Çatlaklar bioxel jel

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sonatrach

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
304
8
bir kaç gündür tv de bioxel jeli anlatan çokk iddali çağan beyi görüyorum ben inanmıyorum artık böyle insanlara çatlakları için bunu deneyen oldumu acaba 9 günde garanti veriyorlar onları aradım peki gecmezse ne olacak dedım oyle bır ıhtımal yok hanımefendı 1 bucuk mılyon kadınn kı gectı sızınkımı gecmıcek dedıler acaba o bır bucuk mılyon kadından kk da varmı

evet ya bende çok merak ediyorum gerçi bir çok ürün kullandım bi faydasını görmedim bende ama yinede insan böyle şeyleri görünce tekrardan hevesleniyor kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yazarmısnız etkili gerçekten

9 gündemi şakamı bu ya :KK1: size inandırıcı geldi mi umarım birimizinki geçerde kurtuluruz ama sanmıyorum :KK55:

Son düzenleme:
selülit ve çatlakları yok ediyormus ve sıkılasma saglayıp inceltiyormus 5 10 cm arası bilmiyorum
ben alıp uygulamam ama yınede merak ettım
herkese ınanmak yuzunden basıma cok buyuk dertler acıldı
herhangi bir nednle alan ve çatlaklarına ıyı gelen varmı dıe merak ettım sadece

Son düzenleme:
vücut bakımı ordan bölgesel incelme ordanda bu jelle ilgili kıısıma bakarsanız tam bir fiyasko olduğunu görürsünüz yorumlardan paranız boşa gitmesin diye yazıyorum ama karar sizin tabi.

ben oradaki konuyu görmedim önce çatlaklar kısmına actım bu konuyu kımse yazmayınca selulıt kısmınada actım sonra gordum bolgesel incelme kısmındakı konuyu resmen dolandırıcılık yapıyolar ve kanal kanal gezıyorlar keske bırılerı cıksada sıkayet etse bu adamları az da degıl 200 lira almıcam ben tabıkı artık

X