• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir akıl verin

colber

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
29
0
6
Ankara
herkese iyi geceler
sıkıntım yine eşim:5:
gece 2 ye kadar oturup ya internet yada tv de maç yorumları izliyor biz artık beraber yataga girip uyumuyoruz ben çok bunaldım bu durumdan yalnız uyumak istemiyorum
ona bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim bana söylediği sende çok erken yatıyorsun o saattede yatılmazki oldu
yattığım saat 11 bende 1 e kadar yatmadım yanında oturmaya başladım sonra ben yatıyorum hadi sende gel diyorum tamam geliyorum diyor ben uyuya kalıyorum ne zaman geldi yataga bilmiyorum

şimdi 2 gündür ben yataıyorum diyorum vaktım gelmiyor bende gidip kızımn odasında yatıyorum

sizce ne yapmalıyım

Adamı rahat bırak ya da sen rahat ol canım :) sıkıntı etmene gerek yok onunla ilgilenmekten vazgeç kendinle ilgilen uyumak istiyorsan uyu ya da oturmak istiyorsan otur. Dışarda gezse eşin daha mı iyi. Hem bu kadar ilgili olduğunu belli etme bırak o seninle ilgilensin. Kendine güzel bi hobi bul kafanı dağıt.

Senin kadar uyku ihtiyacı olmaması normal belki de...

Tüm gün işte mi? Sıkılıp o tv maç internet üçgeninde stres atıyor olabilir.benim eşim sadece maç seyreder.yarışma felan izler.av kanalı bile...sordugumda işle ilgili herşeyi unutuyorum tv nin sesi zihnimi bastırıyo der...

Eşine biraz özel zaman ayırması adına izin ver bence.sıkma.
Oturup karşılıklı konuşabilirseniz şunu iste...
Yemek te sohbet edin ,gününüz nasıl geçti vs....çok önemli maç yoksa sen yatana dek seninle ortak bir şeyler seyretmeye gayret etsin.dizi olmazsa yarışma programları çok bu ara.olmadı dvd al bol bol.netten film indir vs vs .

Net e sen uyuyunca takılsın.
Yan yana otur eşinle,ten teması ,yanında hissetmesi onu da seni rahatlatacaktır.paylaşımınız arttıkça seninle uyumaya gelicegine 1 e 10 bahse girerim:))
al eline kuruyemişini çayını,keyfini sür.

Ne onu çok bunalt ,sınırlamaya çalışma ,bunu düşünürse daha çok zora girer.Ama biraz o biraz sen çabalayarak ortak zaman geçirme sorununuzu çözümleyebilirsin.

Sevgiler

herkese iyi geceler
sıkıntım yine eşim:5:
gece 2 ye kadar oturup ya internet yada tv de maç yorumları izliyor biz artık beraber yataga girip uyumuyoruz ben çok bunaldım bu durumdan yalnız uyumak istemiyorum
ona bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim bana söylediği sende çok erken yatıyorsun o saattede yatılmazki oldu
yattığım saat 11 bende 1 e kadar yatmadım yanında oturmaya başladım sonra ben yatıyorum hadi sende gel diyorum tamam geliyorum diyor ben uyuya kalıyorum ne zaman geldi yataga bilmiyorum

şimdi 2 gündür ben yataıyorum diyorum vaktım gelmiyor bende gidip kızımn odasında yatıyorum

sizce ne yapmalıyım

sıkılmışsın belli ama bu kadar kafaya takma bence

tamam bunaltmak bende istemem ama 6 da işten geliyor saatlerce oturuyor zaten çogu zaman benim söylediğm şeyleri bile duymuyor
eeeee saatlerce bakıyorsun yatma vakti geldiğindede kalk yay demi ama

bizdede durum tam tersi eşim erkencidir ben şimdi çalışmıyorum yatmam 3ü bile buluyor bazen oğlum uyuyunca eşimde gidip yatıyor bende dağınıklık varsa toparlayıp pcye geçiyorum malum burdayım :17: yanı geç yatıyor olması ne gibi sorunlara yol açıyor anlamadım ama illa kötü şeyler aklınıza getirmeyın

4 yıllık evliyiz

Bence sana tavsiyem ben de 5 yıldır evliyim eşimle futbol izliyorum. Bütün futbol oyunlarını öğrendim onunla birlikte oynuyorum. Maç yapıyoruz bazen çerezlerimizi hazırlayıp film izliyoruz. kızma birader tavla oynuyoruz. puzzle yapıyoruz. hafta da 2 geceyi de özel kılıp birbirimizle ilgileniyoruz ;) yani demem o ki onun hayatını sende paylaş faydasını göreceksin emin ol. bu sayede her gece yatacağımız saat önemli olmadan uykumuz geldiğinde bazen tv yi yatak odasına kurup ya da oturma odasında tv izleyerek sarılarak uyuya kalıyoruz. Denemelisin bence

Back