Bipolar Bozukluk

Melek225

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
10
2
1
26
Merhaba ben bipolar hastasiyim 21 yasindayim doktora mani döneminde gittiğimde tedavi olmazsan sizoaffektife dönebilir demişti. Ilaç kullanmadım o zamanlar çok iyi hissettiğim için. Depresif dönemdeyim şimdi hiç bir şey yapmak istemiyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum ve ölmek istiyorum sürekli intihari dusunuyorum. Babam da ilaçlara karşıdır asla kullandirtmaz zaten. Herşeyden ümidimi kestim geleceği düşünmek bile istemiyorum. Surekli ağlıyorum. Geçmişim ayrı acı veriyor geleceğim ayrı. Uykularım bölünüp duruyor. Kabuslar görüyorum. Uyandığımda kalbim çok hızlı çarpıyor çok kötü uyanıyorum. Cok yorgun ve halsizim. Paso yatıyorum ama Namazimi da kılıyorum oruç tutuyorum babam aşırı dindar zaten. Konuşamıyorum ne konuşacağımı ne yapacagimi bilmiyorum. Konuşursam da kısa cevaplar veriyorum cümle kuramıyorum. Aşırı kaygiliyim her şeyin kötü olacağını düşünüyorum ne yapicam ben böyle olanlar var mı varsa nasıl gecicek ilaç kullanmadan lütfen yardım edin öldürücem kendimi. Babam çok sinirli biridir onunla da konuşamıyorum. Ölmek ıstiyorum

Gizli al gizli iç ilaçları.
İlaç kullanmazsan ya sağlam delirir ya kendini öldürürsün.
O aptal baban görür o zaman ilaca karşı olmayı.

kullandığın ilacın adı ne acaba? Çok benzer şeyler yaşamışız ben şuan daha iyyim evliyim hala hastalığım devam ediyor ama en azından babamın gereksiz baskısı yok o yüzden daha çok hafifledim

Ilaç kullanmıyorum hala ilaçlara da pek guvenmiyorum aslında sen ilaç kullanıyor musun?

Ilaç kullanmıyorum hala ilaçlara da pek guvenmiyorum aslında sen ilaç kullanıyor musun?
Ben şu an kullanmıyorum hamileyim:) ve bundan sonrada kullanmayi düşünmüyorum guvenmemekle en iyisini yapıyorsun ben istemediğim halde sürekli kullandim beynimi uyuşturmak için şu an çok pişmanım bazı etkileri kalıcı olabiliyor çünkü ilaclarin

Ilaç beyni uyuşturmuyor mu hala kötüyüm ama kararsızlık hat safhada zaten inan bilmiyorum
İlaç bir çıkar yoldur umut ışığıdır.
İlaç terapi ve kaliteli yaşamla durumunuzu sabitleyebilirsiniz.
Hatta beslenmenize,uykunuza,sporunuza dikkat ederek zamanla bu hastalığı uyutabilirsiniz bile.
Ama önce ilaçlarla kafayı toparlamanız lazım.

Ilac degil psikolojik tedavi öneririm konusarak düzelecegine insniyorum siz de inanin babanizin üzerinizde etkisi büyük gibi görünüyor kendinizi ve hayati sevmek icin mutlaka bir psikologa gidin

Hastaligin cok onemli bir hastalik.Butun hastaliklarda ilaca karşı olmayan insanımiz nedense psikiyatri alanında ilaca karşı.Beyin kimyası bozulmuş ilaçtan başka çare malesef yok.

İntihar düşüncesi var diyorsun, mutlaka ilaç kullan ve psikoloğu git babana da anlat bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…