BİR ANDA KENDİMİ ÖLDÜREBİLİRİM

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
psikolojik olarak çöktüm kendimi yanlızve çaresiz hissediyorum .içinden çıkamıyorum tek çare ölüm gibi geliyor kendimden ve. Hayatımdan bezdim,hayatımdaki tek insan eşim iki senedir bebeğimiz olmuyor kendi kendime Dr lar hasteneler bitkisel takviyeler kafam artık kaldırmıyor ,yumurta takibi yap ovulasyon testleri yıldım artık ,bana birşey olursa okusun burdan tek başıma istemekten ve uğraşmaktan bktım artık ,hayatımın hiçbir anlamı Yok ,Bir hafta bir ay iki ay herşey normal gibi giderken bir anda içindeki boşluğa düşüyorum ağlama krizleri ve sinir haliyle o anda ölüme gitmek geliyor ,belki burdan beni anlayan biri beni dinler ,bilmiyorum

Sİz bunalmışsınız bence.Kendinize olumlu telkinler vermelisiniz.Ölüm hiçbir şeyin çözümü değil.Bir uzman yardımı almalısın

Yazdıklarını 6 yıl önce birebir yaşadım ama asla ölmeyi düşünmedim lütfen sende düşünme nolursun bak bende hastalık kaldı fazla stres ve sıkıntıdan.
Herkes kafana takmadigin anda olacak inan diyordu ama kafamdan asla atamiyordum sahte mutluluk rolü oynamak cevreme filan sonra dedimki olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği dedim ve o ay bıraktım.
Tedavi ve dua anlaminda elimden geleni yaptım yalnız asla yılmadim hatta eşim yanimda bile olmuyordu desteği anlayışı sıfırdı.
O ay hamile kalmışım adetim 15 gün gecikti ve lekem vardı kist olmustur diye doktora bile gitmedim hep hüsran oluyordu alışmıştım çünkü.
Annemin zoruyla gittim ve hamile olduğumu öğrendim inanmakta çok zorlandım seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan bilemez.
Oglum 2.5 yasinda şuan ama ben hastalıkla uğraşıyorum lütfen önce sağlık canim rabbim sanada verecek bütün kalbimle istiyorum bunu.
Kötüyü dusunme olur mu.

Benim yanımda olabilecek kardeş anne akraba kimsem Yok eşimde olursa olur gibi gözüküyor,ben zaman zaman unutup normal hayatıma dönüyorum yada öyle olduğunu sanıyorum ,sonra bir anda herşey o kadar anlamsız be saçma geliyor ki hergün aynı şeyleri yapmak ama hiçbirşey yapamamak ,kendini yetersiz görmek ,insanların sürekli çocuk sormaları ,bizim evimizin sesizlği ,bende geçen ay herşeyi bıraktığımda hamile kaldım ama kimyasal olarak beş haftalık düştü,tekrar bitkisel kürlere başladım içmeye eşime bakıyorum o kadar rahat ki yumurtlama haftası önemli diyorum umrumda değil “herşeyi sen biliyorsun kafana taktığın için olmuyo diyor “ben bu otlatırken çöpleri içsem ne olur kendi kendime dedim ve üstüne yürümeye başladım bağırdım ağladım işte o anlarda öyle birşey geliyor ki üstüme kendimi bir çırpıda yok etme güçü,daha evvel bir kere oldu üç gün yoğun bakım da kaldım olmadı düzeldim dediğim bak artık iyisiymiş dediğim anlarda kafamın içinde başlayan konuşmalar la bir anda başlıyor herşey ,ve evliliğimide kendi ellerimle Yok ediyorum ,

Aynısını birebir yaşadım seni çok iyi anlıyorum.
Esine yumurtlama gunlerini söyleme içinden strese giriyor olabilir sen yaklaş canim zor biliyorum ama taktik uygula.
Bak enazindan hamile kalabiliyorsun üzülme vakti zamani gelince olacak inşallah bütün kalbimle senin adına rabbimden hayırlı evlat istiyorum.
Bak stresten hastalık kaldı bende gecmiyor ilaç kullansamda once kendi sağlığına dikkat et erkekler bizim gibi düşünmüyor daha rahatlar.
Milletin canı cehenneme hiç takma kafana cevabı yapıştır enazindan içinde kalmaz ben hep içime atiyordum kulak ardı et lütfen onemseme.

İlaç kullanmak istemiyorum
Ben de ilac kullanmak istemiyorum diyordum ama bir noktada ilac insana fayda veriyor.butun hastalar ilac kullanmak istemiyor dedi en yakin hemsire arkadasim.diktorumda oyle dedi.
Fakat sunu da dedi :sizin bir karar almaniz ve hayatiniza devam etmeniz gerekiyor.su anda karar alamiyorsunuz.bu ilac size faydali olacak dedi.donra aşama aşama bırakırsınız.dediği gibi de oldu...şu an ilaç kullammıyorum ama o zaman kullandığım için.
Yürüyüş çok önemli bıradaki psikiyatristim de ınu önerdi.o da ilaç yazan bir doktor değil.bu bana iyi geldi...
Güzelim beni de 4 yıl çocuğum olmadı.sonra bir kuzım oldu şükür.ikinci çocuğu bu sefer çok istedim olmadı.tedaviler ilaçlar bitkisel kürler.
Benim eşimde tedavi sürecinde hiç yarfımcı olmadı...Amane yapayım bazen kaferin önüne geçemiyprsun maalesef

Dediğin gibi söylemeden de deniyorum ama hep bahaneleri var ,Birgün başı ağrıyor Birgün yorgun Birgün halsiz ,sonra üstüne gitmiyorum ama yine Yok ,biyandanda otları bitkisel karışımlarını içiyor bunları kendi kendimize içmemizin anlamını çözemedim ben ,teşşekür ler ilgini için benim için dua edermisin

Dr unuz kim en azından belki bir kere gitsem ,ben konuşmak istiyorum direk ilaç vermeden dinlemeli

canım sen çok stres yaptığın için de olmuyor olabilir..benim de üçüncü çocuğum mucize diyebilirim..şimdi diyeceksinki iki tane varmış ya niye üçüncü..orasını boşver bende kalsın..neyse biz üçüncüyü istedik doktor doktor gezdim kistler yüzünden kesinlikle olmaz ameliyat dediler o da kesin çözüm değilmiş..eşim ameliyatı kabul etmedi..bitkisel kürler,,yumurtlama dönemi takip işe yaramadı..ben artık boşvermiştim ,demekki nasipte yok allah en iyisini bilir dedim boşladım..sonra hamile kalmışım hemde tıkalı yumurtalıklarıma rağmen..nasipte varsa olur,tedavine bak bu kadar da kasma kendini..unutma şu hayatta sana en değerli olan yine sensin..sana bir şey olursa unutulur gidersin herkes hayata kaldığı yerden devam eder..

Lütfen bir uzmana danışın .
Ölüm çare değil..

Herşeyin bir vakti bir zamanı var .
Bir sürü ara ver bebek işine .
Tatile çık eşin gelmese bile tek çık .

Biliyorum hayat herkes için devam eder, bilmiyorum arkadaşım ,belki bir bebek verebilsem aile olsak daha değerli olurum belki ,belki içinde bulunduğum yanlızlık onunla son bulur

Her şeyin düzeleceğine inanın.
Biliyorum çok zor buna inanmak ama hayatın çok güzel olduğuna inanın.Siz zaten çok değerlisiniz.
Rabbim size en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ama siz o bebiş gelmeden güzel bir hazırlık yapın :) Bir uzmana danışın,terapi alın.Bebeğinize güzel bir ortam hazırlayın.
Her şey düzelecek sakın vazgeçmeyin

Öncelikle psikolojiniz iyi olmalı. Aksi halde yenidoğan bebek bakımı sizi çok zorlar. Annelik psikolojik olarak da güçlü olmayı gerektiriyor. Doğanın kanunu belki de siz o psikolojik yükü şu an kaldıramazsınız diye olmuyordur belki. Şu an kendinize ve evliliğinize odaklanın bence. Kısmetinizde varsa çocuğunz da huzurlu aile ortamında dünyaya gelir. Çocuk her şey değil, kurtarıcı da değil. Gerekirse ilerki zamanlarda evlatlık edinir ayrı bir sevaba girersiniz.
Size ve yuvanıza huzur dilerim

Al
allah razı olsun duyarlılığınız be anlayışınız için

Elbette dua ederim canim ismini bilmiyorum ama dünden beri duamdasin rabbim ol diyecek ve olacak inşallah.
Ama psikolojik destek alsanda iyi olur canım ben o zamanlar çok aldım hala kullanıyorum çünkü insanin sinirleri yıprandığı zaman yenilenmiyor ve olan bize oluyor.

Biliyorum hayat herkes için devam eder, bilmiyorum arkadaşım ,belki bir bebek verebilsem aile olsak daha değerli olurum belki ,belki içinde bulunduğum yanlızlık onunla son bulur
İnan çocuk sorunlarına çare değil. Eşler ona çocuk verdin diye seni daha değerli görmüyor.. Bilakis kendisine vakit ayıramadığın için canını sıkabiliyorlar. Çocuk doğurup büyütmek çok meşakkatli bir iş.. Buna kendini hazır hissetmen çok önemli..çünkü o zamanlarda eşin, ailen yanında olmayacak. Kaç parçaya bölüneceksin.

Haklı olabilirsin ama ailem yok ben aile olmaya çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…