- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
bahce onlara ait giremiyoruz onlarin balkondan cikiliyor bahceyeYıkamadan önce inip al bunları al diye bağırın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahce onlara ait giremiyoruz onlarin balkondan cikiliyor bahceyeYıkamadan önce inip al bunları al diye bağırın
İyide o bahçe apartmanın ortak alanı değil mi?Hemde ne daginiklik ya balkona cikmak istemiyorum bahce mobilya dolu kocaman yemek masasi cekmeceli dolaplar bilmem neler
Hayir sadece onlarin balkondan cikiliyor onlara ait balkon bahceyle ayni seviyede zaten balkon sayilmaz heralde :) acik cunkuİyide o bahçe apartmanın ortak alanı değil mi?
ayip beeBahçenin bi fotosunu atsana
Apartmanın sistemi tuhaf demekki. Yani adamların bahçesine senin balkonun borusu uzatılmamalıydı ona bi gider lazımmış :) onlarda gelmesi muhtemel pis suyun önüne eşya koyarak garipliği katlıyorlar. Bence uyarabilirseniz uyarın sonra yıkayın balkonunuzu. Pis balkonda mı oturayım yani onlar yüzündenHayir sadece onlarin balkondan cikiliyor onlara ait balkon bahceyle ayni seviyede zaten balkon sayilmaz heralde :) acik cunku
Bi şansımı deneyim dediydimayip bee
benim oldugumu anlamadilarsa kendimi de ifsa etmek istemiyorum ahahhaYıkamadan önce ziline basın sonra ayakkabıları gösterin el işareti ile alın almazsanız böyle islaniyoor derkeeen şlaaaap suyu döküp bak böyle oluyo deyin anlarlar
Sadece benimki degil benim ustumdekininde oraya gidiyor ama hala niye oraya koyuyorlar anlamadim seviyo demek kiApartmanın sistemi tuhaf demekki. Yani adamların bahçesine senin balkonun borusu uzatılmamalıydı ona bi gider lazımmış :) onlarda gelmesi muhtemel pis suyun önüne eşya koyarak garipliği katlıyorlar. Bence uyarabilirseniz uyarın sonra yıkayın balkonunuzu. Pis balkonda mı oturayım yani onlar yüzünden
Bi şansımı deneyim dediydim
benim oldugumu anlamadilarsa kendimi de ifsa etmek istemiyorum ahahha
Kalabalık aile herhalde. Ablamın Marokan komşuları vardı. Kim kimin nesi belli değil diyordu :)Hijyenden supheliyim bahcenin halinden dolayı
2 çocukları var kalabalık değillerKalabalık aile herhalde. Ablamın Marokan komşuları vardı. Kim kimin nesi belli değil diyordu :)
Yaw ne hijyeni diz etini ızgarana git pişir közde. Bak sen gitmezsen adresi ver ben gideyim
Hem boruyu göster "bakın bu boru var ya bu boru. işte anlayın" de
Aslında o bahçe sizede ait ortak alan oluyor,gider borunuz tam yapılmamış o zaman onların balkonu ıslanıyorsa sizin yerinizde olsam apartmanla konuşup önce boru işini hallederdim,mangal dan rahatsız oluyorsanız ki kim olsa rahatsız olur apartman komşularınla konuş önce derim,eğer bahçeyi eşya ile dolduruyorlarsa böcek,fare ve sinek olayıda çok olur.bahce onlara ait giremiyoruz onlarin balkondan cikiliyor bahceye
Balkonu islanmiyor balkonun yanindan geciyor boru ordanda bunlarin balkona giris var yani balkonun ici islanmiyor komsuluk yok kimse kimseyle konuşmuyorAslında o bahçe sizede ait ortak alan oluyor,gider borunuz tam yapılmamış o zaman onların balkonu ıslanıyorsa sizin yerinizde olsam apartmanla konuşup önce boru işini hallederdim,mangal dan rahatsız oluyorsanız ki kim olsa rahatsız olur apartman komşularınla konuş önce derim,eğer bahçeyi eşya ile dolduruyorlarsa böcek,fare ve sinek olayıda çok olur.
Anladım,ama bahçe ortak alana giriyor hiç mi Türkçe bilmiyorlar mangal işini konuşabilirsiniz havalar ısınıyor kapı pencere açık olacak evin içi duman dolar koku olur,bahçede eşya biriktiriyorlarsa fare,böcek vs olur.Balkonu islanmiyor balkonun yanindan geciyor boru ordanda bunlarin balkona giris var yani balkonun ici islanmiyor komsuluk yok kimse kimseyle konuşmuyor
Bahceye onlarin evinden cikiliyor sadece ortak degil hic bilmiyor kadin sadrce merhaba nasilsin falanAnladım,ama bahçe ortak alana giriyor hiç mi Türkçe bilmiyorlar mangal işini konuşabilirsiniz havalar ısınıyor kapı pencere açık olacak evin içi duman dolar koku olur,bahçede eşya biriktiriyorlarsa fare,böcek vs olur.
Ortaktır satarken sadece size ait demişlerdir,apartmanlarda bahçe,dam,çatı her taraf ortak alan olur.Bahceye onlarin evinden cikiliyor sadece ortak degil hic bilmiyor kadin sadrce merhaba nasilsin falan