Bir alkış istiyorum...

taksiden indiğinde taksiciye görüşürüz diyen anneme
evimizin telefonunu arayıp lahmacun isteyen adama tatlıda istermisiniz diyip adresi alan eşime
karlı bir günde kayıp düştüğümde gülmemek için kendilerini zor tutan lise öğrencilerine ve amannnn gülün bende düşene gülerim diyen bana alkışlarrr

çok yakın bir arkadaşımın düğününü heyecanla bekliyordum,bana davetiye falan göndermemiş,telefonla düğün tarihini bildirmişti,o dönem ben tatildeydim..
neyse düğün için tatilimi yarıda kesip döndüm,eşimle hazırlandık,giyinip süslendik...düğünün olduğu mekana gittik,herkese bakıyorum tanıdık kimse yok,dur birde geline bakayım dedim...oda tanıdık değil...meğerse düğün bir gece önceymiş,o kadar çok üzüldüm ki....hayatımın en dumur günüydü...
alkış istemiyorum,aklıma geldikçe üzülürümsenağlamasenağlama

kardeşim askere giderken oğlum 2 yaşındaydı döndüğünde ise 3,5 kardeşim asker dönüşü oğlumu kucağına aldı sevdi öptü kendisini unutmuşmu acaba diye sordu''söyle bakiiiim benim adım ne?''benim oğluş bilmiş bilmiş baktı '' kocamaaaaansın sen kendi adını bilmiyonmu?''

takıntılıyım biryere giderken evde yarım saat dolanıp elektrik su kontrol ederim ......tatile çıkyoruz evdekiler çıldırmış durumda en sonunda eşim beni ite kaka evden çıkardı ''git arabada bekle ben herşeyi hallederim gözün arkada kalmasın ''dedi... isteksizcede olsa bindim arabaya.....içim rahat....
yola çıktık 75 km kadar sonra eşim başladı konuşmaya ''saatlerce uğraşıyosun ben 2 dakikada hallettim''....'' nasıl yaptın hayatım ''dedim
''herşeyi saatten kapattım,suyun vanasını ,doğalgazın vanasını,elektriğin şalterini kapattım...sorun kalmadı....
ve geri dönen biz... dondurucu ve buzdolabı yiyecek doluydu....

kardeşim askerden gelmiş üç aydır işsiz fellik fellik iş arıyo.... arkadaşıyla yüksel caddesinde buluşup iş görüşmesine gidecek...beklerken bir parti adına çalışan kızlar gözüne ilişiyo ama karşıt olduğu bir parti....neyse kızların olduğu yere yaklaşıp orda beklemeye başlıyo osırada bakıyoki yerde iki 50 lira içiçe geçmiş kardeşimin parayı alacağını farkedemeyen kızlar parayı alıyolar naaapsak diye düşünürken akıllarına bir fikir geliyo parayı partiye bağışlamak... bizimkinin kafa tası atıyo bulunduğu durumdan sorumlu gördüğü partiye gidecek paralar... eyvahki eyvah..hemen telefona sarılıp arkadaşını arıyo...
azsonra gelen arkadaşı bizimkini tanımamazlıktan gelip başlıyo kızların yanında aranmaya... oturakların altına aşağıyo yukarıya bakıyo aranıyo Allah aranıyo... kızlar soruyolar en sonunda ''nooldu diyolar ne arıyosun''
sormayın diyo çocuk'' haftalığımı almıştım 100 lira 15 20 dakika kadar önce burda oturup bi simit yemiştim paramı düşürmüşüm bulamamda artık bulan adam verirmiki bana napıcam ben bi hafta''kızlar sevinç çığlıkları atarlar ''BİZ BULDUK PARANI BİZ BULDUK ALABİLİRSİN''
''NEEEE! der çocuk''CİDDİMİSİNİZ İNANAMIYORUM ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN''parayı alır kızlara birer simit ısmarlar kızların içi o kadar rahat o kadar mutludurlarki!!!!!!!
ilerde bizimkiyle buluşur gittikleri iş görüşmesinden çıkıp bir lokantada güzelce karınlarını doyururlar...
bizimkilere afiyet,parayı gerçekten düşürene geçmiş olsun.....
burda alkışlar kızlara lütfen....

benneyaptımkibana eksi rep veren canım arkasımın, artı rep verdiğini sanarak onu öpücüklere boğan bana da alkış var mı-tatlicadiarzu-

dolmuşta giderken önde çocuklarıyla etli pide yiyen ve durağa gelince çöpü atmaya çalışın çocuğuna aaa ne yapıyorsun yavrum ayıp durak harici atsana diyen teyzeyede bir alkış.

komşumuzun kızı doğum yapmak için hastaneye gider tabiki komşumuzda gider.biraz beklerler ve doğumhaneden yeni doğum yapmış birini çıkartırlar.bizim komşuda heyecandan şaşkın ya hemen kızı zannedip kadının yanına gider aman kızım ne olmuşsun sana öyle çirkinleşmişin diyerek kadının şaşkın bakışları arasında bebeği alır ve yanına gelen eşine bak torunumuz diyen komşumuza :roflol: ne olduğunu anlayamayıp şaşkın şaşkın :1shok: bakan kocasına da bir alkış lütfen.....

ilkokula giderken çok zayıf olduğum için annene söylede gelirken ceplerine taş koysun yoksa rüzgar seni uçurur diyen öğretmenime ve her seferinde ağlamama rağmen ceplerime taş koymayan annecime alkış lütfensırnaşık şey

bayağı güldüm yani...bizde annemlerle 2 sene önce bir yerde eski aile dostlarımızdan biriyle karşılaştık..hasret giderdikten sonra çok özlemişiz görüşelim diye ayrıldık(tayinler çıkmıştı izimizi kaybetmiştikte)
ama ne hikmetse kimse tel nosu vermedi kimseye...birkaçgün annem tüh yaa ayşelerin nosunu almadık diye üzüldü..bir gün tel çaldı babam açtı...arayan ayşe teyzenin eşi halil amca...sağdan soldan arayıp bulmuşlar noyu...annem onlar olduğunu anlayınca babama heyecanla sesleniyor...durrr sakın kapatma numaramızı ver geçende vermedik diyor...
canım anneme bende alkış istiyorum

bir cumartesi sabahı eşimle erkenden kalktık boğaza balık tutmaya gittik.istavrit boldu o gün epeyce tuttuk.tuttuklarımızı 5 itrelik pet şişeye doldurduk,suyu dökülmesin diye de ağzını sıkıca kapattık,eşimin işyerine gittik.elimizde balıklarla bizi gören sarışın sekreter elimizdeki şişeyi görünce
-yazık ya hadi hayvanları yakaladınız,şişenin ağzını niye kapatıyosunuz,havasızlıktan boğulucaklar dedi.eşim dumur olmuş bir şekilde cevapladı. xxxx hanım onlar balık ama siz nesiniz ben bir türlü anlıyamadım.
ikisine de alkış.

elektrik kesintisi yüzünden sevdiğim dizi yarım kalınca sinirlenip sıkılıp..diğer odaya gidip bari bilgisiyarı açayım diyen açılmayıncada naptın buna yine diyip kocasını fırlaçayan banada
bir alkış....

gömleğimin ters olduğunu farketmeden giyip, bütün çarşıyı dolaşan bana alkış yokmu? eve gelip üzerimi değiştirirken fark ettim.

bu sefer alkış sevgili eşime;geçen gün şakalaşmak için gidip sırnaştım.birtaraftan da al sana sevgi al sana ilgi al sana aşk falan deyip yüzünü gözünü öpüyorum.adam gayet sakin dönüp bana ben sevişmek istiyorum yaaa dedi

ilk okula giderken annem saati kuruyo tabi 7de kalkmak icin...
bende gece uyanip saati 9a kuruyorum,,,(okula gitmemek icin)
tabi saat 9da calip uyaninca ...anne bak senin yuzunden gec kaldim...diyip annesine firca atan bana bi alkis.......

bir anıda benden
teyzemlerin dairesi 3. katta bir gun teyzem evde kertenkele gorur ve bunu yakalamaya calısır ve yakalayamaz gozunden kaybolur ne yapsam ne etsem der tabi korkar da evde oldugunu biliyor cunku neyse bir bez parcasını biraz yuvarlamıs (afedersiniz) malum yerine tıpa gibi yapmıs neymis efendim gece uyurken falan kertenkele girermiş neme lazımmışşşşşşkaydirigubbakcemile3

eşim bankamatikten para çekiyo..bende kızımla biraz aşağısında bekliyoruz..bnkamatik .. banka hoşgeldiniz diyo sesli olarak haliyle...o sırada yanımdan geçmekte olan iki beyden biri hoşbulduk diyo ve diğeride kahkakayı basıyo..kendini komik zanneden bu beylerede bir alkış lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…