Bipolarla ilgili

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Ben birşey sormak istiyorum arkadaşımın annesi uzun yıllardır bu hastalığı yaşıyor mesela bir kaç ay çok enerjik 2 saat uykuyla duruyor sürekli birşeyler alıyor. Çok hareketli Ve daha sonra kötü bir haberle hemen ruh hali değişiyormuş yani sürekli uyku hali ilgisizlik falan.

Çok zor bir hastalık Allah herkese yardımcı olsun ben birşey sormak istiyorum bizim ailede bu hastalığı yaşayan yok ve bende okudukça yorumları kendimden korkuyorum yada kuruntu yapıyorum muhtemelen kuruntu yapıyorum galba bende takıntı hastalığı var

bende yaklaşık 3 4 haftadır bir uyku sorunu var ilk başlarda içim çok huzursuzdu ağlayasım geliyordu. Daha sonra bir gece uyuyamadım ve uyuyamama korkusu haline dönüştü sürekli aklıma acaba bu gece uyuyacakmıyım diye geliyoe şu sıralar 2 3 haftadırda kaçta uyursam uyuyayım sabah 6da zınk uykum bölünüyor ve uykum olduğu halde uykuya dalamıyorum. Ben bipolar değilimdir deme yani bipolar hastalığı olanlar içleri huzursuz kendilerini kötü hissettikleri zaman çok uyuyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…