Hic birsey demediler belkide benim oldugumu anlamadilarHer hafta mangal mı? İki gözümdürler
İlk ıslandığında size bir şey söylemediler mi?
Ayıptır sorması nece konuşuyorlar?
Metin çeviri falan yapın netten çat pat anlaşın.
O yuzden koydularini bilsem temiz su dökerimAyakkabbılar Yıksansın diye koyuyolardır belki
Mangala bişey diyemem etimi alır bende giderim komşuya
Ya konusmaya calistim bi kadin merhaba nasilsin iyi gunler falan basit kelimeleri biliyorKonuştukları dili bilmiyorsan onlar burada yaşadığına göre birinden biri illa Türkçe biliyordur diye düşünüyorum ... Eğer bilmiyorlarsa onların dilinden Google Translate aracılığı ile söylemek istediklerini yazıp ellerine ver
Yonetici yok ki kucuk apartman bir kac daire varTatsızlık olsun istememişler öbür taraftan da suyun nereden geldiğini kestirememislerdir.Buyuk olasılıkla geçmişte müstakil evleri vardı balkonu giriş kapısı olarak kullanmaları, mangal yapmaları bu yüzdendir.Mangal için yönetici ile konuşabilirsiniz
Sanirim umursamiyor yani bi kere islaninca niye ayni yere koyarsin ki bir de sadece ayakkabi da degil kutular kilimler falanAaa bizim klasik yöntemi deneyin yabancılarla bağırarak Türkçe konuşmak
Ben bir şeyi anlamadım; onlar ayakkabıların islanmasini pek umursamıyorlar mı?
Aaa çok dağınık bişey canlandı gözümdeSanirim umursamiyor yani bi kere islaninca niye ayni yere koyarsin ki bir de sadece ayakkabi da degil kutular kilimler falan
Hemde ne daginiklik ya balkona cikmak istemiyorum bahce mobilya dolu kocaman yemek masasi cekmeceli dolaplar bilmem nelerAaa çok dağınık bişey canlandı gözümde
El kol işaretiyle anlatmaya çalışın bence
Foşşşş falan deyin su gösterin
Ne işi varsa Orda ıvır zıvırın
Valla ben olsam iyi geçinirdim. Her hafta nasılsa mangal yakılıyor 1 kilo da et ben alır giderdim. Közünüzü kullanabilir miyim derdimHic birsey demediler belkide benim oldugumu anlamadilar
Suriyeliler galiba tam bilmiyorum ingilizce falan da bilmiyorlar
Hijyenden supheliyim bahcenin halinden dolayıValla ben olsam iyi geçinirdim. Her hafta nasılsa mangal yakılıyor 1 kilo da et ben alır giderdim. Közünüzü kullanabilir miyim derdim
Ev yapımı kebap yemeyeli çok oldu başıma vurdu galiba
Yan tarafta yeni apartman yapiliyo ve cok toz oluyo onlarla silsem camur olur 2 saat ugrasirim bence onlarin bir kere islanmasindan ders alip koymamasi lazimVileda ,parex tornado vs ....kullanıp silin.
Normal bir aile olsa balkona sizin pis suyunuzun gelmesinden sikayet eder ve silin derdi .Oradaki boruyu uzatıp bir care bulun bari .Yan tarafta yeni apartman yapiliyo ve cok toz oluyo onlarla silsem camur olur 2 saat ugrasirim bence onlarin bir kere islanmasindan ders alip koymamasi lazim
Benim suyum onun balkonuna gelmiyorki balkonun yanindan cikiyor topraga gidiyor ama inatla tam borunun onene koyuyorlar yani balkonun girisine koysa islanmazNormal bir aile olsa balkona sizin pis suyunuzun gelmesinden sikayet eder ve silin derdi .Oradaki boruyu uzatıp bir care bulun bari .
Yıkamadan önce inip al bunları al diye bağırınBenim suyum onun balkonuna gelmiyorki balkonun yanindan cikiyor topraga gidiyor ama inatla tam borunun onene koyuyorlar yani balkonun girisine koysa islanmaz