Burhanım sağlık noktasında tekrar olup olmayacağının garantisini vermiyor doktorum. Sadece gebeliğe bağlı idiHer şeyden önce sağlık. Sağlığını etkileyecekse bir daha düşün derim.
Cansınsen istiyorsun ondan kafan karışıyor. Eninde sonunda yapacaksın bence. Ondan bekleyip arayı açma. Şimdi yapsan 7 yaş fark olacak zaten. Yap gitsin diyorum. Şartların da uygun aslında bence gayet de güzel idare edersin biliyorsun
Evet haklısınız aslında. Bence ben çok şey bekliyorum. Hem istediğim sektörde çalışayım, hem bebeğim olsun, hem uslu olsun falan filen anansbsbbsHamilelikte yaşamış olduğunuz sıkıntılar tekrar edecek diye bir şey yok. Bu sefer sorunsuz ve sıkıntısız geçecek olabilir. Bebek bu elbet zorluğu olacak o yüzden öbürü kolikti meme bağımlısıydı bu uysal olur diyemeyeceğim ama öyle böyle büyüyorlar. Bence asıl üstünde durmanız gereken desteksiz büyütmek ve iş durumu.
33 yaşındayım 2,5 yaşında bir kızım var. Biz de yaşadığımız yerde yalnızız. Kendim bakmak istesem işi bırakamam kamudayım, ücretsiz izin alsam tek maaşla geçinemeyiz gibi sebeplerden ikinciyi hiç düşünemiyorum. Tabi anneliğin zor gelmesi de cabasıyani zorlu gebelikten ziyade bence doğumdan sonrası hayatınıza göre tartıp biçin derim.
Yani kafan net olsa söylerim rahat mı battı diye. Ama sen bugün olmasa yarın yapacaksın. O zaman bekletme arada fark artmasın.CansınSen hep yap diyorsun zaten aghshshshs
Ay evet olmazsa ben de uğraşmam, var zaten Allah ona sağlık versin der geçerim. Umarım sizin de gönlünüzce olurbizim ve cocuklarimizin yasi benzer. Ben ikinciyi istiyorum ama olursa olur olmazsa olmaz modundayim. Gidip tup bebek yapacak kadar degil mesela. Kardeslik bir insanin sahip olabilecegi en guzel duygu. Oglumun tek cocuk olmasini istemiyorum. Kendime 35e kadar zaman koydum olmazsa defteri kapatiyorum diye. Tabi ki herseyden once saglik.
İkinciler daha az yoruyor bence. Gözlemlediğim kadarıyla.Evet haklısınız aslında. Bence ben çok şey bekliyorum. Hem istediğim, sektörde çalışayım, hem bebeğim olsun, hem uslu olsun falan filen anansbsbbs
Evet kuzum ilkte bir problem yaşamadım. Tabii olabilir her şeyi göz önünde bulundurmak lazım. Sen ne karar verdin bu arada?1.ye hemen hamile kaldın mı? Benim kriterim o ya. Zorsa beklenmemeli. He kolay hamile kalmışsındır 2.de uğraşabilirsin bu da var. Ama ilk seçenek beni en tedirgin eden çünkü tedavi süreci beni çok daha fazla zorlamıştı gebelik ve lohusalıktan.
Canımm haklısın evet ama kendime bir güvenebilsem abshshhsBenim durumu biliyorsun her hamilelik aynı olacak diye bişey yok bu yüzden endiselenme bence . İş olayını bekle diyemem ne zaman ne olacagı belli değil planla olacak bişey olduğunu düşünmüyorum bebek işinin bize uymuyor planlar bence sen denemelısın❤
Evet bak bu konuda haklısın. Mesela ilkinde çok pimpirikliydim. Şimdi öyle olmam muhtemelen çünkü tecrübe girdi işin içine.İkinciler daha az yoruyor bence. Gözlemlediğim kadarıyla.
Sebebi de bebek değil de doğduğu ortam. Garibim başka bir çocuk hep evde olunca mecbur ihtiyaçları için uygun ortamı beklemeyi öğreniyor. Daha az yorulursun bence ikincide.
Karar veremedim. Dün yemeğim vardı yapiyim gitsin yaa diyodum. Bugün 3 tencere ocaktayken uyanmaz derken uyandı. Emzirerek çorba karıştırmaya devam ettim. Bugün erken ya daha diyorum.Evet kuzum ilkte bir problem yaşamadım. Tabii olabilir her şeyi göz önünde bulundurmak lazım. Sen ne karar verdin bu arada?
Şöyle ki büyüme gebeliğe bağlıymış sadece. Doğumdan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım.peki son durumda böbreğinizin durumu ne önemli bir noktada burası. tekrar edebilir mi büyüme sordunuz mu doktorunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?