- 21 Eylül 2014
- 69
- 32
Yanlış anlaşılmasın; tabiki doktora gideceğim.. Hem üşengeçlik hem de çalışma saatlerim yüzünden henüz randevu alamıyorumFolic asitin etkisi ne oluyor saç için? Ayrıca benim sorum şu; benim saçlarımın dökülmesi feci bir hal aldı, geçen sene diş doktorum diş etlerim için B vitaminleri yönünden zengin bir solgar türü önermişti, bende kullandıktan sonra hem saçlarım, hem tırnaklarım, hem de diş etlerimin müthiş bir hal aldığını görmüştüm. Şimdi biotinle ilgili forumları inceliyorken sormak istedim, doktora gitmeyi sevmediğim için henüz profesyonel tavsiye edinmedim, sizin fikriniz nedir?
vaoww:)) peki nerenizdeydi, kaç cm uzadı? ben de başladım,5000lik medobiotin kullanıyorum. siz solgarı mı kullandınız?:))Evet biotin kullandim bende sonuz 1 senede neredeyse bel hizasi
Merhaba. Ben Solgarinkini kullaniyorum .Dokulme icin istiyorsaniz biotin sadece gucsuz kil koklerini guclendirir yeni sac cikartmaz.Ama uzama icin kesinlikle oneririm. Gunluk ihtiyac icin cok daha azi yetiyor yaziyor cogu yerde gerisini vucut atiyormus .Ama yabanci forumlarda hep 5000 10000 mcg kullaniyorlar.10 bin cok gelirse zarari olur diye dusundugumden 5000 lik aliyorum.Solgar tercih etme sebebim icinde boya vs zararli madde olmamasindan kaynaklaniyor.Baska markalarda da katkisiz olan urunler elbette vardir. Birde biotin sacin beyazlamasini geciktiriyor.
Ben de 1000lik kullanıyorum gunde 2 tane.siz nasıl kullanıyorsunuz?kaç tane?Merhaba. Ben Solgarinkini kullaniyorum .Dokulme icin istiyorsaniz biotin sadece gucsuz kil koklerini guclendirir yeni sac cikartmaz.Ama uzama icin kesinlikle oneririm. Gunluk ihtiyac icin cok daha azi yetiyor yaziyor cogu yerde gerisini vucut atiyormus .Ama yabanci forumlarda hep 5000 10000 mcg kullaniyorlar.10 bin cok gelirse zarari olur diye dusundugumden 5000 lik aliyorum.Solgar tercih etme sebebim icinde boya vs zararli madde olmamasindan kaynaklaniyor.Baska markalarda da katkisiz olan urunler elbette vardir. Birde biotin sacin beyazlamasini geciktiriyor.
Evet 2 kutu solgarin kullandim suan 4. Kutu biticek son aldiklarim novaform sayfada konum var canim fotolardavaoww:)) peki nerenizdeydi, kaç cm uzadı? ben de başladım,5000lik medobiotin kullanıyorum. siz solgarı mı kullandınız?:))
Folic asit'in bu konuda yardımı oluyor mu hanımlar?evet eksikliği çok nadir görülürmüş ama uzama için yüksek oranda almak gerekirmiş. benim neredeyse dökülmem sıfır. bunu yıllardır kullandığım defne sabununa ve içine bir sürü yağ koyduğum tresana borçluyum sanırım:) ama uzama için sinameki yaptım 6-7 ay ve hiç bir işe yaramadı diyebilirim. sadece uzasın istiyorum. biotinle ayda 0,5 ile 4 cm arası ama mutlaka uzar diye okudum. bir de folik asit alıcam yanına.
siz ne kadar zaman kullandınız, toplamda ne kadar uzadı saçlarınız? en az 6 ay gerekiyormuş sanırım.
Folic asit'in bu konuda yardımı oluyor mu hanımlar?
Medobiotin marka adı mı?ben solgar biotin kullanıyorum.benim 3 haftam bitti medobiotin ile, saç dökülmesi nerdeyse sıfıra indi. aşırı bir dökülmem de yoktu gerçi.
Medobiotin marka adı mı?ben solgar biotin kullanıyorum.
Aa tamam.teşekkür ederim.umarım faydasını görürüz.marka evet. içeriği aynı, daha hesaplı diye ben medobiotin tercih ettim.