- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Mrsduygusl
Merhabalar. Konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum. Babam 50 küsur yaşında bu zamana kadar bize belli başlı bir desteği olmadı. Alkolik sigara bağımlısı zamanında ben küçükken kumar oynadığı da olmuş. Sürekli yüklü miktarda borçlar yaptı dedemler ödedi. Evde sürekli altın para arar bulursa alır harcar. Maaş alınca anında harcar. Sorumluluk sahibi bir insan değil anlayacağınız. Annemin de boşanma gibi bir niyeti yok. Bunca sene olmuş herkes kendi aleminde birbirlerine karışmıyorlar. Ben sosyal medyada görüyorum kendi ilimizdeki bazı kadınları eklemiş numaraları var açık saçık resimleri filan var onları beğeniyor. Onlarla işi olmasa niye eklesin ki diyorum. Annem dedemler bu durumu kabullenince bizde böyle kabullenmek zorunda kalıyoruz annem için. Ayda 1 defa gidiyoruz.Ben okudum evlendim yuvamı kurdum çok şükür. Neyse geçenlerde benim çocuğuma aynı anası babası gibi inatçı dedi bende benim cocuklarimin huyu dedesine benzemez inşallah dedim. Ne kotulugumu gordun dedi bende sen bizim ne inatciligimizi gorduysen o huyunu gordum bende dedim. Buna gücenmiş. Ben naptım bu cocuklara diyomuş. Yemek yiyip içmiyormuş. Annemde niye oyle diyorsun gelme gitme derse nasil gorusecegiz filan diyor. Duymazdan gel diyor. Bende ozur filan dileyemem anne yeter artik bize yaptiklari dedim. Ben ayda 1 sefer geliyorum esime bize saygi gostermek zorunda filan dedim. Ben bunca sene uzuldum dusundum birazda o dusunsun artik dedim. Benim gücüme giden neler var ben hep sustum içime attım dedim. Haksız miyim arkadaslar? Niye duygularimi bastirip beni hayırsız evlat konumuna sokuyorlar kendilerine bakmadan? Hayır kimsede bunca yaptigina ragmen ne annem ne babamin anne babasi hicbir hesap sormuyor. Ben çok utanıyorum kimseye derdim şu da diyemiyorum.