Merhaba ben bipolar hastasiyim 21 yasindayim doktora mani döneminde gittiğimde tedavi olmazsan sizoaffektife dönebilir demişti. Ilaç kullanmadım o zamanlar çok iyi hissettiğim için. Depresif dönemdeyim şimdi hiç bir şey yapmak istemiyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum ve ölmek istiyorum sürekli intihari dusunuyorum. Babam da ilaçlara karşıdır asla kullandirtmaz zaten. Herşeyden ümidimi kestim geleceği düşünmek bile istemiyorum. Surekli ağlıyorum. Geçmişim ayrı acı veriyor geleceğim ayrı. Uykularım bölünüp duruyor. Kabuslar görüyorum. Uyandığımda kalbim çok hızlı çarpıyor çok kötü uyanıyorum. Cok yorgun ve halsizim. Paso yatıyorum ama Namazimi da kılıyorum oruç tutuyorum babam aşırı dindar zaten. Konuşamıyorum ne konuşacağımı ne yapacagimi bilmiyorum. Konuşursam da kısa cevaplar veriyorum cümle kuramıyorum. Aşırı kaygiliyim her şeyin kötü olacağını düşünüyorum ne yapicam ben böyle olanlar var mı varsa nasıl gecicek ilaç kullanmadan lütfen yardım edin öldürücem kendimi. Babam çok sinirli biridir onunla da konuşamıyorum. Ölmek ıstiyorum