Bipolar ve hamilelik

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
Lütfen yardımcı olur musunuz? Eşimle bebek düşünüyoruz. İlaçlarımı yavaş yavaş bırakmaya başladık. Doktorum bana çocuğun sakat olur dedi. Erenköye yatarsın dedi. Beni korkuttu. Böyle olup da çocuğu sağlıklı doğan var mı? Hamileliğiniz nasıl geçti atak geçirmekten korkuyorum. Bir de ilk iki ay ilaçlar bebeğe geçmez diye duydum doğru mudur?

Kesinlikle ilk 3 ay ilaçlar bebeğe geçer.. bazı ilaçlar 3. Aydan sınra içilir.. doktorunu dinle.. bebeğin engelli doğar. Hayat boyu vicdan azabı çekersin

Canım ilaçları birakabiliyorsan bırak, kimi hamilelik kimine iyi gelir bilemezsin, ilk 3 ay ilaç yasak evet ama bende anksiyete hastasıyım ve babam yoğun bakımda inşallah iyileşecek onun için ilk haftadan beri ilaç kullanıyorum, inşallah bebeğim sağlıklı olur, yani sen ilacı Dr kontrolünde kes senin camii sıkacak şeyleri uzak tut, belki terapi ile atlatirsin ,enine boyuna Dr ile konusmslisin, Allah gönlüne göre versin.

Aynen doktor maalesef haklı... Ama Allah büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…