- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sihirlicilenk
-
Çok teşekkür ederim ilginiz için evet kendiside aöylüyor zaten artık çok fazla hastalanmıorm hafif oluyor diye zaten ilaçlarını kullanıyor tedavi görüyor aslında bu hastalığı az çok biliyorum çünkü bu alanın içindeyim bende ama son yaptığına anlam veremiyorum sizin eşiniz tedavi görüyor mu kaç yıldır evlisiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim erkek arkadışımında bipolar 1 ben psikoloji son sınıf öğrencisiyim çok fazla şey biliyorum çok okudum bu konuyla ilgili hocalarlada çok konuştum fakat ilişki çok farklı bunu bizzat yaşayan birikeriyle konuşmanın daha iyi geleceğini düşünüyorum
Bipolar gerçekten zor bir hastalık kişiyi çok fazla yoruyor bence ama yanındaki insanlarda yoruluyor fakat iyi bir iletişim gerekiyor öbür türlü karşılıklı bipolar biryle anlaşmk yaptıklarına anlam vermek güç zor bana göre ben kısa sürede çok yıprandım ama pes etmedim sevgimle onun yanında olup sonsuz sabırla herşeyin üstesinden geleceğini düşünürken terkedildim senepsiz üstüne büyük bir hayal kırıklığı
Aslında biçok kişi aynı şeyi söylüyor ama insan bu işin içinde ne kadarda olsan ne kadar bilsende işin içinden o kadar kolay sıyrılamıyorum bizde insanız çünkü duygularımız var her ne kadar karşınızdakinin hasta olduğunuda bilseniz yaptıklarını onada bağlasanız her zaman teselliniz olmuyor elbette banada aşırı geliyor çok zor sizin kadar yaşamadım evlilik helede bu kadar gelgitli bi yaşamın içinde çocuk büyütmek hiç kolay olmamalı peki eşinzin size olan duyguları nasıl aldatma falan oldu mı hiç mani dönemlerinde?
söylemediler benimd kızımında ahını aldılar belki şimdi yaşadığım şeyleri hiç yaşamıcaktım ....istanbulAllah gerçekten yardımcınız olsun benim erkek arkadaşımda alkole yönelim çok fazlaydı içmeyi seviyordu şiddet değil ama ağzından çıkanları kontol edemiyordu hakaret ediyordu evlenmeden önce size söylenmeliydi belkide bu rahatsızlık ben bununda bir haksızlık olduğunu düşünüyorum siz nerede yaşıyorsunuz bu arada?
Haklısınız..hiç düzelme göstermedi mi evlendiğinizden beri acaba doktor seçiminizimi gözden geçirmelisiniz ben çok istiyordum onla evlenmeyi bi yuva kurmayı elimden geldiği kadar ona yardım etmeyi görüorum ki şimdi ama o kadar anlayşım gösterdiğim çaba boşmuş bi kalemde silindim düşünülmeden belki bilmediğim bişeyler var ama haksızlık bu
Yani bu durum tedavi görsede ilaçları nı düzenli kullansada böyle mi bipolar biriyle evli olmak bu kadar güç mü bana bunu biçok kişi böyle olduğunuda söylese ben galiba hala buna ikna olmuş değilim işin içindrn çıkamıyorum başka biriyle evlenecek olmasını yediremiyorum benim için ölen adama bir anda ne olduda başka biriyle evlenebiliyor bu kadar kısa zaman içerisinde anlamış değilim bir aile baskısı mı mecburiyet mi nedir bir sürü sorular anlayacağınız keşke bende en başta öğrenmii olsaydım hasta olduğunu nasıl bir durumun içinde olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?