Saç Uzatma Yöntemleri BIOTIN ILE SAC UZATMA

Buda resmi tatile gidecegm icin pril piril almistm bugn gunes kremi surerken sok oldum
Aboo bende tam bugün solgar biotine baslamayı düşünüyordum. Sac icin pek umudum yokta, tırnaklardaki soyulma için alacaktım ben. Şimdi kıllanma falan yapıyosa hiç baslamıyım.

Nature's bounty 5000mcg biotin kullanan var mı hiç? Fiyat olarak solgardan cok daha uygun ve 60 tane var. Solgar niye böyle pahalı ben anlamadım?

Aboo bende tam bugün solgar biotine baslamayı düşünüyordum. Sac icin pek umudum yokta, tırnaklardaki soyulma için alacaktım ben. Şimdi kıllanma falan yapıyosa hiç baslamıyım.
Sac icinse baslamalisin aliriz istenmeyen tuyleride ne yapalim ben 6 aydir kafama surmedigim kalmadi aninda fayda girdugum tek sey oldu bugun 7. Gunm ve kirilan soyulan tirnaklarim bile duzeldi

Sac icinse baslamalisin aliriz istenmeyen tuyleride ne yapalim ben 6 aydir kafama surmedigim kalmadi aninda fayda girdugum tek sey oldu bugun 7. Gunm ve kirilan soyulan tirnaklarim bile duzeldi
Bende dün başladım:) Nature's bounty'nin 5000 mcg olanını aldım. İnşallah tırnak kırılma, soyulma problemim düzelir.. Hiç soyulmazdı son zamanlarda cok sık oluyor bu sorun nedense. Saçların da bir değişim var mı peki?

ne kullanıyorsun canım tam adını alalım mı senden?

Medobiotin kullaniyorm tirnaklarm soyuluyrdu kat kat 7 gunde pence gibi oldular :)

1 ay once sirf sacimin onunu boyadm farki gireym diye 3 haftada 1 cm ya uzadi ya uzamadi ama biotn aldmdan beri fark daha rahat gozukuyor rahat 1 cm 1.20 cm gibi uzama var

Bu eski hali idi simdi kinide aticam

Eklentiler

• 1439976137337-2018643034.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 273
1 ay once sirf sacimin onunu boyadm farki gireym diye 3 haftada 1 cm ya uzadi ya uzamadi ama biotn aldmdan beri fark daha rahat gozukuyor rahat 1 cm 1.20 cm gibi uzama var
Benımde saçlarım 28 günde 1,5 cm uzadı. Bakalım biotinden sonra 28 günde kaç cm uzayacak.. Senin biotin kullandıktan sonra mı uzadı 1.20 yoksa 20 mm mı uzadı bi haftada?

Benımde saçlarım 28 günde 1,5 cm uzadı. Bakalım biotinden sonra 28 günde kaç cm uzayacak.. Senin biotin kullandıktan sonra mı uzadı 1.20 yoksa 20 mm mı uzadı bi haftada?

20 mm biotinden sonra uzadi 7 gunde boyle ise duzenli uzun sure kullansam daha iyi sonclar alirim diye dusunuyirum

Ben eylulde lazere baslamayi dusunuyorum simdi biotn de masallah kil yumagi gibiyim lazere sorn olurmu diye kafamda sorular var 4 seansta bitecek is 6 seansta falan surer miki ya dusunceniz ne?

Ben eylulde lazere baslamayi dusunuyorum simdi biotn de masallah kil yumagi gibiyim lazere sorn olurmu diye kafamda sorular var 4 seansta bitecek is 6 seansta falan surer miki ya dusunceniz ne?
Cogu kişi biotinin kıllara etki etmediğini savunuyor aslında sizde niye cok etki etti? Acaba normalde de tüylü bir insan mısınıx? Hani bazı kadınlar daha esmer sık tüylü olurlar. Özellikle bacakta falan izler cıkar. Ben normalde tüylü biri değilim. Vücudumu jiletle almama rağmen tek tük cıkar. İnşallah bende öyle bir etkisi olmaz.

Ben urfa asiret aglari gibiyim masallahm var belkide tenim beyaz tuylerim siyah oldugu icin hemn fark ediliyor ama sikinti yok sacm eskisi gibi uzasin yeter :)

Saclarm boyleyken boyle kestirdim cok pismanim uzamasi icin cok ugrasiyorm 6 ayda 6 cm falan uzadi resminide aticagm simdi sonra bioti le ne kadar uzadigini gorurruz hep beraber

Eklentiler

• CYMERA_20150819_124703.jpg
    544 KB · Görüntüleme: 466
Suan bu kadar uzadi omuzlarimn azck asagisi sayilir bakalm 3 hafta sonra 1 ay olacak biotinde farki buraya atacagim yine

Eklentiler

• CYMERA_20150819_125035.jpg
    245,4 KB · Görüntüleme: 452
Bayanlar ben beslenme ve diyetetik bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.. Hocadan öğrendiğim şu: biotin saç ve tırnak için önemli, suda eriyen vücutta depolanmayan bir vitamin türüdür. Fazlasından zarar gelmez yani. Biotin hapını kullanmaya basladıgınızda gunluk aldıgınız su miktarını arttırmalısınız. Vücutta tüylenme yapmaz. Cunku sac koklerinizle vücut tüy kokleri aynı degildir. Aynı zamanda en önemli bilgi şudur: biotin yumurtanın beyazındaki avidin denilen maddeyle kompleks oluşturur. Yani ikiside vücutta emilemeden vücuttan atılır. Yumurtanın beyazını yediğiniz gün ne yumurtanın faydasını ne de biotinin faydasını gorursunuz. Kısaca biotini haftanın 3-4 gunu alın diger gunlerde de yumurtanızı yiyebilin. Aynı zamanda vücuttaki kansızlık da sac dokulmesıne sebep olur. Kansızlıgı en aza ındırmek ıcın cay tuketmeyın ozellikle yemeklerin yanında ya da yemegin hemen ardından demir emilimini yaklasık %80 oranında azaltır kahve de %37 oranında azaltır. Aklınızda olsunnn :)

Konu basligini acali baya oldu.Sacimi bir kac kez daha kestirmek zorunda kaldigim icin suan bu kadar uzadi diye gosteremiyorum. Ancak sunu soyleyebilirim kesinlikle sacimi hizli uzatti. Biotin yeni sac cikarmiyor ancak olan cansiz saclari kalinlastirip hizli uzamasini sagliyor.Yanina folic asit takviyesi de yapabilirsiniz.

Folic asitin etkisi ne oluyor saç için? Ayrıca benim sorum şu; benim saçlarımın dökülmesi feci bir hal aldı, geçen sene diş doktorum diş etlerim için B vitaminleri yönünden zengin bir solgar türü önermişti, bende kullandıktan sonra hem saçlarım, hem tırnaklarım, hem de diş etlerimin müthiş bir hal aldığını görmüştüm. Şimdi biotinle ilgili forumları inceliyorken sormak istedim, doktora gitmeyi sevmediğim için henüz profesyonel tavsiye edinmedim, sizin fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…