• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir alkış istiyorum...

kumandanın pillerini ters takıp bozuldu diyerek getirip ters pillerdede 2 yaşındaki yeğenimi suçlayan yengeme bir alkış

her pazar sabahın köründe kahvaltı hazırlayıp beni okula babamı işe göndermeye çalışan anneme de bir alkış.

göz doktoruna gittiği zaman tek kelime konuşmayıp okumuş doktor olmuş anlasın neyim var diyen anneanneme bir alkış

Okuduğum ilkokulda iki çıkış kapısı vardı.Biri öğretmenlere aitti ve öğrencilerin kullanması yasaktı.Birgün çıkış zili çaldı ve öğretmenlerin çıkış kapısından çaktırmadan çıktım.Arkamdan gelen öğrencilerde akramdan dön diye bağırıyolar.Enson bi öğretmenimizin ikazı üzerine geri döndüm ve etrafıma bakmadan kendi kapımızdançıktım.Arkamda yine herkes bağırıyor dön diye meğer ogün cumaymış ve İstiklal Marşı okunacakmış.O kalabalığıda görmedim ya alkışı hakettim sanırım...kaydirigubbakcemile5

yine yıllar öncesinden torunumla ilgili iki anı geldi aklıma
küçük oğlumla torunum arasında sadece 5 yaş var
birgün yazlıkta oğlumun mayosunu değiştiriyorum torunum selinde iki yaşında aniden kapıyı açıp içeri daldı dayısını çıplak görünce içinden ellemek gelmiş olmalıki
kendi kendine parmağını sallayarak
Selin sadece bak sakın elleme dedi:roflol:
okulun ilk günü selin sürekli eve gitmek için mızmızlanıyor öğretmenine
neolur 1 güncük daha tatil yapayım söz yarın yine gelirim diyor öğretmen olmaz selin milli eğitim bakanlığı böyle birşeye izin vermiyor deyince
selin küstüm diyor uzun süre suratı asık bir şekilde ağlıyor öğretmen haline dayanamıyor yanına gidip barışalımmı diyor selinse
olur ama daha ilk günden kalbimi kırdın alacağın olsun öğretmenim bunu hiç unutmayacağım diyor
okula alışana kadar öğretmeninin burnundan fitil fitil getiren torunumada alkış

Son düzenleme:
Ananem bendeydi dizi izliyoruz..Polisiye bir dizi..Esas oğlan polistir ve bir göreve gider..Kapının arkasında saklanan eşkiyalar (ananemin deyişine göre) oğlanımızı vururlar..Ananem hiddetle yerinden kalkar tv nin önüne gider...
Söyledikleri: (bu arada benide korkutur)

Allah senin belanı versin yatacak yerin olmasın hemi..Eşkiya seni..Ah gitti çocuk yavrum naaptın niye bakmadın arkana.. deeeeeeer ve ağlamaya başlar....
Dizi biter ve benim ananem : (bütün bilgeliğiyle :D )

"Eşkiyalara arada böyle bağırmak gerek ki yapmasın " der ve yatmaya gider...

Canım ananeme bir ton alkış....

"anane = anneanne " aceleden böyle yazmışım arkadaşlar banada alkış.....

Son düzenleme:
dükkana gelen müşterisinin burda maxi puan geçermi sorusunu byrdan taxi falan geçermi olarak anlayan ve tabi hanımefendi taxide geçer münübüste diye yanıtayan ablama alkış istiyorum:roflol:kadı afallamış tabi

bir gece karanlıkta yanlışla yağ şişesine su doldurup annemin içmesine neden olan bana bir alkış

87 yaşındaki dedemi yürümekte bile zorlanan 83 yaşındaki komşusundan kıskanan anneanneme bir alkış

büyük alışveriş merkezinde yan mağazaya gidip depoda beraber yemk yiycez.mağzaya girdim gayet sesli bi şekilde deponun kapısını açmalarını istiycem aynen şöyle:
ARKANIZI AÇIN GELİORUUMM :teytey:

Düz mantık
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı
bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka
evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız...
Trabzonlulara ve alınmayanlara alkış...

İngilizce yazılısı
Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ........' şeklindeki boşluğu
'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi şakacımı olduğunu
henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum

Hügo'lar Beşledi
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli
olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Havale
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki
gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:
'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor:
'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'

Neden olmasın
5 yaşındaki yeğenime babası soruyor: 'Büyüyünce ne olacaksın kızım?'
'Asena olacağım babacım; sen ne olacaksın?' Babası gayet sakin cevap
veriyor: 'Katil' İkisine de meslek hayatlarında başarılar.

'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar
çalışmıyor!' diye feryat eden teyzeye alkış az geliyor!

Alıntıdır...

binanın giriş katındaki 'görevli' yazısını biberli die okuyan banada alkış :teytey:

süpersiniz kızlar, çok eğlendim.Bütün alkışlar sizlere hihoyyyt

yazdıklarımın hepsi alıntıdr.görevli-biberli hariç onu bizzat yaşadım sırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
alinti yaptiklarinizin altina alintidir diye yazarsaniz seviniriz kizlar
hangisi siz hangisi netten alinti belli degil
ayni olayi ayri ayri yazilip duruyor

off atlamışım o sayfayı silemedm yazdıklarmı silebilen warsa silsin :uhm::uhm::çok üzgünüm:

ütünün içine ütü suyu diye annemin turşu için hazırladığı tuzlu suyu döken,
ütüledikçe tuzlar alttan dökülüncede bu sular artık çok kireçli diye söylenen bana kocaman alkışsırnaşık şey:roflol:

'asi'dizisinin her fragmanını gördüğünde ''eşli'yi aç'' diyen ananeme bi alkış...

hipermarketteyim,doldurdum sepetimi.tam olarak hatırlayamıycam..gazoz,sıvı sabun,salça malça derken bütün marketi turluyorum,rafları gördükçe neler alacağımı hatırlıyorum.eveeeet tam bir parfüm manyağı olan ben,parfüm reyonunu gördüm ve dünya benim için o an durdu.onu kokladım bunu kokladım derken ordan 3 deodorant beğendim..onuda attım sepete.yan raftanda iki tane şu kutu içinde olan first duolardan aldım...alışveriş bitti kasaya doğru ilerliyorum,sıra bana geldi ve tek tek çıkarmaya başladım aldıgım şeyleri sepetten..o an'a kadar herşey normaldi...taaaki kasiyerin yüzüme tip tip bakışının sebebinin ; aldıgımın first duo sakız değil,benotton condom oldugunu farkettiğim dakikaya kadar..... :roflol: :roflol:

bır gun annanemın yanına gıttık ve ben iç çamasırıma şeffaf askı takmıştım askılı buluzumden görunuo tabıı askı. bunun şeffaf askı oldunu bılmeyen annanem ise dur bakımm bant yapışmış omzuna dıyerek bırden askıyı çekmiştı ve askım kopmuştu ooff annane ooffbu alıntıdır..

yeni yeni lazımlığa alışan kızım, her defasında çişini yaptıktan sonra bana dönüp bak bak çorba diyor..zeki meleğimede bir alkış lütfen:))

Bu olay gerçek bir hayattan alınmıştır...

Annemle seneler önce
Sünnet düğününe gittik koşa koşa ancak yetiştik
derken
Taktık takımızı tebrik ettik oturduk...
Ben etrafa bakınmaya başladım tanıdık birilerini aradı gözlerim

Allah Allah hiç tanıdığa rastlamadım
Anne ya ; hiç tanıdık göremedim kimseyi çağırmamışlarmı bunlar

Annem: He ya bende göremedim kıs biz yanlış düğünemi geldik yoksa
Aman tanrım napcaz şimdi takıyıda taktık (o zamanın parasıyla 10 liraydı yanlış hatırlamıyosam)

Annemle biz güzel kalktık yerimizden gittik yastığın başında bekleyen kadına biz dedik yanlış düğüne gelmişiz 10 lira taktık paramızı alabilirmiyiz:utangac:

Ve aldık kadında dumur oldu tabiii
Ogün bugün hep anlatırım şuraya yazarken bile o anı yaşar gibi oluyorum yaabenneyaptımki-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu olay gerçek bir hayattan alınmıştır...

Annemle seneler önce
Sünnet düğününe gittik koşa koşa ancak yetiştik
derken
Taktık takımızı tebrik ettik oturduk...
Ben etrafa bakınmaya başladım tanıdık birilerini aradı gözlerim

Allah Allah hiç tanıdığa rastlamadım
Anne ya ; hiç tanıdık göremedim kimseyi çağırmamışlarmı bunlar

Annem: He ya bende göremedim kıs biz yanlış düğünemi geldik yoksa
Aman tanrım napcaz şimdi takıyıda taktık (o zamanın parasıyla 10 liraydı yanlış hatırlamıyosam)

Annemle biz güzel kalktık yerimizden gittik yastığın başında bekleyen kadına biz dedik yanlış düğüne gelmişiz 10 lira taktık paramızı alabilirmiyiz:utangac:

Ve aldık kadında dumur oldu tabiii
Ogün bugün hep anlatırım şuraya yazarken bile o anı yaşar gibi oluyorum yaabenneyaptımki-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cok komik ya
annem de bir kesinde arkadasini düsününe gidecek babam salonun önünde annemi indirip gidiyor iki salon yan yana
neyse annem iceri giriyor kendisine söyle güzelde bir yer begenip oturuyor
ama tanidik kimsecikler yok
kadinlarin cogu kapali ama hic bizden degilller sanki
megerse annem araplarin dügününe gitmis heleki erken farkedip yan salona gecmis

Back