Bir alkış istiyorum...

bu sene anaokuluna başlayan yeğenimin bütün okul şarkılarını kendince rep tarzında söylemesine de kocaman bir alkış.veee bu duruma çok şaşırdığı halde sadece gülmek için hiiiç bozuntuya vermeyen öğretmenine de bir alkış.

yine bir alkışta eşime istiyorum..hattabir az olur arkadaşlar...hepinizden alkış rica ediyorum..

canım kocacım geçtiğimiz yaz evimizi badana yaptı...salonda sobanın arkasına gelen duvar kabarmış...kazıdı..haliyle boşluk kalınca orayı doldurmak için beyaz sıva malzemesi aldı(adını hatırlayamadım kızlar kusura bakmayın)..bendenizd ogün bakkaldan gidip nişasta almıştım..mutfaktaki lavabonun üstüne koydum..aşkım sağolsun o nişastayı al suylabir güzel karıştır..duvara sür..allahım o gün evin tamamında nişasta araya araya işim bitti..hayatım sen gördünmü nişastayı diyorum yok...nereye koyduğunu bilmiyomusun sen diye birde üste çıkıyo beyefendi..neyse sonra tekrar ittim bakkaldan aldım..görünce o şeffaf poşetin içindeki nişastamıydı demezmi ...sen ne sanmıştın canım dedim..cevap aynen şöyle..kireeeççççç.:))):mymeka::roflol:

Emniyet kemeri
Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. 'Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli olur hepimiz için.'

Aman da aman!
Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum 'Beni seviyor musun?' diye. Magmalara gelesice kocamdan cevap geliyor. 'Sevdik ya!'

Bu nasıl küslük?
Tartışmıştık. Kendi kendime; 'Asla barışmayacağım!' demiştim. Ben, tam kapıdan girerken, o çıkmaya çalışıyordu ki çarpıştık. 'Çekilsene önümden be!' dedim. 'Sen çekil!' dedi. 'Hayret bir şey! Nerede durmamı isterdiniz beyefendi?!' dedim. 'Ben konuşurken ardımda, üzgünken önümde, ağlarken yanımda, neşeliyken gözlerimde durmanı isterdim
sakıncası yoksa hanımefendi?! ' dedi. 'Ta ta tabii…' diyebildim sadece. Kadın değil miyiz? İki tatlı lafa, yelkenler fora

Pozisyon
Aile eşrafının bahçede oturup sohbet ettiği esnada, başını yere koymuş, poposunu havaya kaldırmış köpeğimizi görünce 'Aa bak, senin en sevdiğin pozisyon!' dedin ya; artık bilmiyorum, nasıl bakacağız onca insanın yüzüne!

Haram olsun
Ülkemizde kişi başı milli gelir 10.000 Dolar'a yaklaşmış. Benim cebimde 10 YTL var. Kim hakkımı yiyorsa haram olsun!

Nezaketen
Eski erkek arkadaşımla kahvaltı ediyoruz. Onda kalan ve hatıra olarak sakladığı küpeleri isteyip istemediğimi soruyor, 'Gerek yok.' diyorum. Bunun üstüne bana dönüp bilmiş bilmiş 'Vermeyecektim de nezaketen sordum.' diyor.

Aradan 10 dakika geçiyor, bu sefer ben ona sokuluyorum ve gözlerinin içine bakarak en seksi sesimle 'Beni ister miydin?' diyorum. Gözleri parlıyor ve, 'Tabii ki, evet.' diyor. Bunun üstüne ben önüme dönüyorum ve 'Vermeyecektim de nezaketen sordum.' diyorum. İntikam biz kadınları gerçekten güzelleştiriyor.

Bireysellik
Anneme, 'Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?' diye sordum. 'O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!' dedi. Hemen sustum.

Kanser çeşitleri
Bir alkış da metroda, elektrik paneline oturmakta ısrar eden gençlere ''Bak karışmam g.t kanseri olabilirsiniz haa...'' diye gayet bilimsel bir ikna yöntemi sergileyen görevliye gelsin. Zira biz de gülmekten çene kanseri olduk

Kapak
Gece yatakta harlı bir tartışmanın sonucunda ''Bu da sana kapak olsun!'' diyerek yastığımı kaptığım gibi salona doğru ilerliyordum ki, kozalağımın yorumu gecikmedi. ''Peki canım, kaç kapak biriktirmem gerekiyor verebilmen için?'' Neyi ulan neyi

Evlilik
Evlenmememle ilgili annemden gelen son yorum: 'Bu da akraba evliliğinin bir sonucu sanırım; gizli salaklık!'

Babacan Polis
Farkında olmadan polis arabasının önüne oturan genç arkadaşı, camı açıp 'Yavrum orası rahat değildir, gel içeri, arka koltukta otur!' diye uyaran polis amcayı alkışlamamak haksızlık olur

Anneler hep bilirler
Annem hep; 'Atlet giy, ileride pişman olursun.' derdi. Akciğer röntgeni çektirmeye gittiğimde; 'Sutyenini çıkar, atlet kalsın.' denildiğinde o pişmanlığı gerçekten yaşadım.

Pratik
'Canım sıkılıyor, değişik bir şeyler yapalım.' dedim, 'Çocuk yapalım.' dedi. 'Daha erken.' dedim, 'Olsun pratik yapalım, nasıl yapıldığını unutmayalım.' dedi... Anlıyorum canım, sen de haklısın!

Son Alkış
Son bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''SemaVer''
hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen. . . .

bu kadar gülmemiştim ,,,sırnaşık şey

harikaydı.... kendim geldm aklma,,,gamyoncuiremsu

bu kadar olur,,,,,,,

O kadar misafirin arasında kamyonunun ip bağlama yerini gösterip de 'anne bak kamyonun pipisi var' diye yanıma koşturan oğluşuma bir alkış :)

Karşımda konuştuğum sekreter beyefendi hapşurunca selpak ister misiniz diye atladım atlamaz olaydım. Bakmadan el yordamıyla karıştırdığım çantamdan çıkarıp da beye uzattığım poşetin orkid poşeti olduğunu adamın kızaran yüzünden anlayan bana da bir alkış lütfennnn :)))

Annesinin karnına dokunup :"Anne beni buraya kim koydu?"sorusuyla arkadaşımı buram buram terleten 3 yaşındaki oğluna bir alkış.

annem ve anneannemin anlattıgı bir olayı size aktarıyım;
koyde bir kadının gogusleri o kadar buyukmus ki, tarlaya iş yapmaya giderken beeğini sırtına baglarmıs ve bebeği aglamaya baslayınca gogsunu cıkarıp arkaya atkı gibi atarmıs ve bebeği kadının omzundan emermişkaydirigubbakcemile3

temizlikçi gelmeden önce ,temizlikçiye ayıp olmasın diye evde temizlik yapan yengeme bi alkışta ben istiyorummmm

alışveriş merkezinde ben ön tarafta ilerlerken kızımla eşim iç çamaşırlarının ordan geçiyorlar,
kızım arada 6-7 mtre mesafe varken bana bağırıyo;
''annneee bak memelere takılan şeydennnnnn''
ve eşim arkasını dönüp gidiyo
kızımamı alkış babasına mı yoksa alışveriş merkezinin orta yerinde gülme krizine giren banamıı

bugun kendime dunden kalan yayla corbasini isitip koymusum isinsin da yiyeyim diye
benim oglan evi batirmis sipa cis etmis temizledim
onun siniriyle corbayi ocakda unutmusum tabi, e sonra ne mi oldu kk ye bakmak icin pc basina oturdum kiz uyuyor oglanda yataginda yatiyor:bbo:

oturdum kk ye bakiom bi de ne olsun bi koku geliyor aman dedim corbaaaaaa
yandi corba dedim baktim ki corba krem olmus
bi de bana alkis Lutfen!!!!:roflol:

geçen yaz denize girmek için teyzemlerle milli parka gitmiştik biz oğlumla şinorkelleri takıp denizin dibine ve balıklara bakıyorduk teyzem bize özenip benim şinorkelimi taktı yüzükoyun yüzerek denizin dibine bakmaya çalıştı ve aniden öksürerek ayağa kalktı bu nasıl şey az daha boğuluyordum nefes alamadım dedi ya teyzeciğim olurmu öyle şey bak ben boğuluyormuyum diye takıp gösterdim bir daha denedi yine öksürerek ben bununla boğulur gibi oluyorum dedi üçüncü denemede yaşasın öğrendim ağzımdan değil burnumdan nefes alıp vermem gerekiyormuş deyip bütün gün şinorkeli çıkarmadı benim sivri zekalı teyzemede ufak bir alkış lütfen

ilçe merkezine uzak bir yere taşınınca mecburen araba kullanmaya başladım eşim bana acemilik için elden düşme bir araba aldı çarşıya her gittiğimde işim bitip arabaya döndüğümde yolcu tarafınına oturup arabanın hareket etmesini beklerdim sonra arabayı benim kullandığımı hatırlar etrafa rezil olmamak için torpido gözünü karıştırıp içinden bir şey alır ondan sonra şöför koltuğuna oturur her seferinde salaklığıma kızar kendi kendime söylenirdim

Fişi prize takmadan saç kurutma makinesini çalıştırmaya uğraşıp,"bu arızalanmış,saçımı nasıl kurutacağım?" diye sabahın köründe feryat-figan eden bana kocaman alkış.

Havalar soğuduya bütün sinekler içerde tabi.Bugün sınıfa girer girmez 2. sınıfa giden öğrencilerim hep bir ağızdan bağırdılar:"öğretmenim sineklerden biri hasta olmuş diğeri onu taşıyor.Üstüste geziyolar."Hey Allah ım güler misin ağlar mısın?

Havalar soğuduya bütün sinekler içerde tabi.Bugün sınıfa girer girmez 2. sınıfa giden öğrencilerim hep bir ağızdan bağırdılar:"öğretmenim sineklerden biri hasta olmuş diğeri onu taşıyor.Üstüste geziyolar."Hey Allah ım güler misin ağlar mısın?:roflol:

bizim bir abimiz doggduktan sonra 1-2 gun icinde olmus.
Halam en buyuk agabeyime daha cocukken anlatiyormus.iste senin bir abin daha vardi.adi hizir di.sonrasinda halam susmus.Abim sormus.
-Hala nerde simdi.
-kim
-cıtır abım
cevabını veren abıme alkıssss

geçen pazar mesaiye kaldım.. neyse sabah 7 gibi evden çıktım pastaneye gittim. pastaneciden bir poğaça istedim... adam telefonla konuşuodu, dedi ki abla peynirli mi olsun sade mi, bende şaşkın şaşkın nasıl yani dedim uyku sersemiyim ama...
adam ısrarla tekrar etti yani peynirli mi olsun sade mi diye. ben anladım abla yeni işin hayırlı olsun,diyorum ki içimden nerden tanıyor bu adam beni de biliyor :) ..... ne alakaysa artık....

pastaneciye şaşkın şaşkın bakan bana ve o abiye bir alkış lütfen....:teytey:

sevgilim gökçeadada tatilde, ben yurt dısındayım, kötü günler geçiriyorum, yalnızım, 3 aydır birbirimizi görmüyoruz, tek iletişim aracımız msn...
a: aşkım
b: ben

a: aşkım bu gece de net gelmiyo ya aksam 8den sonra kesiyolarmış çalışma nedeniyle.
b: anladım canım. peki neden bi aksam 1-2 saat erken gelmeyi düşünmüyosun?
a: aşkım voleybol maçı yapıyoruz arkadaslarla anca bitiyo.
b: hmm peki bebeğim yarın maç yapmasan olur mu acaba? konuşsak?
a: ama aşkım başka sosyal aktivitemiz yok ki burda ya!!!

sevgilime bi alkış lütfen.. en büyüğünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…