- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
Merhabalar
Bana ilk tanı konulduğunda ben 14 yaşındaydım. Dikkat Dağınıklığı dedi doktorlar
2.si 16 yaşımda TSSB ve hastaneye yatışım teklif edildi. Annem engel oldu
3.sü 18 yaşımda kısa süreli bir tedavi.
4.sü 21 yaşımda ve son. Borderline sınırda kişilik bozukluğu ve 22 yaşımda yanına bipolar duygudurum bozukluğu eklendi.
yani size anlatmak istediğim..
Asla tecrübesiz doktorlara kendinizi emanet etmeyin.
şimdi 21 yaşımda başladığım tedavim yavaş yavaş sonlanıyor.
4 sene olacak ocak ayında.
bordeline için tedavisi mümkün olmayan hastalık derler bipolarlar için hastaneye yatmalı derler ama ben ayakta tedavi ile mod terapisi farmakolojik tedavi ile şema terapisi ile bunu yendim.
antalyada yaşıyorsanız eğer özel terapi tıp merkezine gidin bu konuda çok iyiler.
ilaç bıraktırılma evresindeyim. mart nisan gibi bırakacağım ve terapimde sonlanacak.
Bana ilk tanı konulduğunda ben 14 yaşındaydım. Dikkat Dağınıklığı dedi doktorlar
2.si 16 yaşımda TSSB ve hastaneye yatışım teklif edildi. Annem engel oldu
3.sü 18 yaşımda kısa süreli bir tedavi.
4.sü 21 yaşımda ve son. Borderline sınırda kişilik bozukluğu ve 22 yaşımda yanına bipolar duygudurum bozukluğu eklendi.
yani size anlatmak istediğim..
Asla tecrübesiz doktorlara kendinizi emanet etmeyin.
şimdi 21 yaşımda başladığım tedavim yavaş yavaş sonlanıyor.
4 sene olacak ocak ayında.
bordeline için tedavisi mümkün olmayan hastalık derler bipolarlar için hastaneye yatmalı derler ama ben ayakta tedavi ile mod terapisi farmakolojik tedavi ile şema terapisi ile bunu yendim.
antalyada yaşıyorsanız eğer özel terapi tıp merkezine gidin bu konuda çok iyiler.
ilaç bıraktırılma evresindeyim. mart nisan gibi bırakacağım ve terapimde sonlanacak.