• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bir anne için en zor durum bu olsa gerek...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esradeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
83
1
36
Diğer
bu konu başlığına yazayım dedim. ama yöneticilerden istirhamım gerekli görürlerse lütfen bu konuyu başka bir konu başlığına taşısınlar.
anlatması çok zor. insanın ciğeri yanıyor. eminim okuyunca sizin de içiniz cız edecek.
bir arkadaşımız var. iki kızı olan. ikinci kızını doğurduktan sonra tüp bağlama yöntemiyle kendini koruma altına aldı. ve ikinci bebecik 18 aylıkken kansere amansız bir kanser türüne yakalandı. Allah herkesin evladını bağışlasın. kurtulma şansı %1. yazarken bile ciğerim yanıyor.
şu anda çok çok 2 3 haftalık bir ömür biçiliyor. yapılacak tüm tedaviler yapıldı. alternatif tıp yöntemleri denendi.
Allah daha fazla acı çektirmeden alır yanına inşallah diye düşünüyor insanlar artık. anneciği başında sürekli Kur'an okuyor. ağrıları için morfin türünde ilaçlar veriliyor.
şu anda 26 27 aylık küçük bebecik. bir haftadır bir şey yiyemiyormuş.
sadece paylaşayım dedim. doğru düzgün yazamadım bile. içim bomboş şu anda. hayat ne kadar kısa bazen ne kadar boş geliyor.
affınıza sığınarak soracağım. çünkü merak ediyor insan. tüh diyor, eyvah diyor, ne kadar yazık diyor.
tüp bağlama yönteminin geri dönüşü gerçekten yok mu?
modern tıp buna bir çare bulamıyor mu? tabii arkadaşımızın kendi seçimiydi ama bu gibi bir durum karşısında hiç mi alternatifi yoktur?
Allah hepinizin evladına sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.

Çok kötü oldum okurken.
Allahım sabırlar versin.
Belkide hayat bu ne olacağı belli olmaz bi anda iyileşir olmaz mı yani,çok mu uzak?:gitme:
Nutkum tutuldum inanın çok üzüldüm.
Tüp bağlatmada en iyi yöntem tp bebek bildiğim kadarıyla.

gerçekten mi
tüp bebek yöntemiyle tekrar evlat sahibi olabilirler mi
ya size ne kadar teşekkür etsem ne desem nasıl mutlu ettiniz nasıl anlatamam
hiç bir kurtuluş yolu yok artık maalesef. istanbul çapa'da tedavi gördü. prof.lar artık tamam burada işiniz bitti yapılacak herşey yapıldı demişler. şu anda ağrısız acısız bir şekilde dilim varmıyor söylemeye...
biraz daha yazmak istiyorum. paylaşmak istiyorum. 24 saat annesinin bacaklarında sallanarak uyuyormuş. annesi durduğu zaman hemen gözlerini açıyormuş. annesinin dışında başka hiç kimsenin bacağına yatmıyormuş.
annesi başlangıçta kendisini çok suçlamış çok. ama tedavi eden prof. bu ne senin, ne doğum doktorunun ne de çocuk doktorunun hatası demiş. anneciği artık ağlamıyor bile. kendini Kur'an'a vermiş. gece gündüz okuyor bebeciğinin başında.
hamilelik sırasında çocuğun küçük olduğunu ama alt sınırın da altında olmadığını söylemiş doktoru. yani küçük ama sınırın altında da değil demiş. doğduktan sonra bir şeyi yokmuş. fakat pişikleri zor iyileşiyormuş. sürekli burnu tıkalıymış. sonradan düşününce aklına bunlar gelmiş anneciğinin.
ne desem ne yazsam olmuyor. öğrendiğim günden beri aklımdan hiç çıkmıyor. hiç...
hepinizin evladını Allah bağışlasın

Ah yavrum benim. Minnacık bedeniyle ne acılar yaşıyor, nelere göğüs geriyor.

rabbim şifasını verir inşallah. O bir melek, ne günahı varki onun.

Annenin yaşadıkları en zoru zaten. Ne çıkmaz ,ne beter bir durum:1no2:

Elin kolun bağlı yavrunun ölümünü beklemek:çok üzgünüm: Allahım kimselere yaşatmasın, hepimizin yavrusuna can sağlığı versin inşallah.

Sarıböceğin dediği gibi tek çare tüp bebek tekrar hamile kalmak için. Ama anne şimdi bunu düşünmüyordur herhalde.

Allah kimselere yaşatmasın gerçekten
tabii anne düşünmüyor şu an için tekrar hamile kalmayı. ama benim içimde hep bunun üzüntüsü vardı. tek çocukla kalacak. bir ömür bunun vicdan azabını çekecek diyordum tüp bebek yöntemini bilmediğimden
ama gerçekten çok ama çok güzel bi şey bunu öğrenmek benim için.
şimdilik evladının çok acı çekmemesini diliyorum yüce rabbimden.
ileriki yıllarda Allah nasip ederse inşallah diye içimden geçirmiyor da değilim.
sağlıcakla kalın

Ben işte bu yüzden tek çocuğa hiç ılımlı bakamıyorum:gitme:
Ne olur ne olmaz diyorum yada bana bir şey olur iki kardeş kalsınlar en azından diyorum.
Çok üzüldüm gerçekten deAllahtan sabır diliyorum.O miniği öpüyorum.
Çok zor bir şey ya:(

Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acı çok ama çok kötü oldum okurken.meleğim benim ya annesine Allah sabır versin.

allah sabır versin.. iki iyilikten biri derler ya.. ya iyileşşin ya acı çekmesin artık.. iki kızı varmıs.ilk kızındanda ne gerekıyors alanıabılır..hem tüp bebek ols abıle 3 haftalık ömür biçi,lmiş nasıl yetişilirki.. yurtdısı imkanı yokmu heryol denendımı...yokmu bir cıkısı yarabbim

hastalık artık en son aşamasında
zaten tedaviye başlanıldığında da en son aşamasındaymış
bi ümit bi mucize olur mu diye aileciği çok zorladı ama maalesef.
Allahın takdiri
dediğiniz gibi kardeşinden birşeyler alınarak tedavi edilebilecek türden bir hastalık değil. sinirler aracalığıyla tüm vücuda yayılmış
Allahım kurtarsın
Allah acılı ailesine sabırlar versin
sözün bittiği yer burası...

ben bu hayatın ne diym çoook zor allah sabır versin insanın evladının başında ölecek diye beklemsi gözünü açtığında oh ölmedi demsi allah yardımcıları olsun..

allahım sabır versin annecigine cok zor olsa gerek bız bıle tanımadıgımız halde cok uzulduk bogazım dugum dugum oldu..allahım yardımcısı olsun bebegın saglık versın anacıgını guldursun rabbım cok buyuk ınsallah dualarımızı kabul ederde kucuk kızımıza yeniden can verır.. ufff cok kotu oldum annelık evlat sevgisi bambaska bısey allahım acısını yasatmaz ınsallah... dualarımız kucuk kızımıza allahım ıyılık versin..umuyorumkı ıyı haberler veresın bıze acı haberını duymak ıstemıyorummafoldumben

allah sabırlar versin dşğer evladına can beden sağlığı versin çok zor bi durum yani yazacak hiçbirşey bulamıyorum bi an kendimi koydumda o annenin yerine rabbim sabır güç kuvvet versinsenağlama

sözcüklerin tükendiği yer burası sanirim. bogazım düğümlendi yazdıklarınızı okurken allah sabır versin. ne zor bir durum evladının başını beklemek.. allahım diğer evladını bağışlasın ondan yüzünü güldürsün inşallah

Şuan bütün vücudum ürperdi yazılarını okurken... ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Madem hastalık son aşamadaymış Allah'ım daha fazla acı çektirmesin demekten başka bişey gelmiyor aklıma... bunu söylemek bile o kadar zor ki...

Çok üzüldüm ya.Canım benim küçücük bedeni ile nelere katlanıyor.Allah kimseyi evladı ile sınamasın.Biz ateşleri çıktığında çok kötü oluyoruz , o annecik nasıl katlansın buna.Allah ona da sabır ersin...

çok çok zor bir durum.Allah şifa versin annesinede sabır versin...
komşumuzun bebeği beşiğinde uyurken vefat etti daha yeni.doğum gününde (1 yaş) toprağa verildi.Allah herşeyin en iyisini bilendir.ama dayanması zor gerçekten kimseyi evladıyla,evlatsızlıkla sınamasın..

perişan oldu okurken allahım bebegede anneciginede ailesinede yardım etsin çok zor durumları konu hakında bilgim yok ama bolbol dua ederim bebege rabbim yartdım etsin şifa versin yada acı çektirmesin die:sinifsinif:

Back