• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Amerikalının Gözünden TÜRKİYE Ve ATATÜRK

Atatürkü savunmak ne zamandır islam düşmanlığı oldu ? Bu yaptıklarınız ortadoğuda emelleri olan dış güçlerin ekmeğine yağ sürmekten başka birşeye yaramaz. Kendiniz ortadoğunun çöplüğüne batmışsınız debelenip duruyonuz !

Şimdi burada Yunanistan başbakanının mı, Fransız diplomatlarının mı, Pakistan kurucusunun mu, İngiliz devlet adamlarının mı, Sovyetler birliği devlet başkanının mı, Amerika, Alman generallerinin mi, Rus liderlerinin mi, Hindistan başkanının mı, Avusturya, Belçika, Afganistan, İran, Irak,Mısır, İspanya, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Çekoslavakya, Yugoslavya, Polonya, Romanya, Hollanda, İsveç, İsviçre, Japonya, Kanada, Macaristan, İsrail, Suriye, Tunus, daha sayamadığın birçok devletlerin kim ne demiş Atatürk hakkında açında bir okuyun.

Demekki sadece Amerikalı değil Dünya Saygı Gösteriyor Atatürke.

Bu arada madem Atatürk din düşmanı, islam düşmanı , ki değil, o zaman İran, ırak, mısır, Tunus, Suriye ve birçok Müslüman ülkeleri neden övgüler yağdırmış Atatürke ?

Fidel Castro – Kominist Lider
‘Asıl devrimci M.Kemal Atatürk'tür. Ben bir devrim yaptım, ama O'nun yaptıklarını asla başaramazdım. Sakın kendinize başka esin kaynağı aramayın..."

Enver sedat- Müslüman lider
‘Küçükken evimizin bir duvarında asılı bir resim vardı. Babama bunun kimin resmi olduğunu sordum. Bana bu fotoğrafın büyük insan ve Türkiyenin devlet başkanı Kemal Atatürke ait olduğunu söyledi. Gerçektende Atatürk İslam Dünyasının ideal bir kahramanıydı. Biz onun adını, ülkesini kurtaran büyük bir komutan olarak çok iyi bilirdik.’

Adolf Hitler – ahanda buda Atatürkten çekinen Faşist lider
‘Yeni Türkiyenin dahi ve büyük yaratıcısıdır ki, talihin terk ettiği ve kaderin çöküntüye uğrattığı o günkü müttefiklerine; kalkınmak için ilk görkemli örneği Mustafa Kemal Atatürk verdi.’
 
Sözlerinize dikkat edin! İslam düşmanlığı filan ne biçim sözler bunlar. Çok şükür müslümanız. Siz Atatürkçüyüz diye Erdoğan'ı savunmuyoruz diye dizsiz, islam düşmanı diye yaftalamayı tam da başbakandan öğreniyorsunuz işte o aşılıyor bunları halka. Ben ibadetimi söylemeyi, ifşa etmeyi sevmem Allah ile kul arasındadır ama orucumu da çocukluğumdan beri tutarım, işimin elverdiği ölçüde namazımı da kılarım, kuranda okurum. Ama tarih kitapları da okurum. Allah bize bu dünyayı yarattı, insanları yarattı, bu ülkenin satılmasını, insanların özgürlüğünü, halkın kadın erkek eşitliğini de Atamız sağladı.

Asıl sizin bu Atatürk düşmanlığınız nedir ne yaptı bu adam size ya. Yokluk içinde bu ülkeyi canı pahasına kurtarması mı suç, kadın erkek eşitliğini sağlaması ve şu anda Erdoğan'ı seçebilme hakkının bile onun sayesinde olması mı suç, Türklere ait bir alfabe yapması mı, insan haklarını ön plana çıkarması mı. Atatürk olmasaydı o savunduğunuz Erdoğan zaten başbakan olamazdı. Kimseye durup dururken nefret beslemiyoruz. Hesap soruyoruz her vatandaş gibi.Ama tabii başbakan kendini pasişah sanıyor zaten o günlere özeniyor yuh çekersen tokadı yersin, tepki verirsen tekmeyi yersin. Yeni dünya düzenimize ayak bağı oluyormuşmuş. Bizim düzenimiz zaten belli laik, düşünce özgürlüğü olan, kula kulluk etmeyen bir düzen anlayışı.

Amerika şakşakçılığını nereden çıkardınız. Bu adamlar bile Atatürk'e hakkını teslim ederken kendi ülkemizin vatandaşının onu dinsiz, soysuz gibi nitelemesi kanımıza dokunuyor anladınız mı. Birçok ülkede Atamızın heykelleri mevcut. Tüm Dünya ondan övgüyle bahseder Erdoğan'ın yaptıkları ise ortada halka saygısı ortada kimi kiminle kıyaslıyorsunuz Allah aşkına tüm dünya liderleri gelse Atamın tırnağı olamaz bunu onlar bile kabul ediyor. Erdoğan kim yaa yarın ölse esamesi okunmaz. Sapla samanı ayırın artık. Ama doğru siz yurtdışında yaşıyorsunuz kendi ülkenizde bile değilsiniz. Çok kötülerde ondan mı oradasınız şartları daha iyi ki oradasınız değil mi. Çalışır emeğinizin karşılığını alırsınız burada maalesef öyle değil. Orada gaz fişekleriyle insanlar ölmez hele polis tarafından hiç ölmez. Orada madende kaza olsa her türlü önlem alınmıştır başbakan başında bekler madene de girer, çalışmalara yardım da eder. Eğer hatalıysa istifa etmeyi de bilir.

Bizimkiler de mağduru tekmeler, yumruklar. Haaa hani tekmelenen kişi provakatör demiştiniz ya o kişi de madenci çıktı 10 senedir Soma Holdingin başka bir madeninde çalıştığı ortaya çıktı maden kapanmış yine bir olay nedeniyle iki aylık maaşını tazminatını alamamış hem bu olay hem kendi yaşadıklarından dolayı arabayı tekmelemiş. Ne kadar hakkaniyetli değil mi müşavirler başbakanımız. Haa unutmada müşavir neden rapor almış haberiniz var mı darp değil beyefendi tekmelerken dizini incitmişte ondan. Hüseyin Çelik ne yaptı mağdur edebiyatı böyle bir adama :47:

Bu yazinda ve takibeden digerlerinde cok guzel yazmissin. Lafi tam gedigine oturtmus, karsi fikirdekilerin butun dediklerini bir kalemde curutmus, dagitmis gitmissin. Karsindakilere kiivirmaktan baska care birakmamissin. Hislerimize ve fikirlerimize tercuman olmussun. Tebrik ederim. Daha guzel anlatilamazdi. :46:
 
Bu yazinda ve takibeden digerlerinde cok guzel yazmissin. Lafi tam gedigine oturtmus, karsi fikirdekilerin butun dediklerini bir kalemde curutmus, dagitmis gitmissin. Karsindakilere kiivirmaktan baska care birakmamissin. Hislerimize ve fikirlerimize tercuman olmussun. Tebrik ederim. Daha guzel anlatilamazdi. :46:

Canım yazsan ne oluyor ki istediği yerlere cevap veriyor istemediğine vermiyor. Madem yurtdışı şartları kötü silahlanma var, orada da inssanlar öldürülüyor niye yurtdışında yaşıyorsun diyorum ses yok.

Provakatör dediğiniz kişi de soma işçisi çıktı diyorum, müşavir tekmelerden ayağını incittiği için rapor almış dr açıkladı diyorum ki zaten darp edilmiş hali yoktu kravatı bile yamulmamıştı diyorum ses yok.

Bize Amerikan şakşakçısı deyip, Amerikalılar sırf Atatürk'ü öven sözler dediler diye islam düşmanı diyenler tepki verince ben size değil videoya ya yorum yaptım diyor. Eee bizde burada Atatürk'ü savunuyoruz, şakşakçıysak o zaman bizde Amerika kafasındayız ona göre, o zaman biz de islam düşmanıyız aynı kapıya çıkıyor yani ama yok ben fantezi üretiyorum kafamda.

Hayır yani başka yerlerde yok Atatürk zorla iınkılapları getirdi yazılarını paylaşmasa, Atatürk din düşmanıydı onun yüzünden başörtüsü yasaklandı yazmasa, şapka giymediler diye astırdı demese inanıcam. Paylaştığı yazıları her zaman savundu alıntı yaptım diye aradan sıyrıldılar ama ben bu yazıları savunmuyorum sadece paylaştım da demediler tam aksine savundular. Yurtdışında yaşayan, buradaki olayların içinde bile olmayan, etkilenmeyen, yandaş medya izleyip onlar ne gösterirse doğru kabul eden, Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslayan birine ne anlatabilirsin ki. Fark her yönden ortada ben bırak Erdoğan'ı gelmiş geçmiş hiçbir dünya lideri ile Atamı bir tutamam. Bunu diğer ülkeler bile biliyor keşke bizim ülkemizde yaşasaydı böyle bir adam diyorlar bir bizim milletimiz kıymetini bilemedi. Şurada mesela Amerika yandaşı olmasına gerek yok doğru söz demişler Atatürk'ün yeri ayrı demek varken lafı buralara getirmek zaten direkt Amerikalılarda din düşmanı, Atatürk'te öyleydi tabii övecekler anlamına geliyor. Burada Atatürk'ün din üzerine birçok sözünü paylaştık ama onları görmezler. İşlerine geleni görürler. İşin komiği orada yaşayıp bizi olduğumuz ülkeden kovuyorlar çok seviyorsan ülkeni gel burada yaşa. Çok güzel yönetiliyor, iyi maaş veriliyor, yurtdşından daha iyimiş ya şartları. :9:


Provakatör demeyi iyi bilirler ama işçi çıkınca ortadan kaybolurlar. Caaanım müşavir yazık rapor almış derler, ama o hışımla vurduğu tekmelerden dizi sakatlandığı anlaşılınca yine ortadan kaybolurlar işine geldiği gibi. Sonra biz fantezi üretiyoruz tabii tabii. Gelsinler burada yaşasınlar yolda yürürken, cami avlusunda cenazedeyken, polisin gazıyla fişeğiyle tanışsınlar, üç kuruş paraya madende çalışıp yakınları hayatını kaybetsin Allah korusun birileri kader desin o zaman gelip konuşsunlar yurtdışında yaşayıp oralardan ahkam kesmekle olmuyor bu işler.
 
Son düzenleme:
rte Ataturk'un evindeki ziyaretci defterinin sayfasini koparmis onu elestiren bir yazi oldugu icin.. Hic kimseye hic bir seye saygisi yok elestiriye hic tahamulu yok iyice kontrolden cikti.
 
Back