Bir anneye dair kırgın konu da benden 😔

Çok küçükmüşsünüz o zamanlar. Yetişkin bir kadın olarak; geçmişi yeniden düşünüp, değerlendirin. Anneniz adamla resmi olarak evlendiyse ve farklı bir şehre adamın yanına gittiyse; adamdan 4 ayda ayrılmasının önemli bir sebebi olmalı.

4 ayda ayrıldığı adamla, 5 yıl irtibatta kalıp; aynı adamla sizi de alıp 5 ay daha yaşaması çok mantıksız.

Çok bağnaz ve tutucu olduğunu söylediğiniz çevreniz için, annenizin sizi okutması büyük bir şey ancak annenizin bu adamla yaşadığı ilişki normal mi ?

Ne kadardır evlisiniz ? Kaç yaşındasınız ?

İkinci defa evlendiğinde o 5 ayda anneannemde bıraktı beni. Bana anneli babalı öksüz derlerdi dediğiniz gibi normsl değil özellikle köylük yerde ve tum çocukluğum buna yönelik dalgalarla gecti. işte tüm bunlara kızıyorum ben de bazen anneme hak veremiyorum tabiki ama sanki benim yaptığım onun tum gunahlarını sildi süpürdü tek suçlu ben kaldım o arkada yalnız ve çaresiz kaldı akrabalarım ve annem bana bunu hissettiriyor

Ben 7 yadında iken ayrıldığında adam beni kabullenemedi. Kendi kızı vardı kendi kızı annesinde kalmak istediği zaman “bak üvey babalar böyle dover” deyip beni doverdi annem bu yüzden ayrıldı. Ve senin için ayrıldım dedi hep. aslimda adam annemi seviyordu ben sorunlu bir çocuktum hatırlıyorum. İkinciye 5 yıl sonra beni zaten götürmedi

7 yaşında ne kadar sorunlu olabilirsiniz ? Anneniz, o adam size elini sürdüğü an; o eli kırıp o evden çıktı mı? "Döverdi" dediğinize göre; o evden hemen çıkmamış.

Ah anam, garip anam, fedakar anam vb diye düşünerek; annenizi badem gözlü yapmayı bir kenara bırakın. Siz 12 yaşındayken; sizi o adamın yanına götürmesine izin vermeyen akrabalarınızdan Allah razı olsun.

Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Annenizi sevin tabii ancak hatalarını da görmezden gelmeyin.

Sağolun

Düşüncelerinize bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…