AbooBuda resmi tatile gidecegm icin pril piril almistm bugn gunes kremi surerken sok oldum
Sac icinse baslamalisin aliriz istenmeyen tuyleride ne yapalim ben 6 aydir kafama surmedigim kalmadi aninda fayda girdugum tek sey oldu bugun 7. Gunm ve kirilan soyulan tirnaklarim bile duzeldiAboobende tam bugün solgar biotine baslamayı düşünüyordum. Sac icin pek umudum yokta, tırnaklardaki soyulma için alacaktım ben. Şimdi kıllanma falan yapıyosa hiç baslamıyım.
Bende dün başladım:) Nature's bounty'nin 5000 mcg olanını aldım. İnşallah tırnak kırılma, soyulma problemim düzelir.. Hiç soyulmazdı son zamanlarda cok sık oluyor bu sorun nedense. Saçların da bir değişim var mı peki?Sac icinse baslamalisin aliriz istenmeyen tuyleride ne yapalim ben 6 aydir kafama surmedigim kalmadi aninda fayda girdugum tek sey oldu bugun 7. Gunm ve kirilan soyulan tirnaklarim bile duzeldi
Sac icinse baslamalisin aliriz istenmeyen tuyleride ne yapalim ben 6 aydir kafama surmedigim kalmadi aninda fayda girdugum tek sey oldu bugun 7. Gunm ve kirilan soyulan tirnaklarim bile duzeldi
ne kullanıyorsun canım tam adını alalım mı senden?
Bende dün başladım:) Nature's bounty'nin 5000 mcg olanını aldım. İnşallah tırnak kırılma, soyulma problemim düzelir.. Hiç soyulmazdı son zamanlarda cok sık oluyor bu sorun nedense. Saçların da bir değişim var mı peki?
Benımde saçlarım 28 günde 1,5 cm uzadı. Bakalım biotinden sonra 28 günde kaç cm uzayacak.. Senin biotin kullandıktan sonra mı uzadı 1.20 yoksa 20 mm mı uzadı bi haftada?1 ay once sirf sacimin onunu boyadm farki gireym diye 3 haftada 1 cm ya uzadi ya uzamadi ama biotn aldmdan beri fark daha rahat gozukuyor rahat 1 cm 1.20 cm gibi uzama var
Benımde saçlarım 28 günde 1,5 cm uzadı. Bakalım biotinden sonra 28 günde kaç cm uzayacak.. Senin biotin kullandıktan sonra mı uzadı 1.20 yoksa 20 mm mı uzadı bi haftada?
Senınkı baya az uzuyormuş ya. Benım 1,50 cm falan uzadı 28 günde. Biotinle 2 cm falan uzasa ne güzel olur20mm uzadi bir haftadaki benm sacm ayda 70 80 mm uzardi en fazla
Benımde saçlarım 28 günde 1,5 cm uzadı. Bakalım biotinden sonra 28 günde kaç cm uzayacak.. Senin biotin kullandıktan sonra mı uzadı 1.20 yoksa 20 mm mı uzadı bi haftada?
Cogu kişi biotinin kıllara etki etmediğini savunuyor aslında sizde niye cok etki etti? Acaba normalde de tüylü bir insan mısınıx? Hani bazı kadınlar daha esmer sık tüylü olurlar. Özellikle bacakta falan izler cıkar. Ben normalde tüylü biri değilim. Vücudumu jiletle almama rağmen tek tük cıkar. İnşallah bende öyle bir etkisi olmaz.Ben eylulde lazere baslamayi dusunuyorum simdi biotn de masallah kil yumagi gibiyim lazere sorn olurmu diye kafamda sorular var 4 seansta bitecek is 6 seansta falan surer miki ya dusunceniz ne?
Ay hadi inşallah hepimizin istediği gibi olur saçları :)Ben urfa asiret aglari gibiyim masallahm var belkide tenim beyaz tuylerim siyah oldugu icin hemn fark ediliyor ama sikinti yok sacm eskisi gibi uzasin yeter :)
Folic asitin etkisi ne oluyor saç için? Ayrıca benim sorum şu; benim saçlarımın dökülmesi feci bir hal aldı, geçen sene diş doktorum diş etlerim için B vitaminleri yönünden zengin bir solgar türü önermişti, bende kullandıktan sonra hem saçlarım, hem tırnaklarım, hem de diş etlerimin müthiş bir hal aldığını görmüştüm. Şimdi biotinle ilgili forumları inceliyorken sormak istedim, doktora gitmeyi sevmediğim için henüz profesyonel tavsiye edinmedim, sizin fikriniz nedir?Konu basligini acali baya oldu.Sacimi bir kac kez daha kestirmek zorunda kaldigim icin suan bu kadar uzadi diye gosteremiyorum. Ancak sunu soyleyebilirim kesinlikle sacimi hizli uzatti. Biotin yeni sac cikarmiyor ancak olan cansiz saclari kalinlastirip hizli uzamasini sagliyor.Yanina folic asit takviyesi de yapabilirsiniz.