...BİR AŞK MASALI...

:KK61:hayirrr ev yüzünden hep bir belirsizlik icindeyiz ne yapacagimizi kendimiz de sasirdik artk :KK61:

Hayir canim sapanca...
Kız Allah iyiliğinizi versin iki sene olcak nerdeyse:-)
Inşallah çözülür sorunlarınız canım gelinlikle de görürüz seni.

Kız Allah iyiliğinizi versin iki sene olcak nerdeyse:-)
Inşallah çözülür sorunlarınız canım gelinlikle de görürüz seni.

Vallahi ya o_O

İnsallah canim insallah amin artik.kafayi yicem gelinlik diye ben gelinlik dedikce sevdicegimde üzülüyo artik elinden de bise gelmiyo ki :KK61:

2016 eylülde düğün istiyoruz evimiz mayis ayinda teslim gözüküyo ama baya büyük bi proje oldugu icin projenin büyüklüğünün arkasina siginarak 2016 kasima kadar sarkma ihtimali var dediler buda bizim elimizi kolumuzu bagladi iste :KK61::KK61:

Bu sene kasimda teslim alip 2017 de düğün yapmak var bide...
Oldumu sana 3 sene :KK61:

Ilk Sene kirada otursanız olmaz mı. Eve mi kader bağladnz.en az bi sene uzar o teslim yapılarn ıvırı zıvırı bitmiyor malesef

Ilk Sene kirada otursanız olmaz mı. Eve mi kader bağladnz.en az bi sene uzar o teslim yapılarn ıvırı zıvırı bitmiyor malesef

Nisanlim bu teklifle bana geldi fakat ben kiraya cikmak istemiyorum istiyorumki herseyimi kendi evime göre yaptirayim..
Kiraya cikarsak oraya aldigim esyalar kendi evime gelince icime sinmeyecek hadi onu gectim 1 senelik esyalarim tasinirken illaki zarar görecek... 1 sene daha sabredelim istiyorum :KK51:

Sen De haklısın şimdi,bari bu sureyi iyi değerlendrn butun hazırlrkları genş geniş yapın para brktrn:KK45:

insanların böyle kabarık seyler gıymelerıne hala anlam veremıyorum :)

kiz cok guzel masallah... fotografcida iyi calismis...

insanların böyle kabarık seyler gıymelerıne hala anlam veremıyorum :)

:) Bir heves işte giydim en azından içimde kalmadı, bence herkes içinden geldiği gibi olmalı bunlar özel günlerimiz 1 kez oluyor ve herkesin fikirleri,tercihleri farklı neticede...

kiz cok guzel masallah... fotografcida iyi calismis...

Teşekkür ederim canım, o senin güzel bakışın :KK68:

Çok yakışmışsınız maşallah :)

Back