biçim ondan da mı anlaşılmaz. Aklı yoktur anlamadıysa
- 3 Kasım 2021
- 84
- 21
- 38
- 36
Merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim adetim 4 gün geçikti hiç adet belirtisi de yok bel ağrısı sol kasık ağrısı var midemde hafif bulantı var dün hassas test yaptım negatif çıktı bugün 5. Gün hala olmadım sizce hassas testte çıkmama ihtimali var mı inşallah bebişim vardır heyecanla bekliyorum
- 3 Kasım 2021
- 84
- 21
- 38
- 36
- 20 Kasım 2019
- 3.795
- 5.061
- 158