Bir anda 5kilo aldım.....:-)))

sonbaharom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
40
1
36
Denizli
Arkadaşlar 20 yaşındayım 1ay önceye kadar 45-46 kilodan daha yukarı çıkmıyordum boyum 1.70 geçen ay büroda boş kaldıkça atıştırmak için yanıma ceviz ve kuru üzüm aldım ara ara atıştırıyordum sonra kilo almaya başladım iştahım arttı şimdi iştahım normal yemek yiyorum 51 oldum ve kaldım üzüm ve ceviz yemiyorum kiloda vermedim birazdaha kiloya ihtiyacım var yine alıcam ceviz ve kuru üzüm...

eminım 170 boyda 45 pek ıyı görünmuyodur ve sen kılo almakla cok ıyı etmıssın güzelleşmişsindir çünkü o boyda o kılo çok çok az kötü dururdu 5 kılo daha al bence ama fazla da alma...

eminım 170 boyda 45 pek ıyı görünmuyodur ve sen kılo almakla cok ıyı etmıssın güzelleşmişsindir çünkü o boyda o kılo çok çok az kötü dururdu 5 kılo daha al bence ama fazla da alma...

evet bende öyle düşünüyorum hedefim bir 5 kilo daha gerçekten çok şeyi farkettirdi bende herkesin ilgisini çekti kilo almışsın güzelleşmişsin dediler bu durum çok hoşuma gittti hedef 5kilo daha...

canım bır ay once devamlı gun ıcınde cevız ve kuru uzummu yedın :44: benım boyda 170 kılo 45 bende 50 55 olmak ıstıyorumm bvaska neler uyguladın gunde kac oqun yemek yedın paylasırmısın bende uyqulamak ıstıyorum da

daha önceleri kilo almak için gece yatmadan geç saatlerde yemek falan yiyordum ama faydası olmadı bunu gün içinde aklıma geldikçe yedim yemeğimi herzamanki gibi 3 öğün yiyorum bi değişiklik yapmadım sadece iştahım açıldı bir öğünde yarım ekmek yiyemezken şimdi yarım ekmek yiyorum çabuk acıkıyorum ara öğünlerde meyve falanda yiyorum aslında kilo almak için yemedim açlığımı bastırmak için yemeye başladım sonra kilo aldığımı farkettim cnm

tsk ederımm canımmm bu qunden ıtıbaren bende baslıcam bakalım ıns senınkı qıbı banada yarar söle etlı butlu bı hatun olmak ıstıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…