- Konu Sahibi Sihirlicilenk
-
Bipolar rahatsızlığı olanların birbirine destek olma platformu
Bipolar rahatsızlığı olanların birbirine destek olma platformu
Kesinlikle şunu öğrendimki dr.u asla bırakmamak lazım,çünkü bazen ara ara iyi hissedip ufak bir olayla depresyona girmek çok mümkünstresten uzak durmak bu hastalikta bence bir numaralı kural..ama tabiki bu her zaman mümkün değil..sizin durumunuz şu an nasıl?
merhaba bipolar konusunda sormak istediğim bişe var ne kadar doğru bilmiyorum ama kafam çok karışık. Sevgilimin babası 32 yaşında bu hastalıktan dolayı intihar etmiş, abisi 28 yaşında ve bipolar hastası sevgilim 25 yaşında ve gayet normal, hiç hastalığı yok. Sevgilimi çok seviyorum iyi anlaşıyoruz ancak genetik bi hastalık olmasından dolayı ilerde çıkar mı diye korkuyorum, ayrılamıyorum da naapmam lazım şaştım kaldım, belki saçma ama ne önerirsiniz?
merhaba bipolar konusunda sormak istediğim bişe var ne kadar doğru bilmiyorum ama kafam çok karışık. Sevgilimin babası 32 yaşında bu hastalıktan dolayı intihar etmiş, abisi 28 yaşında ve bipolar hastası sevgilim 25 yaşında ve gayet normal, hiç hastalığı yok. Sevgilimi çok seviyorum iyi anlaşıyoruz ancak genetik bi hastalık olmasından dolayı ilerde çıkar mı diye korkuyorum, ayrılamıyorum da naapmam lazım şaştım kaldım, belki saçma ama ne önerirsiniz?
bilinen seyrinde gidiyor ilaç dozum düştü ama stressiz yaşamak çok zor stres bu hastalığa çok ters
benim korkum aşırı uca kayınca cinsel sorunlar oluşması
Sanırımla neyi kast ediyorsunuz acaba,neler hissediyorsunuz?yada ne gibi değişiklikler var?
Meaba benimde erkek arkadaşım bikaç yıl önce bipolar teşhisi konmuş ve tedavisine devam etmekteydi yalnız artık yaptıklarına anlam veremiorm paikolojimi alt üst etti bir gün benden hır çıkarrak ayrılıyor ertesi gün hiçbirşey yokmuş gibi
davranıp aşkımdan ölüyor en son yaptığına ise artık şoklardayım benden ayrıldı ve çok geçmeden biriyle sözlendiğini duydum nasıl oluyorda daha çok kısa zaman önce bana aşık olduğunu söyleyen insan bunu yapıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm evet manik atak geçirmiş ben denk gelmedim çok şiddetli manik ataklarına çünkü 8-9 aydır birlikteydik ama çok fazla duygudurum geçişleri oluyordu benimde iyice psikolojim alt üst olup dengesizleştim bu konuda birikeriyle konuşup aydınlanmaya çok ihtiyacım var
Beni dinlemeden konuşma şarkı söyleme hiç susmadan o şarkıdan o şarkıya geçme beni eleştirmeye başlıyordu hatta bazen hakaret ediyordu durduk yere aklında bazı şeyleri kurarak ben geçişini öyle anlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?