- 10 Kasım 2009
- 89
- 0
- Konu Sahibi hanxixmsultan
SELAM CANLAR,,,bende manik büyük depresyonum ama en büyük derdim işe gidememekk çalışamamk,,,üztelikte babamda çalışmamamı kabullenmeyen bir insan beni evden kovmaya kadar vardı bu durumm(((iş girersem hakikaten delirebilirimm,ama evde çok çok iyiyimm,,maşallahh,,,evd ederken evede kapanmam kurslara giderim birkaç dostum var onlarla eğlenirizz kız muhabbeti,,evdeki görevleerimi aksatmamm,,biraz çekingenlik var ama oda pek çok insanda var,,,yalnız işe giremiyorummm çalışamıyorum o kadar becerikli olduğumda halde çok çabuk öğreniyorum ve uyguluyorum kendimi geliştirmeyi çok severimm,,he bir sefer hakkaten aşırı kötü oldum babam beni zorla markete çalışmaya başlattı,,market şartları zaten ağır kalabalık insanlar 1 hafta durdum oda banaa 1 sene gibi geçtii camlarıı kırıp dışarı çıkmak istedim içimden ama nereye babamda evden atıcakk((onun dışında uyumluyum...güven kaybı olmıcak çok güvendiğim bri insan güvenilmez çıakrsa o zamanda atak geçirebilirimm çok güvendiğim bir insan tersi davranırsaa olabilyo,,,,onun dışında çok iyiym,,,erkek arkdaşımda çalışmamamı problem ettii,,,manik deprsyonum diye hergün sen hastasın sen hastasın dedii sabrettimm,,çalışamaman normal değil diyodu hep,,,çok üztüme gelip zorluyordu üstelikte onunda bipolar vardıı,,çok dengesizleşipp sürekli benim sorunlarımın üstüne geliyorduu ama ben onunüstüne hiç gitmediim kii sevgiyle çözeriz diyerekten çok sevdim oda sevdi biliyorum ama ne yazık kii sürekli bana hasta demesi yüzünden en sonunda mecburende olsa ayrıldık((((çokta sevdim hayatım boyuncada sevicem ama benden daha dengesizzzdiii kesin bir yerlerde hüsran olucaktı üstelikte ne kdar farkında olmaasada bencildiiii((ama gnede çoks eviyorum unutamıyorummkaydirigubbakcemile