Bipolar...

4ppty4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
34
2
1
29
Mrrhaba arkadaslar ben 21 yasinda evli ve 1 çocuk annesiym . Bipolar olduğumu öğrendim . Benm babamda bipolardi. Kalıtsal bir hastalikmis bende daha yeni öğrendim . Size sormAk istediğimizmir ve aydın da iyi bir psikiyatri onerir msnz? Birde ben hasta olduğuma bir türlü inanamıyorum. Bipolar olan herkez öyle mi dusunuyr ki

Meraba bende erkek arkadaşımın öyle olduğunu öğrendim sormak istediğim bişey var depresyon dönemine giriyo musunuz eğer giriyosanız bu ne kadar sürüyo ve neler hissediyosunuz?

meraba...ben de bir manik depresifim..İlaçla tedaviyi 1 sene önce bıraktım. Zordu ama psikanaliz ve sürekli mücadele ile şimdilik çok daha iyiyim. Yaşadıklarımı blogumda yazıyorum. Bu bir reklam değil sadece birazcık faydası olursa çok sevinirim. adresim ..... Uzun süredir bu savaşın içindeyim, sormak istediğiniz her konuda da burdayım. Kendinizi kötü hissetseniz bile sadece yazabilirsiniz. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

dediğiniz gibi herkes ilkbaşta kendisinin bipolar olduğunu kabul etmez. neyim varki benim der. fakat sonradan tıp literatüründeki belirtileri incelediğinizde aslında kndinize ne kadar uyduğunu fark edebilirsiniz. ondan sonra hayatınızı düzenlemeniz öfke kontrollerinizin bu sebepten kaynaklandığını bilmeniz sizin için çok yararlı olur.

YA size nasıl teşhis kondu. Bazen bende bipolarmıyım diye düşünüyorum:) çok gelgitlerim oluyor. depresyona giriyorum çıkıyorum filan. Sizde ne gibi belirtiler vardı

Çok baş ağrısından gitmiştim 6 yıl önce. Tomografi çekildi daha sonra depresyon tehşisi konuldu. 7 ay ilaç içtim daha iyi oldum. Şimdi çok baş ağrısından aynı doktora gittim. Bipolar bozukluk tehşisi koydu ki öfke nöbetlerim artmıştı. Verdiği ilacı 1 ay içip gidicem. Baş ağrım geçmezse MR çekicek. Ama bu baş ağrısı önceki gibi aynı ve garip. Sanki damarım ağrıyor. Elleyemiyorum başımı. Saç diplerim yanıyor. Hani beynim yanıyor derler ya öyle. Sizin nasıl arkadaşlar.

Ben bipolar 2 hastasıyım. Ve bunu kabul edeli uzun bir zaman oldu. İlaçlarını düzenli iç.

merhaba benim ablama da bipolar teşhişi konuldu bloğunuzu okumak istiyorum adrersi ve şu an nasılsınız bu sürede aşma dönemi geçirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…